УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
M_I_G, Горгона, благодаря за отговорите. Мисля, че в моя случай за инцидентно раждане е най-добре да се насоча към МБАЛ Бургас. Поне от друга тема прочетох, че там е била най-добрата неонатология и имали всякаква апаратура за недоносени бебета. Лека бременност желая и здрави бебенца накрая!
Насочи се към Девата. Има минуси, но е мнооого по-добре от оня коптор МБАЛ.

# 301
  • град-държава
Неонатологията в Дева Мария няма еквивалент за Бургаска област. Аз до ден днешен продължавам да си водя детето там на прегледи.
Също така правихме скрининг при раждането и на 6м също там. Доволна съм.   Peace

# 302

Хм, наистина ли? Много объркано ми стана. В другата тема момичетата твърдяха, че по апаратура и специалисти в неонатологията, МБАЛ Бс няма аналог. Имало апаратура за недоносени, реанимация за новородените. Много разнопосочни мнения и много малко теми за болниците в Бс, а той си е голям град.
Нали МБАЛ Бс е Окръжна болница, да не объркам съвсем болниците?  имало и някаква Черноморска, за която съвсем нищо не открих.

Може ли накратко да ми препоръчате лекар за израждане и да ми кажете какви са условията в Дева Мария като стаи и грижи за бебетата?

# 303
  • Пловдив

Хм, наистина ли? Много объркано ми стана. В другата тема момичетата твърдяха, че по апаратура и специалисти в неонатологията, МБАЛ Бс няма аналог. Имало апаратура за недоносени, реанимация за новородените. Много разнопосочни мнения и много малко теми за болниците в Бс, а той си е голям град.
Нали МБАЛ Бс е същото като Окръжна болница? 

Може ли накратко да ми препоръчате лекар за израждане и да ми кажете какви са условията в Дева Мария като стаи и грижи за бебетата?

Девата е частна болница, в която са вложени милиони- в база,в техника.Условията са като на хотел,Като грижи за бебетата няма аналог тук, лекар не мога да препоръчам от личен опит-раждах преди почти 8 години.

# 304
Черноморска е сегашната Бургасмед  Peace

# 305
  • Бургас

Нали МБАЛ Бс е Окръжна болница, да не объркам съвсем болниците?  имало и някаква Черноморска, за която съвсем нищо не открих.

Неонатологията в болницата е на най-високото възможно ниво, така е оценена от МЗ. Останалите две неонатологии в града са с по-ниско ниво. В тази на Девата освен най-модерна апаратура има и най-много специалисти неонатолози, не само педиатри. Стаите са два  типа ВИП и ЛУКС. Първите ги направиха безплатни, втората се плаща http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/9407 За израждане, аз родих нормално миналата година при д-р Ирмов и ак. Кръстева, препоръчвам ти ги с две ръце Wink

# 306
Здравейте, момичета. Днес трябваше да се пререгистрирам / бях при Татарова/ при Йорданов! Да ви кажа впечатления, останах много доволна. Обръща много внимание и обяснява всичко, даде ми веднага визитка и каза, че по всяко време е на разположение. Назначи ми кръв и урина / дали може да ги направя в ДМ по каса?/ и ми каза да му снимам резултатите и да му ги пратя по вайбър / хареса ми , че е креативен Simple Smile/ . Препоръчвам го Simple Smile

# 307
Здравейте, момичета. Днес трябваше да се пререгистрирам / бях при Татарова/ при Йорданов! Да ви кажа впечатления, останах много доволна. Обръща много внимание и обяснява всичко, даде ми веднага визитка и каза, че по всяко време е на разположение. Назначи ми кръв и урина / дали може да ги направя в ДМ по каса?/ и ми каза да му снимам резултатите и да му ги пратя по вайбър / хареса ми , че е креативен Simple Smile/ . Препоръчвам го Simple Smile
Аз си водя ЖК при него и съм много доволна Wink

# 308
Да живее вайбъра.Аз бях при Ирмов и въпреки че нямаше проблем да му звъня,все му пишех там.  Mr. Green Даже и като имах контракции и тапата в болницата ми падаше му писах да дойде.  Joy Ох тогава не ми беше никак смешно,но сега ми стана приятно на душата. hahaha

# 309
Някакви отзиви за д-р Баракова? Има ли мами, които са ходили на ФМ при нея?

# 310
Някакви отзиви за д-р Баракова? Има ли мами, които са ходили на ФМ при нея?

Да, ходих при нея на ФМ. Най-доброто отношение, което съм получавала от лекар.
Интересува се от състоянието ти, разпитва те, обяснява всичко и в никакъв случай не претупва.
Мила и внимателна, много съм доволна и приятно изненадана.

# 311
И моя близка ходи миналия месец при нея, много ми я похвали. Обърнала й е много внимание, говорили си доста. Тя има проблемна бременност и много се тревожи, но лекарката я е поуспокоила.

# 312
  • Бургас
И аз чух хубави отзиви за нея. Добре е че идват нови специалисти по ФМ, защото за град като нашия се броят на пръстите на едната ръка, а това определено ми се струва малко.

# 313
  • Бургас
Момичета, колко време след като проходят мъниците се водят на ортопед, има ли някакъв срок? Кой д-р бихте ми препоръчали?

# 314
Момичета, колко време след като проходят мъниците се водят на ортопед, има ли някакъв срок? Кой д-р бихте ми препоръчали?
Аз моите ги водих месец и половина - два след като проходиха. Бих препоръчала проф. Владимиров, внимателен и обяснява доста за това какви упражнения са нужни, как трябва да се сяда, за да не се натоварват крачетата и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт