Професионални серии за коса - тема 112

• 91 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София

prinzesata, мия по абсолютно същия начин от както се помня и то по препоръка на фризьора ми. Simple Smile Когато попадна на място с твърде малък умивалник - отивам под душа, но отново я мия обръщайки надолу. Вчера пробвах предложението ти и разредих Хроноложиста с малко вода и в резултат имам по-спокоен скалп. Благодаря ти!  Hug

п.с. Очаквах по-интересни осмомартенски предложения от Арлен и Рибката. Следя редовно и двата сайта от месец (разглеждах подробно продуктите от темите Simple Smile) и забелязах как често пускат идентични промоции. Сега не съм доволна.  Crossing Arms

Дами, честита баба Марта!

# 601
Честита баба Марта  bouquet ,
искам да попитам тази маска на Тиги хидратираща ли е  - http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-colour-goddess-maska-za-bojadisana-kosa/ .Оказа се ,че маските в къщи са ми все протеинови и ми правят косата по твърда , а аз искам да е мекичка .

Аз я усещам като хидратираща, макар, че в състава й освен маслата, влиза и кератин. На мен ми е любима Heart Eyes
Съчетавам я както с хидратиращ, така и с протеинов шампоан.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 02:13 от Lirena

# 602
  • Gotham City

prinzesata, мия по абсолютно същия начин от както се помня и то по препоръка на фризьора ми. Simple Smile Когато попадна на място с твърде малък умивалник - отивам под душа, но отново я мия обръщайки надолу. Вчера пробвах предложението ти и разредих Хроноложиста с малко вода и в резултат имам по-спокоен скалп. Благодаря ти!  Hug

п.с. Очаквах по-интересни осмомартенски предложения от Арлен и Рибката. Следя редовно и двата сайта от месец (разглеждах подробно продуктите от темите Simple Smile) и забелязах как често пускат идентични промоции. Сега не съм доволна.  Crossing Arms

Дами, честита баба Марта!

А бе на Алтерна намаленията са много добри. Не знам какво очаквате и те за пари работят все пак.

Поръчах си някакъв Реконструктор от ЗР на Медисютикълс, днес ще го пробвам, дано е хубав Praynig

# 603
  • Бургас/Пз
Оранжевата Тиги ми е любимата хидратираща маска. С всякакъв шампоан получава чудесен резултат.

Вчера направих комбинация от Марокан Рипеър и Керастаз Хрома Рич. Получи се прекрасна комбинация. Като цяло Мароканския шампоан много го харесвам. Маската пробвам за първи път и съм направо очарована. Косата изсъхна за има няма 5 минути , а иначе суша поне по 20. Дори нямаше нужда от финиш, толкова леко я сресах, никакво заплитане , подредена, абе с две думи - много доволна!  Mr. Green

# 604
  • София
И аз мия косата с главата надолу, откакто се помня общо взето  Mr. Green Категорично не мога да си я мия по нормалния начин, изправена Simple Smile Така съм отвикнала. А и много добре се измива скалпа така, защото достъпа до него е по-лесен за пръстите, без да се търка косъма много много.  Heart Eyes

# 605
  • Пловдив
Момичета, имате ли впечатления от маските на Апивита?

# 606
Момичета, имате ли впечатления от маските на Апивита?
И на мен ще ми е интересно. Тъкмо се заредих с няколко техни неща за лице и тяло и съм толкова очарована, че и без отзив съм решила да опитам една набелязана серия за коса Simple Smile

# 607
  • Пловдив
Аз поръчах 2 - за боядисана коса и за суха. Тази 1вата ми  беше много похвалена от една консултантка /като най-добрата тяхна, от неин личен опит/. Все още не са пристигнали, но отдавна им се каня и аз. Поръчах и балсам за устни и маска за лице. В аптеки софарма има -30% и веднага се възползвах.

# 608
Някой има ли идея откъде да купя Лореал Интенс Рипеър маската 500мл - досега я взимах от Ензо за 29лв. нещо такова, но я нямат вече доста време, само малката разфасофка имат. Цените в Ензо са много добри и поне на Лореал продуктите знам, че са оригинални. Не че ако я няма няма да си взема Лис Ултим, която също харесвам  Crazy

# 609
Попитай в някой фризьорски салон, който работи с марката или арленци. Веднъж питах в рибата за голяма разфасовка на един шампоан и директно ме отрязаха с думите, че литъра е предназначен за използване единствено в салони Laughing но пък нали и серията е спряна уж..

# 610
Mery*-   bouquet, избягвам, защото няма да им плащам двойна и тройна, и повече надценка. Наистина ли вече е спряна серията, откъде е инфото  - явно докато ги имат ще продават, и шампоана от серията ми е любим  Tired
Само по-рядко намеряеми бих купила - наскоро взех тази на Kay Pro - 1л за към 15лв. от позната, а тук е 55лв.

http://beautyexpert.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … vane-na-kosata-1l

# 611
Момичета, от къде поръчвате този продукт Redken Deep Fuel Extreme, ще ми се да напарвя малко терапия на коста си, че ще преминвам от червено към медно русо и бая зор ще види горката:)
Не съм ползвала протеинов продукт до сега, ако този не е най- доброто, приемам препоръки.

# 612
 С мъка установих, че най-прекрасната маска явно я спират L'Oréal - Intense Repair и навсякъде се лансира нова серия за суха коса - Nutrifier. А тази маска е просто вълшебна и любима моя от мнооого години. Ще споделите ли и сравните новата серия със старата и другите им серии. Харесвам и маската от Лиз серията им  Grinning (въпреки, че шампоана от серията не харесвам), но ми е една идея по-тежка, и все пак доста добра. Абсолют маската не е за мен, Лумино Контраст ми е посредствена. Ще се радвам за мнения - старата я препоръчваха и за боядисана коса. Мисля да пробвам шампоана. Ще се радвам да споделите. Peace

# 613
И аз съм от феновете на intense repair. Поръчах nutrifier шампоан и маска по 500мл от ензо. Още не са пристигнали.
Може ли да споделите любими продукти на алтерна?
Видях промоциите в Арлен, реално излизат на цена колкото ако си поръчаш всеки продукт поотделно от ензо.

# 614
Искам да попитам каква би трябвало да е разликата м/у  Intense Repair и Nutrifier на L'oreal ?

Общи условия

Активация на акаунт