Тромбофилия - тема №2

• 87 524
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Лупус е автоимунно заболяване

# 496
Ключовото в това заключение е "при нормални нива на хомоцистеин". Имаш ли изследване на хомоцистеин?
А нещо за "инхибитор на плазминогенния активатор" не пише ли?

Delisardeli, нищо повече нямам изследвано,просто този хвърчащт лист и бързо вливай октагам,защото НК клетките са ти завишени,колкото се може повече,без никакъв ефект.Фраксито си ми го назначи др.Стаменов...
Ще се въздържа от коментари по отношение на въпросната клиника,само ще кажа че съм адски разочарована!

# 497
Здравейте момичета имам питане.
Исках да си взема в аптеката Б-12 метилкобаломин, но нямаше в 5 аптеки и ми предложиха Б-12 цианоколабамин и казаха ,че е същото .
МОже ли да ми кажете за нас става ли този витамин.

# 498
Не, нестава. Не е съкото в никакъв случай. Поръчайте си по интернет, щом нямат в аптека.

# 499
  • София
В Ремедиум има.

# 500
Добре благодаря аз си го купих дано успея да го върна

# 501
Какви са разликите между двата вида В, които сте описали?
Ако е обсъждано-сори.

# 502
Какви са разликите между двата вида В, които сте описали?
Ако е обсъждано-сори.
Едната е метилирана форма, а другата е обикновена.

# 503
 Hug ммм-бързо и точно!

# 504
Как си Кафенце? Heart Eyes

# 505
Добре съм. Не съм наддала много, бебето е послушко и чака своята среща с мен Hug

# 506
На Doctor BEST б-12 метилкобаломин дъвчасти става нали

# 507
Здравейте и аз съм с тробофилия, със загуба на бебе в 8 месец. Сега ми предстои бременност, не мислех, че скоро ще се навия на нова, обаче ми намериха ендометриоза и сега трябваше да си избера бременност или операция. Та реших, че по добрия вариант е бременността. Сега пия дуфастон и чакам цикъл и започваме с опитите и направо тръпки ме побиват, като знам какво ме чака.
Мойте генитични изледвания са със стоиности:
Нормален генотип за Фактор V Лайден
А ( протомбин)
Т ( MTHFR)
Хомозиготен генотип D/D за AGE
Хетерозиготен 4G/5G PAI
И като заключение повишен риск от аборти.
Прочетох, че някои от вас освен фраксипарин и аспирин са взимали и други неща, тях в кои случаи ви ги изписаха. Искам да се настроя психически за всичко дето ме чака, че ме е много шубе в момента Simple Smile

# 508
Любов Грозданова,ужасно е това,което си преживяла(ако може на ти),много съжалявам!Каква беше причината за загубата,установи ли се?

# 509
Здравейте и аз съм с тробофилия, със загуба на бебе в 8 месец. Сега ми предстои бременност, не мислех, че скоро ще се навия на нова, обаче ми намериха ендометриоза и сега трябваше да си избера бременност или операция. Та реших, че по добрия вариант е бременността. Сега пия дуфастон и чакам цикъл и започваме с опитите и направо тръпки ме побиват, като знам какво ме чака.
Мойте генитични изледвания са със стоиности:
Нормален генотип за Фактор V Лайден
А ( протомбин)
Т ( MTHFR)
Хомозиготен генотип D/D за AGE
Хетерозиготен 4G/5G PAI
И като заключение повишен риск от аборти.
Прочетох, че някои от вас освен фраксипарин и аспирин са взимали и други неща, тях в кои случаи ви ги изписаха. Искам да се настроя психически за всичко дето ме чака, че ме е много шубе в момента Simple Smile
Много ти е важен аспирина и после инжекциите .
При мутация с677т изписват фолиева мета и б12-метилкобаломин.
Аз имам и завишени НК клетки и правя вливания на интралипид.
Спокойно щом са открили проблема всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт