Професионални серии за коса - тема 112

• 91 380
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
 Маската на липидиум ви заплете  newsm78......странна работа и то за две ползвания. Принципно е сериозен протеин тъй,че сменете с нещо хидратиращо или ползвайте някакъв преуош пък бил той и домашен еластисайзер. Щом косата ви не понася олио-и моята е същата ползвайте кремообразни финиши. Много харесвам нектар термик,но вие не сушите....хидратиращото термо на алтерна,крема на мажистрал,ама тия всичките са термо знам ли  newsm78. Минимайзера на кингсли също е вариант.

минавам да се оплача от Хронолоджист ш-н
не, че ми прави нещо лошо, но и нищо хубаво не усещам да е направил за косата ми - на тази цена и след всички хвалби, имах някакви по-големи очаквания

А какво сложихте след него? Сам по себе си Хроноложист е просто шампоан и третирана коса след него си има нужда от маска. Аз съм му голям фен поради простата причина,че се разбира с косата ми във всякакви ситуации. След него мога да сложа и хидратираща и протеинова маска без проблем.

# 556
обичайните хидратиращи продукти - масления б-м на тиги /любим/, афоджи балансиращия хидратиращ б-м /любим/, б-м на пантен за хидратация /от който съм много доволна независимо, че е дрогериен/, фито хидратиращ б-м /по принцип за нищо не става независимо от ш-на/, маска с ячрм /отсипано за проба от приятелка, с много хубави отзиви от нея, но не зная коя точно е маската, за да я покажа/ + стандартните финиши, от които съм доволна
не съм ползвала ш-на с протеинови продукти

точно защото очаквах да "разбере" косата ми, съм разочарована - тя е измита, но недоразбрана  Joy

# 557
Сметаната за коса или плодовото мляко с 12 ефекта на Милк Шейк е по-добро? Използвала съм само млякото и бях много доволна, косата ми ставаше една такава мекичка и мирише на сладолед мммм  Heart Eyes та се чудя сега дали да не разнообразя малко...

Сметаната се води бестселър на марката и доста момичета преди пишеха много за нея. За млякото не съм чела много отзиви.... аз лично бих пробвала сметана дори и на вкус, защото може да се яде и ухае страхотно!   Heart Eyes

# 558
Айде сега сметана за коса и плодово мляко ли ще гледам да си купувам  Joy много сте зарибяващи изпразнихте ми джоба  hahaha

# 559
Айде сега сметана за коса и плодово мляко ли ще гледам да си купувам  Joy много сте зарибяващи изпразнихте ми джоба  hahaha
Млякото не съм пробвала , само сметаната и ми е много любима.
Нещата към които се връщам не са много...Сметаната е едно от тях  Heart Eyes

# 560
  • София
Сметаната за коса или плодовото мляко с 12 ефекта на Милк Шейк е по-добро? Използвала съм само млякото и бях много доволна, косата ми ставаше една такава мекичка и мирише на сладолед мммм  Heart Eyes та се чудя сега дали да не разнообразя малко...
Сметаната се води бестселър на марката и доста момичета преди пишеха много за нея. За млякото не съм чела много отзиви.... аз лично бих пробвала сметана дори и на вкус, защото може да се яде и ухае страхотно!   Heart Eyes
Наистина ли може да се яде сметаната?  Simple Smile

# 561
  • Пловдив
Аз дълго й се чудих на сметаната и сега съжалявам, че не съм я взела по-рано. Страхотна е за моята коса. Все едно не си слагал нищо на косата, а е една хидратирана, мека, подредена. За аромата не искам да говоря, всеки път едва се сдържам да не я близна.....

# 562
Ееее край, навихте ме!  Mr. Green някъде дали има малка разфасовка?  bouquet

# 563
Поръчах си и сметаната и плодовото мляко  Laughing вълнувам се повече да ги помириша отколкото да ги използвам  Joy

# 564
  • Чукарландия
Поръчах си и сметаната и плодовото мляко  Laughing вълнувам се повече да ги помириша отколкото да ги използвам  Joy

На мирис са страхотни, но за моята изрусена коса не правят нищо. Peace

# 565
  • Бургас/Пз
Преди време мъчих млякото с 12 ефекта , обаче освен на аромат на друго не го докарва. И сега някак си предубедено ми е към сметаната, ама пък такива нещата пишете значи ....

Не мога пак да не отбележа колко съм доволна от терапията на Наши, просто на моята коса тази терапия се отразява разкошно. Резултатът винаги е повече от страхотен. А в третата стъпка съм направо влюбена.

# 566
Аз пък хич не харесах тази терапия на Наши. Правя я много рядко само за да я изразходвам, но косата ми след нея е разхвръчана и грозна. Няма въобще да пробвам новата.
Сметаната на Милк Шейк я обожавам. Heart Eyes

# 567
  • Пловдив
Ани, терапията в домашни условия ли си я правиш? И третата стъпка коя е ?

# 568
Aз отдавна бях писала, че също не съм доволна от ш.Хронолоджист... Един напълно безсмислен за мен продукт, такава гадна коса и с дрогериен шампоан не мога да си докарам... Как може да го наричат "умен" шампоан, няма как да усети косата и да се нагоди... Не може един продукт хем да е протеинов (за коса искаща протеин), хем да даде хубава хидратация за такава нужда... Няма такова нещо, всичко е само реклама... Този шампоан е протеинов и за коси, които не обичат протеин е едно голямо нищо... Пълна скръб... А да не говорим за миризмата му - на бръснарски крем или нещо по-лошо... Добре, че не се набутах с другите продукти от серията.... Mr. Green

Тази сметана на Милк шейк като протеинов финиш ли се усеща? newsm78

# 569
  • Пловдив
Сметаната я чувствам хидратираща.

Общи условия

Активация на акаунт