УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 973
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • град-държава
И аз членувам в групата и прочетох коментарите. Обадих се в кабинета на Калчева преди малко и към момента жената, с която разговарях каза, че няма такава информация, а тъкмо се зарадвах.  Tired
То ще се чуе веднага след като започне,  така или иначе, а ДМ загубиха един от последните си страхотни и доказани специалисти.

# 256
  • Сливен
И аз членувам в групата и прочетох коментарите. Обадих се в кабинета на Калчева преди малко и към момента жената, с която разговарях каза, че няма такава информация, а тъкмо се зарадвах.  Tired
То ще се чуе веднага след като започне,  така или иначе, а ДМ загубиха един от последните си страхотни и доказани специалисти.
Явно само някакви слухове.Дано по скоро да получите достоверна информация и то най достоверната ще е от самата нея.Много малко са наистина добрите доктори в Бс.

# 257
Здравейте, момичета и на мен ми се обадиха от СВ.София за час при друг лекар и за пререгистрация с направление, мн се разочаровах, но разбрах че ще продължи да изражда в ДМ. Въпреки това си записах час при д-р Йорданов . Вчера ми се наложи да отида до ДМ и той беше на смяна, внимателен е, идвал от Сливенската болница , а там преди години беше най-предпочитана, изключвам Ирмов - само лоши отзиви ! Георгиевски веднъж бях при него също ми допадна.

# 258
  • Бургас
Здравейте, момичета и на мен ми се обадиха от СВ.София за час при друг лекар и за пререгистрация с направление, мн се разочаровах, но разбрах че ще продължи да изражда в ДМ. Въпреки това си записах час при д-р Йорданов . Вчера ми се наложи да отида до ДМ и той беше на смяна, внимателен е, идвал от Сливенската болница , а там преди години беше най-предпочитана, изключвам Ирмов - само лоши отзиви ! Георгиевски веднъж бях при него също ми допадна.

Айла, не съм съгласна с теб за лошите отзиви за д-р Ирмов. Аз си водих ЖК при него, раждах при него и мога да го препоръчам с чисто сърце. Винаги ми е обръщал внимание, държал се е много адекватно на ситуациите, с които се сблъсквах като бременна и благодарение на него, днес имам слънце в дома си. Няколко  мои приятелки раждаха при него и те са много доволни. За Йорданов, докато бях в родилно ми направи много добро впечатление, Георгиоски - също Wink  Peace

# 259
  • Бургас
Ирмов и Йорданов ако не си им пациент се държат като пълни задници. Ирмов се изживява като холивудска звезда, а редовния лаф на Йорданов като го питаш нещо е "Питай си наблюдаващия гинеколог". Това тъпо изказване беше по повод да ми разчете една рецепта /и не само/, която ми дадоха при изписването ми и то не от "моя гинеколог". Изключително непрофесионално е да кажеш подобно нещо. Щом си на смяна всички пациентки са "твои" пациентки. А една моя приятелка с кървене, с която лежахме заедно, трябваше да му повиши тон, за да благоволи да я прегледа на ехограф
Георгиоски е чудесен лекар и е много внимателен и мил.

# 260
  • Бургас
Ирмов и Йорданов ако не си им пациент се държат като пълни задници. Ирмов се изживява като холивудска звезда, а редовния лаф на Йорданов като го питаш нещо е "Питай си наблюдаващия гинеколог". Това тъпо изказване беше по повод да ми разчете една рецепта /и не само/, която ми дадоха при изписването ми и то не от "моя гинеколог". Изключително непрофесионално е да кажеш подобно нещо. Щом си на смяна всички пациентки са "твои" пациентки. А една моя приятелка с кървене, с която лежахме заедно, трябваше да му повиши тон, за да благоволи да я прегледа на ехограф
След раждането ми д-р Йорданов мина на две или три визитации, прегледът преди изписването ми го прави той... Не съм негова пациентка, но останах доволна от него, държа се доста добре.  Peace

# 261
  • Бургас
След раждането ми д-р Йорданов мина на две или три визитации, прегледът преди изписването ми го прави той... Не съм негова пациентка, но останах доволна от него, държа се доста добре.  Peace
Не знам. Лежала съм 3 пъти в болницата и това ми направи впечатление и то не само на мен.

# 262
Включвам се в темата за да разбера какво се случва с др.Татарова,от месец чакам за да ме прегледа и днес ми съобщават,че вече няма да работи и в двете болници.Тя за мен е най-стойностният и добър лекар в Бургас и дано скоро се разбере къде се мести.

# 263
  • град-държава
Аз за Ирмов не мога да кажа нищо хубаво, нито от личен опит, нито от приятелки, които са ходили при него. Няма да е зле да си помисли върху държанието си, начинът по който преглежда пациентките(или поне и тези, които не са му симпатични, водят се при друг АГ и пр.подробности, заради които си мисли, че може да се отнесе с тях като с крави)  и най-вече върху професионалното си поведение. Отделно характерни схеми в държавните болници изведнъж се оказаха практики и в ДМ след идването му, като можеш да си ходиш днес, ама срещу информирано съгласие, но парите за престоя си ги взимат, а вече имат настанен друг пациент и са освободени от отговорност.
Аз самата не се съгласих, а д-р Ангелов дори предупреди сестра на смяна да не ме изписват, защото имах малък проблем и ми каза, че ще ме държи докато не се разреши. Когато лекар взима решение за изписване, не би трябвало да се подписва информирано съгласие от пациента.

# 264
А мен ме депресира само мисълта, че вляза ли в болница, докато не свърши клиничната пътека, трябва да си седя като затворник, независимо от състоянието ми. Никой насила не ме е карал да си тръгвам от болницата, лекарите ме попитаха дали искам, защото състоянието - моето и на детето - го позволяваше, и за казах ДАААА!!!!  Grinning. Когато лежах в патологична бременност, пътеката също беше 5 нощувки, реално можех, исках и щях да си тръгна след третата, но не, поне още една трябвало...
Та нека си го има като възможност, пък който не иска да не се възползва, не виждам нищо лошо.

# 265
  • град-държава
Аз не съм била по каса и нямам никаква представа от пътеки и пр. Една жена зимата загуби бебето си след като е подписала информирано съгласие и си е тръгнала.
Никой не обича болнци, никой и не може да те държи насила. Всеки си преценява каква отговорност може или не може да поеме. 

# 266
Абсолютно е така.
Когато си по каса, ако решиш да си тръгнеш и не ти е свършила пътеката (както бях аз), трябваше да заплатя цялата пътека - 700лв. Това те обвързва малко или много и за мен е вид насилствен престой - да, не ме бяха оковали в болницата, но колкото и да исках да си тръгна, предпочетох да преживея още една нощувка, отколкото да дам тези пари.

# 267
  • Сливен
Добре аз може ли да попитам кога си по каса и кога не малко тъп въпрос ама ми стана интересно.Др което аз също ходих по спешност и се падна Йорданов не се държа грубо освен че натиска мн силно а аз бях в ранна седмица но не бях очарована от него.
Искам да попитам записах се за жк при лекар който впоследствие не ми направи добро впечатление даде ми направление за кръв урина и кр захар може ли да го сменя и как става въпроса със смяната.Благодаря ви

# 268
Аз до колкото разбрах, Татарова ще изражда в ДМ, но няма да води ЖК в СС, поне това бе информацията ми преди два дни. Но сега след като се е прибрала може и да са я изненадали от ДМ... иначе се записах при Йорданов , но още не съм се пререгистрирала , със сигурност при Ирмов няма да е, Георгеиски не ми изглежда лош, абе направо няма ни един доктор , надявах се поне да остане Татарова да изражда , ако условията в Мбал бяха малко по-добри направо щях да се преместя там.

# 269
  • Бургас
Добре аз може ли да попитам кога си по каса и кога не малко тъп въпрос ама ми стана интересно.Др което аз също ходих по спешност и се падна Йорданов не се държа грубо освен че натиска мн силно а аз бях в ранна седмица но не бях очарована от него.
Искам да попитам записах се за жк при лекар който впоследствие не ми направи добро впечатление даде ми направление за кръв урина и кр захар може ли да го сменя и как става въпроса със смяната.Благодаря ви
Доколкото знам имаш право да смениш лекар, водещ ти ЖК, веднъж. Смяната става като идеш при личния си лекар и вземеш направление за преизбор на АГ следящ бременност. С това направление, отиваш при новоизбрания от теб АГ и се записваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт