Звездни компромати- 312 част

• 120 676
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Един ирландски любимец за Esquire UK- Домнал Глийсън Heart Eyes
Скрит текст:

и за VOGUE, с хубавата Хадидка
Скрит текст:

Един от супер редките случаи, в които децата на известните са поне толкова талантливи като родителите си и напълно си заслужават мястото под прожекторите.

# 196
  • Варна
Брей, Глийсън много ми хареса за Воуг.
Като пълен кино инвалид за първи път го виждам и е много готин.

# 197
На Никол майка и ми е супер противна. Амбициозна, нахална и все бута дъщеричката, която е много красива и никак умна.
И властна. Имам чувството, че Никол не смее и гащи да си купи ако няма одобрението на майка си. Две техни общи интервюта съм гледала и толкова обсебваща ми идва майка й. Според мен Никол не прави нищо без нейното одобрение и майка й за всичко й дава наставления и акъл. Дето се казва - мамина златна.

В интервюто по-долу майката хич не ми се видя нито властна,нито обсебваща.Да не би да става дума за майката на Елена Станкулова?

# 198
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брей, Глийсън много ми хареса за Воуг.
Като пълен кино инвалид за първи път го виждам и е много готин.
Добър актьор е и тепърва ще се развива. Засега играе основно неориентирани сладки загубеняци, или съвсем противоположното- студени властни мъже. И с двата типажа се справя страхотно, като на мен лично ми е особено любим в мечкарския филм на Лео
Скрит текст:
в "Бруклин"
Скрит текст:
и в X-Machina
Скрит текст:
със също толкова прекрасния Оскар
Скрит текст:

# 199
  • Варна
Джо, благодаря за хубавите снимки  и информация bouquet

# 200
На Никол майка и ми е супер противна. Амбициозна, нахална и все бута дъщеричката, която е много красива и никак умна.
И властна. Имам чувството, че Никол не смее и гащи да си купи ако няма одобрението на майка си. Две техни общи интервюта съм гледала и толкова обсебваща ми идва майка й. Според мен Никол не прави нищо без нейното одобрение и майка й за всичко й дава наставления и акъл. Дето се казва - мамина златна.

В интервюто по-долу майката хич не ми се видя нито властна,нито обсебваща.Да не би да става дума за майката на Елена Станкулова?
Майката на Николчето си е властна и като психолог,знае и как да манипулира Николчето.Самата Никол е казвала,че непрекъснато търси одобрението на мама.Във всичките и изяви /на майката/ по телевизията в които съм я гледала ми прилича на дърта  маман ,винаги е с черен сутиен и тюлена блузка отгоре,нескривана нищо.Иначе не е грозна жена

# 201
  • До морето
..... и черна очна линия!

# 202
Жената е ретро от към стайлинг, на повечето хора 50+ се случва. Рехавото бретонче от видеото е зле.
Николче обаче, колко още може да изкара като"Николче"...  Whistling

# 203
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 204
Много лошо поставена при това и неподходящ цвят размазано червило. Иначе какво - майка на единствена дъщеря... Повечето такива се държат като нея, колкото и да не им се вярва - лекинко обсебват дъщерите си и следят всяка тяхна стъпка, дори и несъзнателно в един момент, а вече по навик.
Хубава жена е Елена Станкулова, но да си оправи косата и грима.

# 205
Аз имах предвид тази Елена и майка и:)Нищо,разбрах,че не харесвате и Николчета,а тя си е една красива глезанка,нищо страшно:)

# 206
  • София
тази е Станулова.
и винаги е била с вкус и визия "турбо фолк".

# 207
  • Mediterraneo
Любо и Алекс Раева на сватбата на Зуека. Не знаех,че се жени отново, че и сватба вдига  newsm78

Скрит текст:

# 208
# 209
  • Mediterraneo
Ох, тази Крисия каква бръмчалка ще я направят скоро, подозирам...

Общи условия

Активация на акаунт