УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 953
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Всички в отделението буквално траперят заради Драгнева.  Laughing Особенно като не си си свалил гащите,а акушерката те е предупредила преди това.
Една жена забрави да ги свали,Драгнева влезе и като я видя не остана никак доволна.Акушерката се стресна доста и и каза,че ни е предупредила всички преди това. 😁 А как и се чудят на лечението понякога,което предписва. Whistling Останах с впечатлението,че всички я уважават,но само в кавички.  Crazy

# 211
Всички в отделението буквално траперят заради Драгнева.  Laughing Особенно като не си си свалил гащите,а акушерката те е предупредила преди това.
Една жена забрави да ги свали,Драгнева влезе и като я видя не остана никак доволна.Акушерката се стресна доста и и каза,че ни е предупредила всички преди това. 😁 А как и се чудят на лечението понякога,което предписва. Whistling Останах с впечатлението,че всички я уважават,но само в кавички.  Crazy
Оххх дааа, подсети ме сега за това, ден преди изписването минава тя на визитация, акушерките предупреждават. Добре, ама аз тъкмо бях минала през банята, не останаха кървища, които да й покажа. То не бяха стойки, не беше разпитване защо и как, разкрещя ми се че няма да бръкна в коша да й покажа. После ми назначи лечение, което отказах,  върна се в стаята да си довършим скандала. Изсипа ми едини куп  лъжи и ме заплаши, че щяла да ме държи месец в болницата, а аз да си плащам. Аз току що родила само това ми трябваше, ама успокоих се някак и на другия ден ме изписаха дори по-рано от предвиденото.

# 212
  • Бургас
Разбирам те, без да искам да агитирам някого - след секциото, което ми направи Татарова, никога не бих родила по друг начин. Беше ме много страх от всякакъв вид раждане и исках тя да реши как, но ми каза аз да преценя психически дали бих издържала нормално, защото имах и високо кръвно(прееклампсия). Избрах секцио и не съжалявам за нищо, много бързо се възстанових, невероятен специалист е.
Не мога да разбера какво толкова психически натоварващо е нормалното раждане. Още повече не мога да разбера как пък така е психически НЕнатоварващо да ти разрежат корема и да ти бъркат в коремната кухина докато си буден. Родих преди месез нормално и без упойка. Яко си боли, ама чак да натоварва психиката....

# 213
Increible, защо -какво се случи при вас , извинявай , ако си разказвала ...

Не съм разказвала никъде, защото не искам да си спомням. Ако някой наистина се вълнува да ми пише на лично,  ще му разкажа.  Hug Просто исках да предупредя хората да не се връзват на лицемерната усмивка на д-р Търнева, защото не знаят на какво е сподобна  Sick

# 214
  • Burgas, Bulgaria
Е как тя лекува тежките случай и простите сополи и сгрешените диагнози на фона на спасените деца са смешка.
Оф .... защо ли се хабя !
Важното е на 3-ти и 5-ти ден да си ходите живи и здрави.... другото е Пази Боже!

# 215
Днес в страницата на Девата във фейса пуснаха инфо за нов специалист, който ще прави ФМ този уикенд. Ето цялото инфо, може да бъде полезно за някоя мама:
Специално за бъдещите майки на Бургас!
Този уикенд от Лондон пристига специалист по фетална морфология с изключително богат опит, придобит в най-добрите клиники.
Българката д-р Тони Баракова, която преди повече от 10 години заминава със семейството си да живее и работи в Англия, ще гостува в Бургас и ще извършва фетална морфология в Университетска болница „Дева Мария“.
За повече информация и записвания телефон: 056/89 62 62

# 216
Това дали означава ли,че д-р Стоилов няма да преглежда вече?

# 217
Това дали означава ли,че д-р Стоилов няма да преглежда вече?
Ще преглежда, просто още един нов кадър вкарват Wink

# 218
  • Бургас
Препоръчайте ми хирург - става дума за бебе,  т.е. за преглед на бебе.

# 219
  • Бургас
Препоръчайте ми хирург - става дума за бебе,  т.е. за преглед на бебе.
Доцент Калинова. Тя е гостуващ лекар обаче и идва два пъти в месеца. Ако не ти е спешно звънни да си запишеш час. Тя е точно детски хирург. Готина е. Тя ме консултира като получих жлъчна криза в 9 тия месец. Сега ще водя малкия при него за профилактичен преглед /абдоминална ехография/ и аз мисля да се запиша

# 220
  • Бургас
Доцент Калинова. Тя е гостуващ лекар обаче и идва два пъти в месеца. Ако не ти е спешно звънни да си запишеш час. Тя е точно детски хирург. Готина е. Тя ме консултира като получих жлъчна криза в 9 тия месец. Сега ще водя малкия при него за профилактичен преглед /абдоминална ехография/ и аз мисля да се запиша
Знаеш ли кога ще идва и дали работи по каса? Утре ще водя беба на педиатърката и ще взема направление.

# 221
  • Бургас
Знаеш ли кога ще идва и дали работи по каса? Утре ще водя беба на педиатърката и ще взема направление.
Редактирам си поста, защото бях в Девата и ги питах. Калинова идва на 27 и 28.05 /пада се уикенда/. Не работи с направления. Прегледът е платен и струва 80 лв

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 16:08 от miss july

# 222
  • Бургас
Редактирам си поста, защото бях в Девата и ги питах. Калинова идва на 27 и 28.05 /пада се уикенда/. Не работи с направления. Прегледът е платен и струва 80 лв
Благодаря ти за инфото  bouquet

# 223
Хайдееее аз пак съм в клуба, момичета  Laughing Преди малко видях двете чертички  EFP, още не смея да се похваля дори на ММ, ще чакам да мина прегледа при д-р Георгиоски и тогава... стискайте ми палци, как ще издържа до 26-ти не знам  Mr. Green

# 224
  • Бургас
Хайдееее аз пак съм в клуба, момичета  Laughing Преди малко видях двете чертички  EFP, още не смея да се похваля дори на ММ, ще чакам да мина прегледа при д-р Георгиоски и тогава... стискайте ми палци, как ще издържа до 26-ти не знам  Mr. Green
Честито! А Гергиоски е голям сладур.
Ако ме питаш - не крий от мъжа си, а отидете двамата на преглед, за да се насладите заедно на малката точка.

Общи условия

Активация на акаунт