УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, продължавам да твърдя, че Дева Мария е еднои гнусно, мръсно и ужасно място и само фактът, че Татарова все още изражда там, ме кара да стискам зъби, да не пускам жалби и да се моля всичко да мине и забравя за това ужасно място #2gunfire
А ти какво по- добро място предлагаш, продължавам да питам аз?

# 286

[/quote]
А ти какво по- добро място предлагаш, продължавам да питам аз?
[/quote]
Явно няма. Аз в другите болници не съм била, но и да е зле там, това не е повод да е толкова зле и в Девата.
Явно има инфекции там, след 5 дена престой да лапнат пътеката, няколко дни преди секциото аз съм изписана с кашлица, която след няколко часа преминава в ужасна, боли ме корем, гръб, вчера вдигах темп, днес имам силна хрема и болки в ставите.
Бях в стая с момиче с темп, повръщане и разстройство, никой не ебаваше, само казаха, че бебето вече е оформено Rolling Eyes
мога и да разкажа как туркинята беше повръщала явно в мивката и чаках 1 час санитарката да даойде да почисти, а тя идва, поглежда и казва "Няма нищо, бе, госпожа", показвам, взема салфетка, вади мръсотията, завърта салфетката с мръсотията и забърсва мивката....
не ги нападам излишно, но е кошмар да а е толкова гнусно...

# 287
Учудва ме това , което пишете , баща ми е опериран там, баба ми беше там, аз родих там и винаги е било чисто , дори на първия етаж ми е да се види колко на често мият пода. В 3ч вечерта съм звъняла да дойдат да сменят памперс на бебе и са идвали веднага.

# 288
  • град-държава
Когато раждах не е имало такова нещо. Беше чисто, акушерка е идвала винаги, когато съм имала нужда. Не е имало цигани, докато съм била в болницата. Раждах март месец, все още студено и с вируси, но всички в отделението бяха здрави.
Аз се разболях в началото на 9м и бях приета амбулаторно спешно през нощта, защото бях много зле, но не ме качиха горе, именно заради бебетата и родилките. Сега не мога да кажа как е.

# 289
  • Бургас
Аз родих август м.г. беше чисто, поддържаше се редовно стаята, не мога да се оплача нито от хигиената, нито от вниманието, което получихме с бебка  Peace

# 290
  • Бургас
Не знам в коя друга болница ще ти мият стаята с моп по 2-3 пъти на ден и ще ти минават с кърпа шкафовете и масата за хранене, къде сестрите ще ти помагат да се облечеш /съблечеш и ще седнат на леглото ти, за да те утешат и да ти дадат кураж в труден момент. Страшно съм благодарна на персонала и конкретно на сестрите, защото се грижат за теб като за близък човек. Когато ме изписаха с бебето им закарах една голяма кошница с лакомства и ми идеше да ревна, че ги виждам за последно. За човек като мен с фобия от игли, на който му се реве, че го изписват - по-голям комплимент за болницата от това здраве му кажи.

# 291
Момичета, здравейте! Тази болница ли е всъщност еквивалентът на Майчин дом? Аз не съм от Бургас и не съм наясно с болниците в града. Търсих тема за МД Бургас, но не намерих такава. Трябва ми МД или както и да се нарича, защото обмисляме хочивка на морето и искам да съм подготвена с адрес на болница, лекари, нужен багаж... никога не знаем какво ще се наложи.

# 292
Аз лично не знам да има еквивалент на МД в гр.Бургас  newsm78
Има еквивалент на Софиямед-Бургасмед.
УМБАЛ Дева МАрия, Бургасмед и УМБАЛ Бургас са трите болнице, където има родилно отделение Simple Smileно може и да греша, така че нека и други да споделят  Simple Smile

# 293
  • Пловдив
Момичета, здравейте! Тази болница ли е всъщност еквивалентът на Майчин дом? Аз не съм от Бургас и не съм наясно с болниците в града. Търсих тема за МД Бургас, но не намерих такава. Трябва ми МД или както и да се нарича, защото обмисляме хочивка на морето и искам да съм подготвена с адрес на болница, лекари, нужен багаж... никога не знаем какво ще се наложи.

Няма МД в Бургас.Всички изброени в предния пост са многопрофилни болници с родилни и неонатологични отделения.

# 294
Здравейте,
Някой раждал ли е секцио без избор на лекар в Дева Мария? От кой лекар сте доволни в случая?
Моля да сподели впечатления...
Ползвали ли сте скринингите за новородени, които се предлагат в същата болница?

# 295
  • Бургас
Да, аз го заявих при постъпването ми за раждане

# 296
M_I_G, Горгона, благодаря за отговорите. Мисля, че в моя случай за инцидентно раждане е най-добре да се насоча към МБАЛ Бургас. Поне от друга тема прочетох, че там е била най-добрата неонатология и имали всякаква апаратура за недоносени бебета. Лека бременност желая и здрави бебенца накрая!

# 297
Здравейте,
Някой раждал ли е секцио без избор на лекар в Дева Мария? От кой лекар сте доволни в случая?
Моля да сподели впечатления...
Здравейте!
Аз раждах секцио без избор на екип. Операцията ми води д-р Ирмов. Колкото и лошо да се приказва за него и за болницата напоследък, аз останах само с добри впечатления. Това беше юли миналата година.

# 298
Позлвах пакета от 4 прегледа за новородено за 260 лв.
Според мен няма никакъв смисъл. ЗА три от прегледите педиатърът е длъжен, ако поискате да ви даде направления , само за трансфонтанелната ехография трябва да отидете на платен преглед, който ще ви струва не повече от 40 лв. САмо в Дева Мария прегледите са по 80 лв, и уж като вземеш пакет ти излизат по 65 лв.
И на всеки един преглед и ортопед и хирург и очен лекар ми казаха,че всичко е наред, но е хубаво след 2 месеца пак да отида. Просто тая болница е една фирма, която е обучила служителите си, в случая лекари, да са Sales Persons.

# 299
  • Бургас
Позлвах пакета от 4 прегледа за новородено за 260 лв.
Според мен няма никакъв смисъл. ЗА три от прегледите педиатърът е длъжен, ако поискате да ви даде направления , само за трансфонтанелната ехография трябва да отидете на платен преглед, който ще ви струва не повече от 40 лв. САмо в Дева Мария прегледите са по 80 лв, и уж като вземеш пакет ти излизат по 65 лв.
И на всеки един преглед и ортопед и хирург и очен лекар ми казаха,че всичко е наред, но е хубаво след 2 месеца пак да отида. Просто тая болница е една фирма, която е обучила служителите си, в случая лекари, да са Sales Persons.

Съгласна съм. И аз съжалявам, че заявих пакета. Наистина някои прегледи стават с направления.
Всъщност абдоминалната ехография струва  наистина 80 лв. Прави я доцент Калинова, която е страхотен специалист и човек. За останалите изследвания не знам колко струват самостоятелно.

Неонатологията в Дева Мария е 3 то най-високо ниво на компетентност.

Общи условия

Активация на акаунт