УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 822
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имате ли информация дали само д-р Ирмов оперира по щадящия родилката метод на Щарк? Разбрах , че раздвижването ставало на 6тия час , а не след 24 ч.

# 76
Как процедират в болницата с лака за нокти?Трябва ли да го махна или не?

# 77
  • Бургас
не.....мен не ме караха/ама аз раждах преди 3 години/

# 78
И на мен нищо не са ми казвали, но аз си отидох без лак за всеки случай.

# 79
Как процедират в болницата с лака за нокти?Трябва ли да го махна или не?
Аз бях с безцветен, идеята е че ако се случи недостиг на кислород лесно се вижда по нокътното легло Simple Smile

# 80
Момичета, имате ли информация дали само д-р Ирмов оперира по щадящия родилката метод на Щарк? Разбрах , че раздвижването ставало на 6тия час , а не след 24 ч.
Аз бях днес на запис на тонове и акушерката в Света София, работи и в родилоно Дева Мария, и тя ми обясни така" Ами Ирмов, някои неща шие , други не ги шие, и така с по-малко шевове, по-лесно се раздвижда после."
 Аз нищо не разбрах от това , най - добре е да се пита доктора. И аз се чудя за секцио между него и Татарова, но за Тататрова незнам как мога да я избера за секцио, без да съм говорила предварително с нея, а за нея няма часове месец напред. Отскоро знам ,че ми се налага секцио и затова н е съм проучвала въпроса. Имам 4 седмици до термин.
Искам да попитам - ако в Света софия няма свобдни часове за запис на тоновое и се наложи да ходя в Девата, плаща ли се запис на тонове там , щом си водя ЖК при техен лекар?

# 81
Не се плаща щом си водиш при техен лекар Simple Smile

# 82
  • Бургас
Аз бях днес на запис на тонове и акушерката в Света София, работи и в родилоно Дева Мария, и тя ми обясни така" Ами Ирмов, някои неща шие , други не ги шие, и така с по-малко шевове, по-лесно се раздвижда после."
 Аз нищо не разбрах от това , най - добре е да се пита доктора. И аз се чудя за секцио между него и Татарова, но за Тататрова незнам как мога да я избера за секцио, без да съм говорила предварително с нея, а за нея няма часове месец напред. Отскоро знам ,че ми се налага секцио и затова н е съм проучвала въпроса. Имам 4 седмици до термин.
Искам да попитам - ако в Света софия няма свобдни часове за запис на тоновое и се наложи да ходя в Девата, плаща ли се запис на тонове там , щом си водя ЖК при техен лекар?
Може да отидеш в Св. София и без да имаш час, само трябва да почакаш да минат тези, които са с часове. Поне аз така правих на два пъти, отивах към  12:30-13 ч и чаках, не се чака много или поне аз не съм чакала много Wink

# 83
Monika08, ReNeTa_M,
благодаря за бързите отговори.

# 84
Papeshonka,можеш да отидеш ,когато д-р Татарова е дневна  смяна и да почакаш за среща с нея, следобяд най-добре ,като кажеш на регистратурата за какво става въпрос . Даже предварително звънни и обясни на регистратурата ,за да ти кажат как да се срещнеш с нея -щом е за избор ,ще намерят начин Simple Smile. Аз така направих-все пак не може да платиш  за избор на лекар,с койти дори няма среща  за лични впечатления .Иначе мисля ,че може да я избереш направо нея ,но нали е добре заедно да определите дата ,да те прегледа и се запознае със състоянието ти .
Иначе на регистратурата са малко шматки - все едно са нов персонал и все се питат и бъркат нещо Simple Smile
Дано всичко мине наред . Че и аз  се притеснявам накрая вече ,но за нея срещнах само хубави отзиви -то май за всичките лекари е така .
А

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 00:39 от sladka_tortа

# 85
Някой запознат ли е витамин К ,който се слага на бебето под каква форма е ,инжекция или през устата на капки?

# 86
Някой запознат ли е витамин К ,който се слага на бебето под каква форма е ,инжекция или през устата на капки?

На капки. Веднъж го дават преди изписването и още веднъж на втория безплатен преглед след раждането.

# 87
Какво ви предписват на миналите вече секцио след сваляне на конците .
 След първото ми  секцио преди години с нищо не мазах  , сега  Д-ра ми предписа един крем  -ама много скъп бре  , пък за няколко намазвания струва ли си  :
http://apteka.framar.bg/30015820/%D1%81%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80% … C-30-%D0%BC%D0%BB

Нещо  друго алтернатива ?

# 88
Да само той  оперира по този метод. Но при него има значение първо или второ секцио е.

# 89
Какво ви предписват на миналите вече секцио след сваляне на конците .
 След първото ми  секцио преди години с нищо не мазах  , сега  Д-ра ми предписа един крем  -ама много скъп бре  , пък за няколко намазвания струва ли си  :
http://apteka.framar.bg/30015820/%D1%81%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80% … C-30-%D0%BC%D0%BB

Нещо  друго алтернатива ?
И на мен това ми изписаха,още нд съм го взела

Общи условия

Активация на акаунт