Звездни компромати- 312 част

• 120 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Крисия на колко години е? Shocked Много ми е грозно и вулгарно с тези муцунки, грим и дълги нокти от малки още. ooooh!

# 211
Крисия на колко години е? Shocked Много ми е грозно и вулгарно с тези муцунки, грим и дълги нокти от малки още. ooooh!

На 12 години

# 212
# 213
# 214
На 12 години
Муцунките са хит сред децата, толкова съм им свикнала, че не ми правят впечатление  Laughing обаче грим и подобни нокти  Shocked Stop

# 215
тази е Станулова.
и винаги е била с вкус и визия "турбо фолк".
Ако трябва да бъдем точни по документи е Тричкова. Това, че се представя с фамилията на втория мъж на майка си, е друг въпрос.

# 216
  • До морето
Моите уважения към Искра Радева, ма и тя е яко в кича! Застинала е нейде в 1983! На кого да прилича щерка й, то вкус се възпитава!

# 217
# 218
Моите уважения към Искра Радева, ма и тя е яко в кича! Застинала е нейде в 1983! На кого да прилича щерка й, то вкус се възпитава!
А майка й? Жена на години, а винаги е на врата с чокър, все едно е на 18. Иначе е много красива.

# 219
Shocked ooooh!

Ама и фотографът на това събитие все едно е снимал от втория етаж! Всички са в ужасен ракурс, някои са и с ужасни дрехи. Деми Мур и дъщери... същи Моники Белучита, такава скука!
Кейт Ъптън кой я провъзгласи за красавица, че и модел я направи?!
Хилъри Дъф е... като едното нищо. Тя и в ежедневието си ходи като такова, ама тук е съвсем, а е хубавка.

Навремето като се появи Дивна и у мен се появи неприязън. Детето порасна, неприязънта и тя. И сега е напълно ясно защо. Крисия... съжалявам, но имам дежа вю със същите чувства. Confused И когато бяха големите спорове около нея казах, че това ще и открадне детството, ще порасне предварително и ще се отвърже... Гледам, че съм познала.

Кой е Красив?! Искра Радева ли??!!

# 220
Всъщност какво се случва с дъщерята на И.Радева?
Зуека не се ли жени за първи път?

# 221
Май за втори. Първата му жена е Румяна Узунова.

# 222
Май за втори. Първата му жена е Румяна Узунова.
Как Румяна Узунова? Нина коя поред жена му е(без значение вдигали ли са сватба)?

# 223
В "Господари на ефира", Рачков се похвали че щял да бъде кум.

# 224
Нина му е била преподавател, после му роди дъщеря, но не знам да са се женили.Сега сватба иска човекът

Общи условия

Активация на акаунт