УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 958
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Моите впечатления за хигиената пък са точно обратните.  Особено в сравнение с всички други болници в района.
Потвърдена ли е информацията за Татарова? Защото до края на месеца е в болницата със сигурност, ако напуска, то вероятно е с предизвестие значи.  Много би било жалко, как може да не си ценят кадрите.
Вермилион, Татарова веднъж ми беше казала да отида на запис на тонове и да помоля да повикат именно Йозджан измежду другите на смяна, приех го като препоръка и че може да й се има доверие, но все пак бях само за тонове.
Допълвам за Костова - мисля, че тя самата имаше някакъв проблем, който не й позволяваше да работи за няколко месеца и искаше по-лек режим на работа от Девата, те не се съгласиха и директно я напуснаха.

# 241
  • Бургас
Според моето скромно мнение, ще я дръпнат от Бургасмед и ще влезе в екипа с Недялков и Минчев/които май са скарани  Mr. Green Mr. Green/ Дано направят отново екип и да разкарат Ризова  Mr. Green Mr. Green

# 242
  • град-държава
Oфeлия, мен ме е пращала за запис (отново спешно, накрая все спешно беше при мен  Crazy) при друг АГ стажант в ДМ, която също много ми хареса. Една руса жена, на която не си спомням името, но...
Иначе за хигиената и двете раждахме преди година и повече, тогава аз също нямах забележки, но нсе пак преди да ползвам банята пръсках със спрей за студена стерилизация и си почиствах. Няма как да мият след всяко ползване. Иначе стаите се чистеха два пъти дневно, доколкото помня, а коидорите постоянно. Веднъж помолих да ми сменят спалното бельо.
Костова и Ирмов си бяха в конфликт и то открит.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:09 от Vermilion`

# 243
Лекарите в Дева-та са специалисти и акушерките са много човечни (с изкл. на една ужасна), но аз бях за три дни в Патологична бременност и наблюденията ми са следните:
- влязох без чулки и други хора видях да се разхождат на 4-я етаж с мръсни външни обувки, а в стаите има пресни родилки и еднодневни бебета.
- стаите не се метат, независимо какво се внася за храна, а с плавни кръгови  движения мръсотията се разнася, бидейки мита стаята.
- Банята се замазва с мопа само, никаква дезинфекция на нищо.
С една и съща ръкавица и една тряпка се забърсва леглото след изписания пациент и масата за хранене.
Шкафчетата, ако изглеждат затрити с нещо, са замазани, а едното е олято отдавна с нещо лепкаво и е зарязано така от отдавна.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 22:22 от ana hinova

# 244
При първото ми раждане в Девата хигиената си беше на ниво, стаите се чистеха редовно - моп + обиране на прах поне два пъти дневно, при поискване се сменяше бельото, баните се чистеха също редовно, не мога да се оплача. Сега, ако всичко е наред и с тази ми бременност, отново мисля да раждам в Девата, не вярвам да са занемарили положението толкова.

# 245
  • Бургас
При първото ми раждане в Девата хигиената си беше на ниво, стаите се чистеха редовно - моп + обиране на прах поне два пъти дневно, при поискване се сменяше бельото, баните се чистеха също редовно, не мога да се оплача. Сега, ако всичко е наред и с тази ми бременност, отново мисля да раждам в Девата, не вярвам да са занемарили положението толкова.
И сега е така. Добре си е хигиената.

# 246
Да не говоря за храната, която създава усещане, че се обира от кафето. което най-няма да се продаде, или му изтича срокът. Онзи ден при една и съща "диета", едното момиче имаше за обяд ориз със зеленчуци и таратор, а другото ориз и банан #Crazy Joy
Чудо!

# 247
Някой има ли информация за Татарова? Къде ще изражда , ако това е вярно?

# 248
  • Бургас
Да не говоря за храната, която създава усещане, че се обира от кафето. което най-няма да се продаде, или му изтича срокът. Онзи ден при една и съща "диета", едното момиче имаше за обяд ориз със зеленчуци и таратор, а другото ориз и банан #Crazy Joy
Чудо!
Да знаеш по-добра болница. Да, храната не е нещо особено, но за болнична храна не е никак лоша. Сутрин имаше пакетирана закуска или кроасан с натурален сок. Няколко пъти на ден оставят големи шишета с минерална вода за всеки пациент. Основните ястия не бяха лоши с малки изключения. Аз бях с жлъчна криза и ядях само пилешка супа и млечен крем, които бяха много вкусни. И ако има претенции за храната винаги може да звъннеш в кафето и да си избереш сам какво искаш да ти донесат. Аз съм връщала храна и съм си искала друга и са ми носили веднага каквото съм поискала.

# 249
Някой има ли информация за Татарова? Къде ще изражда , ако това е вярно?
[/quo

Да вярно е, днес ми се обадиха от Св.София да ми кажат че от 01.06. д-р Татарова няма да работи и преглежда там.Ако съм искала новият график за другия месец е излязъл да си запиша час при друг доктор.

# 250
И на мен ми се обадиха от Мц Св.София със същата новина. Попитаха ме дали ще продължа да си водя жк при някои друг лекар от техните. И понеже имам час при Татарова за след 2 дни ги питах дали остава часа.Уж остава, ама не били сигурни  ooooh!
Този филм го играх и с предната бременност  Tired Лекарката,  която ми водешв жк се премести я тогавашната Черноморска пак по същото време  Tired

# 251
И на мен днес се обадиха със същата новина за Татарова. Нямало да работи вече нито в Света София, нито в Дева Мария.
Ако някой знае къде, моля да пише...

# 252
  • Сливен
И на мен днес се обадиха със същата новина за Татарова. Нямало да работи вече нито в Света София, нито в Дева Мария.
Ако някой знае къде, моля да пише...
В мамите на бургас днес доста писаха по тази тема и нещо се коментираше че щяла да преглежда в кабинета на Калчева.Ако имате  телефонен ѝ номер и звъннете макар че й това коментираха че не си вдигала вече телефона но опитайте.Успех

# 253
  • град-държава
На сайта на Калчева няма такава информация, но се надявам д-р Татарова да се върне бързо на работа.

# 254
  • Сливен
На сайта на Калчева няма такава информация, но се надявам д-р Татарова да се върне бързо на работа.
Не съм сигурна мила просто това писаха в мамите на бургас и затова ви го споделих тук най добре е да се свържете с Татарова.А и не беше лошо ако от света софия имат някаква информация да ви я споделят все пак не са малко пациентите ѝ който държат на нея

Общи условия

Активация на акаунт