УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 102 097
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Аз родих без последните изследвания и консултации, просто защото раждането тръгна доста по-рано от очакваното. Никой не ме е върнал. Wink

# 571
Ако е раждане по спешност, едва ли ще взимат влагалищен секрет, а иначе което и друго изследване,ако е пропуснато, те таксуват и го пускат те.

# 572
Благодаря Ви много за отговорите Simple Smile

# 573
  • Бургас
Честит празник на всички акушери, гинеколози и неонатолози в Девата! Благодарности на д-р Ирмов и ак. Кръстева, че помогнаха на бял свят преди година и пет месеца да се появи моето малко чудо.  HeartHeartHeart

# 574
  • Burgas, Bulgaria
Дам , вече разбрах момичетата ,  какво имат предвид за Йорданов . Миналата година не беше с този маниер интегриран.
Ма той е уникален ,  вижда органи ,  които ги няма ... Даже казва , че са здрави !
И простете ,  казаха ми ако резултатите ме притеснят да си запиша час - много се извинавам ,  че не съм завършила медицина с профил АГ или патоанатомия ,  за да си разчитам сама резултатите !
Срамота !

# 575
Тъй като ми наближава терминът, искам да попитам нормално раждалите момичета - с избор на лекар ли бяхте или без, има ли някакво по-различно отношение, внимание ... И ако случайно бебето реши да се обърне седалищно и се наложи планово секцио - кой лекар бихте ми препоръчали?

# 576
  • Бургас
Тъй като ми наближава терминът, искам да попитам нормално раждалите момичета - с избор на лекар ли бяхте или без, има ли някакво по-различно отношение, внимание ... И ако случайно бебето реши да се обърне седалищно и се наложи планово секцио - кой лекар бихте ми препоръчали?

Аз бях с избор на лекар, реших го в  последния момент и не съжалявам. Просто реших, че искам да раждам при лекарят, който ми е следял цялата бременност и ми знае състоянието. Относно плановото секцио, там е по-добре момичетата, които са били секцио да препоръчат лекар.  Вниманието с избор на лекар или без избор, според мен е на ниво и в двата случая. Съдя по момичетата в стаята - само аз от трите бях с избор, но всички получихме грижи и внимание. Когато се налагаше викахме акушерки, които идваха на минутата.За в родилна зала не знам с подробности как е било при тях, но по думите им лекарите са си свършили добре работата, бяха доволни.

# 577
Момичета, каква е цената за раждане в Дева Мария? На някои места чета, че е безплатно, а като им вляза в калкулатора на сайта задължително се отбелязва ВИП стая за 300 лв Rolling Eyes някой има ли скорошна информация?

# 578
Една приятелка преди няколко месеца роди естествено, беше около 2-3 дни в болницата и платиха символична сума около 10 лв. Но не е била с избор на екип, вип стая и т.н

# 579
Момичета, каква е цената за раждане в Дева Мария? На някои места чета, че е безплатно, а като им вляза в калкулатора на сайта задължително се отбелязва ВИП стая за 300 лв Rolling Eyes някой има ли скорошна информация?
Наистина се плащат 300лв за раждане, дори и да не е с избор на екип. За самия престой. Говорих лично в болницата за това, защото ми предстои там да раждам. Доколкото дочувам тази такса е въведена от декември месец

# 580
Тези 300лв. за секцио ли се отнасят?
И друго - Татарова изражда ли там?

# 581
Да, Татарова изражда там! Родих преди 2 месеца и не съм плащала никаква такса от 300 лв.Само за избор на екип 500лв.

# 582
Тези 300лв. за секцио ли се отнасят?
И друго - Татарова изражда ли там?
Ами не, отбелязвам нормално раждане и се калкулират 300 лв, като автоматично се отбелязва ВИП стая

# 583
Мър, явно ти калкулира стаята. Можеш да попиташ на регистратура или по телефона.

# 584
  • Сливен
Наистина от 1,12 въведоха задължителни 300 лв било то за секцио или нормално отделно си плащаш ако искаш избор на лекар 500 лв Раждах на 29,11 и преди раждането ми беше обяснено това защото бях с рермин декември

Общи условия

Активация на акаунт