Професионални серии за коса - тема 112

• 91 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас/Пз
Аз пък хич не харесах тази терапия на Наши. Правя я много рядко само за да я изразходвам, но косата ми след нея е разхвръчана и грозна. Няма въобще да пробвам новата.
Моя приятелка с омбре също не е очарована от тази, обаче от новата Филър направо е уау. Но пък мен ме предупредиха като й я купувах, че тя е насочена именно към третирани с бои, предимно руси или изсветлени коси. С две думи ми казаха, хич да не я пробвам да я хабя аз  Mr. Green Но при нея наистина имаше голям ефект като я пробва. Може пък да се изкушиш де  Mr. Green Много са ми важни твоите мнения, защото по тях каквото съм й препоръчала досега всичко й е било ок  Wink Heart Eyes

Ани, терапията в домашни условия ли си я правиш? И третата стъпка коя е ?
Да , вкъщи я правя, загрявам със сешоар , а косата е под найлонова шапка. Третата стъпка е балсам, който е разкошен.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 14:51 от ani_d

# 571
  • Berlin
Ми хайде и аз ще си я взема тая сметана.😄  Ще има ли някакви намаления за 8ми или да не чакам? Че и шампоан ми трябва.

# 572
  • Пловдив
Ако не ти е спешна, по-добре изчакай. Предполагам, че ще пуснат някакъв код.

# 573
  • София
Здравейте, ще си публикувам въпроса тук, понеже не намирам друга активна тема, която може да ми свърши работа. Или ме насочете къде мога да питам. Препоръчайте ми фризьор за дамско/мъжко подстригване в Дианабад/Витоша/Лозенец/Студентски град? По възможност да е с прилични цени.  bouquet

# 574
  • Бургас
И за мен сметаната е хидратираща.Някой вече пробва ли новата серия на Керастаз да даде отзиви.

# 575
  • София
Здравейте Дами.
Бих искала да Ви попитам за отзиви за ампулите Integrity на Milk Shake дали наистина възстановяват изтощена коса. В интернет пространството освен описанията за тях други отзиви не открих.
Преди 2 месеца ми правиха в салон трайно изправяне и доста ми съсипаха косата. Около 3-4 см от краищата изгоряха, взеха да се къдрят, косата е суха, чуплива, цъфти много, наелектрезирва се, заплита се, не може да се изправи с преса хубаво. Правих и две кератинови терапии в салони, но резултата е незначителен. Не издържах и я подстригах 3 пръста тези дни. От салона, в който ми съсипаха косата, но не си го признават ми ги препоръчаха тези ампули на Милк шейк и тъй като се продават 8 в комплект ме интересува действат ли, за да не давам напразно 40лв.?
 Ако имате желание може да ми препоръчате и нещо друго за стабилизиране на косата.
До скоро ползвах шампоан и олио за изправени коси, но от шампоана косата ми се пресушаваше, олиото ме отежняваше.
Сега съм си купила шампоан и маска L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium, които ми действат добре, слагам спрея на ЛП и коприната на Чи, а също и термото на Секси Кеър.

# 576
  • Пловдив
Ани, терапията в домашни условия ли си я правиш? И третата стъпка коя е ?
Да , вкъщи я правя, загрявам със сешоар , а косата е под найлонова шапка. Третата стъпка е балсам, който е разкошен.
Скрит текст:

Благодаря. А откъде си ги взела, че те май са само за фризьорските салони newsm78

# 577
Какви термозащити ползвате преди преса/маша/сешоар ? Използвам на Чи ама нещо не ми харесва като си напръскам косата. Имам чувството след това като я изправя, че е мазна на пипане и не я чувствам лека, а отежнена. Май ще търся нещо друго

# 578
Какви термозащити ползвате преди преса/маша/сешоар ? Използвам на Чи ама нещо не ми харесва като си напръскам косата. Имам чувството след това като я изправя, че е мазна на пипане и не я чувствам лека, а отежнена. Май ще търся нещо друго
Използвам на марокан термозащита.Сега си взех и на рене фюртер ,че марокана ми свършва а не ми се даваха 60 лева .

# 579
  • Sofia
Момичета, има ли някаква тема, в която се обсъждат преси, маши и т.н. уреди? newsm78 Нещо не намирам подходяща..

# 580
  • София
Ха, Ани, припомни ми да си направя терапията Наши, не съм я правила сигурно година  Hug

Аз пък хич не харесах плодовото мляко на МШ, много ми утежняваше, а тогава косата ми носеше дори на тежки продукти. Но при всеки си е различно  Heart Eyes

Стефина, не разчитай на Интегрити ампулите за ти възстановят косата. Особено след трайно изправяне, според мен няма нещо, което за я възстанови. Това  много силна химическа процедура и си трябва много грижа от тук нататък, и пак не очаквай възстановяване на пълно здраве на косата. Много е неприятно  Sad

Бубе, как ме разсмя с твоята неразбрана коса  hahaha

# 581

Аз ползвам Цимента на Керастаз от няколко години и не бих го заменила с друга термозащита. Ползвала съм Нектар Термик, термо крема Митик Оил, Тиджи S фактор,  Алтерна -  всички ми утежняват.  Трябва да се пробва - един и същи продукт се отразява на различните коси по различен начин.

# 582
  • Варна
 Преди сешоар  Нектар термик преди всичко и най-вече  Laughing,чат пат хидратиращата на Алтерна. Преди преса,ама мнооого рядко горе долу веднъж на 3 месеца  Laughing/вие ме отказахте от любимия уред и сега прашлясва  Joy/ лореалското на Асолют рипеър. Моята коса грам не понася пръскалки само кремове. Последния ми опит беше с Филип Кингсли-е не и не.
 Съгласна съм с Lirena трябва си пробване...но на третирана коса като моята термо тип пръскалка е абсурд-сдобивам се с метла,която сякаш не е виждала шампоан половин година  Joy.

Относно негативите спрямо Хроноложист...извинявам се ако съм подвела някого,но споделих лично мнение и усещане. Аз хидратиращи шампоани НЕ ползвам и хроноложист е най-балансирания,който косата ми понася.

# 583
  • Бургас/Пз

На мокра или на суха коса??

# 584
Аз ползвам сега Нектар термик и съм доволна.Не омазнява, косата се подава лесно на обработка, но трябва да не се прекалява с количеството.На моята коса /до брадичката/стига количество, колкото лешник.

Общи условия

Активация на акаунт