Звездни компромати- 312 част

• 120 397
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Гери- Никол
Дара пак
Николета

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 21:21 от fiore_

# 706

Мария Димитрова много се е пипнала, зъби, очи, коса, но с мярка, харесва ми. Беше ми учителка по физическо едно време.  Blush
Никол мен ме кефи, на всички снимки откак е в България е свежарка.

# 707
Щом запознава мама с Никол, сериозна ще да е работата Rolling Eyes

# 708
  • Rock & Roll feeling ...
Не ми се струва,че виждането им има онзи смисъл.  Просто идва в родината си с нея,нормално е да се види с близките му.
Като знам колко голяма любов беше с Хамилтън, хич не мога да погледна сериозно на връзката й с Григор. Все имам чувството,че просто прекарва някакво приятно време, с някакъв приятен човек....

# 709
  • Пловдив

И така изкара ужасния аутфит ooooh! И с тоз корем на показ. Дори Герито е по-добре (и тя не ми харесва, не ме разбирайте погрешно Mr. Green )

# 710
Да де, защо идва в родината, ако не е сериозно newsm78 България не е особено привлекателна дестинация, особено пък ранния февруари Rolling Eyes

# 711
Според мен, за да са заедно. И двамата са  хора с графици и ангажименти.

# 712
..хич не мога да погледна сериозно на връзката й с Григор. Все имам чувството,че просто прекарва някакво приятно време, с някакъв приятен човек....
И аз съм на същото мнение. Колкото и да им е добре заедно, той е млад мъж, в разцвета на силите си, а тя...леко поостаряла (за него). И не че не може да му роди едно дете, ама някак Григор го виждам с друг тип жена - по-млада. Нищо против Никол, но изобщо не си отиват.

# 713
  • Вестерос
майкоууу  ooooh! много зле и трите.

Гери с ужасна косица, че и синко си вплела.

Дара си показва тумбака, чорапогащника, иначе се е пуснала без сутиен   bowuu

Николате е супер смешна с тези клечки крака, никакъв прасец хубав няма, а две клечки за зъби забити отзад

# 714
Не мога да я харесам тази Никол,като циганка ми е,не виждам Гришо какво харесва в тая дърта кака

# 715
Не мога да я харесам тази Никол,като циганка ми е,не виждам Гришо какво харесва в тая дърта кака
В новините пуснаха някакъв коментар от сорта на "Никол Ш. пристигна с Гришо, но засега никой папарак не я е забелязал".
Ами то как да я забележиш? Най-много някоя Айше да се провикне "Айде ма какооо, вземи метлата и да ходим да метем."   Laughing

п.с. Нямам нищо против Николчето, дори преди години мнооого я харесвах. И готини песнички правеше и супер мацка беше.
С Гришо хич не ми харесват като двойка. Ще се позабавлява с нашето момче и после ще се върне при нейния пилот...хващам бас.  Rolling Eyes

# 716
Е направихте я 'ептен кат' Айшето от ма'алата  Mr. Green
Не е толкова зле. Умеем да ги различаваме все още  Laughing

# 717
  • Оптимист по принуда
Аз я харесвам и като външност, и като певица. От предаванията,в които съм я гледала, винаги е изглеждала земна и мила. Много е талантлива..

# 718
И аз я харесвам. Тя е  горе долу в ръстовия диапазон на Николета и Ким и въпреки,че по цвят си мязат, я намирам за по-приятна в телце .

# 719
И аз я харесвам. Тя е  горе долу в ръстовия диапазон на Николета и Ким и въпреки,че по цвят си мязат, я намирам за по-приятна в телце .
Ако говориш за Найлонита тя е към 10 години по-млада  Peace

Общи условия

Активация на акаунт