Професионални серии за коса - тема 112

• 91 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Berlin
И моята дойде днес. Mr. Green Ще се напльоскам довечера.

# 691
Момичета някой ползвал ли е тези пигменти на Milk_Shake?:

Каква покривност и издръжливост имат? Някой да ги е ползвал върху къна?
Изобщо ми е любопитна идеята зад тези коктейли.
Има ги и в Арлен : https://www.arlen.bg/category/545/direct-colour-pigmenti-za-dire … -boyadisvene.html

# 692
здравейте! Някой знае ли защо в enzo.bg  са спрели Джойко? Пробвала съм какви ли не професионални марки и продукти, но това ми е топ за качество/цена. Сега ни помен от тях там. Sad Иначе гледам в рибата ги има, но естествено на по-високи цени.

# 693
  • София
здравейте! Някой знае ли защо в enzo.bg  са спрели Джойко? Пробвала съм какви ли не професионални марки и продукти, но това ми е топ за качество/цена. Сега ни помен от тях там. Sad Иначе гледам в рибата ги има, но естествено на по-високи цени.

Това става, когато българският официален вносител на марката се е преборил да няма алтернативен внос (или поне не такъв на толкова ниски цени). В енцо това се случи и с една марка парфюми, които ми бяха интересни. Очаквам, че и други марки ще изчезнат. Даже не ми се иска да си помисля за тази за коса, която толкова обичам, а там е на много добри цени.

# 694

Това става, когато българският официален вносител на марката се е преборил да няма алтернативен внос (или поне не такъв на толкова ниски цени). В енцо това се случи и с една марка парфюми, които ми бяха интересни. Очаквам, че и други марки ще изчезнат. Даже не ми се иска да си помисля за тази за коса, която толкова обичам, а там е на много добри цени.

това е много неприятно. Sad Ще им пиша един мейл все пак да ги питам да видим какво ще кажат... А ти коя любима марка визираш от там? Simple Smile

# 695
  • Sofia
Момичета, някоя ползва ли Salt spray на някоя марка и да е доволна? Ще ми се да не лепне и изсушава, няма да разчитам изцяло на него да начупи вълни, искам го, като финиш накрая да ги държи.

# 696
  • Бургас / София
Пробвах Аура Ботаника, шампоанът. Необходимо е по голямо количество да се разпени. Изми косата перфектно и усещането беше за пресушаване, но я разресох лесно. Резултата плътна и обемна коса и най вече подредена . Бих си взела и балсамът, шампоана не е достатъчна хидратация  Peace

На скалпа как се отразява Аурата? За мен това е най-големият проблем в марката и много се надявам да е преодолян в новата серия.

Не знам какво му става - днес ме раздразни дори Ливинга, което не се е случвало. То не е само скалпа, де. В някаква супер реактивна фаза съм и с дерматита положението също е страшно!
Аз нямам проблеми със скалпа преди съм имала себореен дерматит там, но сега косата ми е в много добро състояние.

# 697
  • Варна
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали крем за къдрици? Решила съм да дам малко почивка на сешоара и за целта ми трябва кремообразна формула за фиксация, пяната с времето ми пресушава.

Днес бях на фризьор и момичето се затрудни да ми опише косата, т.е. какъв й е проблема. Казвам й, че я усещам супер мека, но в същото време без блясък и я питам това дехидратина коса ли е, изтощена ли е  newsm78 Според нея изобщо не е изтощена, по-скоро й липсва единствено блясък. Липсата на блясък не е ли признак на дехидратирана коса? И аз като не знам каква ми е косата как да си търся точните продукти  Crossing Arms

# 698
Пробвай с дълбокопочистващ ш-н дали ще блесне. Да не би да има натрупвания от продуктите и хлор и тн. И мини малко на хидратиращи продукти.  Peace За това се сещам като възможности.

# 699
  • Чукарландия

Harpalike, не казвай в темата марката, моля те! Hug
Който го интересува - на лични. Тук наистина четат от въпросните сайтове и вярвяйте,  парила съм се след коментар за нещо харесвано. Peace

# 700
  • Варна
Пробвай с дълбокопочистващ ш-н дали ще блесне. Да не би да има натрупвания от продуктите и хлор и тн. И мини малко на хидратиращи продукти.  Peace За това се сещам като възможности.

Благодаря ти за съвета  Hug ДПШ силни ли са по принцип? С моя чувствителен скалп вече се притеснявам да ползвам по-силни продукти. Шанпоанът на Наши от трите стъпки ми се стори, че е такъв тип Ш, изми ми косата много добре, а и не ми раздразни скалпа.
Иначе ето, вчера фризьорката ми изми косата с Ш на Schwarzkopf за проблемен скалп и днес ме сърби ужасно Sad Ще си взема Дюкре по препоръка на съфорумка и междувременно ще посетя дерматолог.

# 701

Благодаря ти за съвета  Hug ДПШ силни ли са по принцип? С моя чувствителен скалп вече се притеснявам да ползвам по-силни продукти. Шанпоанът на Наши от трите стъпки ми се стори, че е такъв тип Ш, изми ми косата много добре, а и не ми раздразни скалпа.
Иначе ето, вчера фризьорката ми изми косата с Ш на Schwarzkopf за проблемен скалп и днес ме сърби ужасно Sad Ще си взема Дюкре по препоръка на съфорумка и междувременно ще посетя дерматолог.

Повечето ДПШ са си силни и остъргващи. За ш-на на Наши предполагам, че е силно измивен за да почисти добре и да може следващите стъпки да проникнат добре в косъма. Щом скалпът ти е много чувствителен може би трябва да пробваш нещо алтернативно или да потърсиш в размените малко количество за проба ДПШ( този ш-н така или иначе се ползва много рядко).
Скрит текст:
Прочети за сода за хляб към ш-на, казват че върши работа и ако прецениш опитай. Епона бе споделила много добри впечатления за Клоран балсам за блясък с восък от Магнолия и оцет. http://www.adonis.bg/klorane-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%B … %D0%B8%D1%8F/8846

# 702
  • София

Harpalike, не казвай в темата марката, моля те! Hug
Който го интересува - на лични. Тук наистина четат от въпросните сайтове и вярвяйте,  парила съм се след коментар за нещо харесвано. Peace

нищо не казвам! Simple Smile

# 703
  • Berlin
😄

Аз пък да кажа за сметаната - не ми се вярваше, че ще мирише наистина толкова сметанено.😊 Много приятен продукт, но по колко слагате? Хубаво на всеки кичур ли разнасяте или не? Аз си сложих една шепа и я разнесох, пък където отиде, не посмях по-голямо количество да сложа.

# 704
Дами, давайте идеи за въпроси за следващата тема?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт