УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 102 095
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Включвам се отново, родих ноември 2017г.Не са ми взимали никаква такса от 300лв. , само 500лв избор на екип. Терминът ми беше декември месец.

# 586
Не са Ви таксували, защото разпоредбата им е влязла в сила от декември.

# 587
  • Бургас
Така е. От Декември е задължителната такса от 300 лв, която се начислява за стаята, а не за самото раждане. Таксата не зависи от вида раждане, за всички е. Предстои ми раждане там и пресмятах плюсовете на ВИП стаята и разликата с нормалната тарифа.

# 588
Какви са плюсовете на ВИП стаята? Таткото може ли да присъства?

# 589
Девата сериозно ли именно със стаите аргументират тези 300 лева?!Цирк!

# 590
Таткото може ли да присъства? - Къде да присъства таткото?
Да спи в стаята ли?

# 591
Не, при самото раждане, като дойде момента
А иначе това със стаите не го разбирам хич... Гледам някаква статия от 2016,че имат кампания 3-годишна за повишаване на раждаемостта, чрез безплатно раждане.. А сега 300лв Thinking а може и да има някаква важна причина, не знам

# 592
При самото раждане мисля, че беше 150 лева - виж им калкулатора.

# 593
Стаите са прилични, без да са нищо особено, но само двете легла. Направо е вулгарно за третото легло, което е добавено впоследствие в стаята, което е до прозореца, няма шкафче и гардероб, а вещите са на втория стол в стаята, няма бутон за акушерка, та за това легло някой да плати пари си е кощунство!Носете си тоалетна хартия, защото персоналът  почти не зарежда и ще сте неприятно изненадани Wink

# 594
С калкулатора, не ги начислява допълнителните 150лв,та това може да е заради ВИП стаята. Не знам, като се прибера в Бургас ще ги питам

# 595
Доколкото знам в която и да е болница, ако искаш таткото да присъства на раждането се заплаща.

# 596
300 лв. взимат за стая, а да вземат да си подменят дрешките на бебетата, че са скъсани, раздърпани, избелели.А шишетата не им се виждат милилитрите, не знаеш колко мл даваш, целите са жълти и стари отвън. Иначе за обслужване нищо лошо не мога да кажа, както и за хигиена в стаята и самата болница.

# 597
  • Бургас
Пакет Делукс- включва всичко, което е изброено в калкулатора. Да, включително и неограничен престой на втори човек (таткото примерно) в стаята, както и присъствието му на раждането, пакет изследвания за бебето и т.н Всичко е описано в калкулатора. Въобще не ми се струва странно да има такса 300 лв в частна болница (за каквото и да искат да го оправдават).  В много окръжни болници има ВИП етажи и т.н , които също са заплатени (а условията нямат общо с частните болници), да не говорим за ценоразписите на частните клиники и болници в страната. Даже раждане в частна болница да е 100% безплатно ми се струва нереално. Все пак има си и окръжни болници, всеки избира според възможности и желания и лична преценка.

# 598
Все пак станаха болница на годината, нормално да вдигнат цените Joy

# 599
Има го в калкулатора - придружител по време на раждане, 150 лева. Знам, защото аз исках таткото да присъства, но той панически отказа Wink
Да, навсякъде май се заплаща придружител.
Видях им калкулатора - наистина са циркаджии. Имат нова стая, колко да е нова, ВИП, тя е само една, когато аз раждах, имаше жена и беше я отворила, та се видя - луксозно обзаведена стая, цветя, панделки на вратата, балони.
Те под ВИП имат предвид останалите стаи - нищо ВИП няма в тях, стая с три легла, маса, два стола и баня с тоалетна.
Идете на ден на отворените врати и вижте.
Там не им остава време да оправят счупеното, камо ли да ремонтират стаите до ВИП.

Общи условия

Активация на акаунт