Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, тя работи около 16ч седмично, консила и плаща част от наема, води се самотен родител, английския и е слаб, а сестра му е в колеж в момента. Казват, че най- важно било да не си отсъствал дълго от страната. Дошли са тук преди около 8г. Дано не променят нещо докато стане време и ние да кандидатстваме Wink. Иначе и аз имам регистрация на сайта посочен от Ave. Показва кои години е плащан нин, кои не са пълни години, показва години до пенсия, размер на пенсия базиран на вноските до момента, бенефити ако се взимат, полезно си е. Аз съм селф емплойд и имам непълни години и ми предлагат да платя £700 voluntary contributions.. Tired

# 616
  • София
...  Казват, че най- важно било да не си отсъствал дълго от страната...
Както се казва -  на печелившите Честито,  на останалите Успех!
А имаш ли представа какво се има предвид под "дълго"? Месец,  два,... колко?  За един приятел питам Simple Smile

# 617
Dmm, не знам, може би пише в бланката, която се попълва, ще ги питам все пак. Някой не спомена ли 90 дни общо за година? Някъде в предните страници на темата  Thinking

# 618
...  Казват, че най- важно било да не си отсъствал дълго от страната...
Както се казва -  на печелившите Честито,  на останалите Успех!
А имаш ли представа какво се има предвид под "дълго"? Месец,  два,... колко?  За един приятел питам Simple Smile
450 дни за последните 5г и не повече от 90 за последните 12 месеца.

# 619
  • София
Pampers, Veggie, благодаря  bouquet

# 620
Това прекрасно време ме кара да мечтая и планувам лятната отпуска вече, че и банк холидеите преди това Mr. Green Вас на къде ще ви отвее вятъра това лято? Или ви е още рано за такива планове?

# 621
  • UK
При нас, вчера по-ставаше, днес, ту вали, ту пече  Crazy
Ние лятото сме морски  Crazy юли и август сме тук и смятам,  да се поразходим и в по-отдалечени места и по морето, също Wink
Утре, идва свекърва ми на гости за 3 седмици,  дано всичко е наред,  само!  Обаче планираме разходки с мм насам-натам и без деца  Mr. Green откога чакам това време!

# 622
  • Истински се вижда само със сърцето.
И при нас прекрасно време Simple Smile

Ние нищо конкретно не сме планирали за лятото, освен един уикенд в Бристол на Грилсток фестивала Simple Smile друго ще мислим според времето и ситуацията.

Надявам се другата седмица да е хубаво времето, че ще имаме о гости и рожденничка и сме планирали разходки насам натам Simple Smile

# 623
Ние имаме уикенд във Вилнюс на края на Април. С цените на Ryanair е възможно почти всеки уикенд някъде да се ходи.  baby_neutral

# 624
  • UK
Cumbria, а нощувките как организирате или купувате пакет с хотел? Ние още не сме резервирали билети за Бг за лятото, но се надявам скоро и това да стане, изчакваме някои неща.
За Великден какви планове имате?

# 625
  • Bristol
За Великден бях резервирала Барселона и Валенсия 10 дни, но нещо финансово цъфнахме и вързахме и ги канселирах миналата седмица. Билетите не можем да върнем, така че губим 180 паунда.
Лятото две седмици за България сме взели билети. Решихме тази година и на море да сме там, защото уж Австрия и Испания ни стигат за една година. Но сега, като отпадна Испания и не ми се ходи на море в България  Rolling Eyes Дано ни се размине летния вирус с разстройство и повръщане там.
За Великден, ако времето е хубаво и не работя, може да отскочим за една нощувка до Уелс. Искам да се разходя до Rhossili bay.

# 626
Ние това лято ще ходим до Бг, че миналото пропуснахме, но пътуваме с кола, така че не се знае точна дата на тръгване. Великденската ваканция ще е с местни посещения - набелязала съм си отдавна няколко места, но всяко от тях отнема по ден и все не ми остава ред - дано сега имам време.

# 627
За Великден сме планували тематично посещение до музея на Зайчето Питър (Lake District).Масово предлагат минимум 3 нощувки за района за празниците на много завишени цени и решихме да е еднодневен излет само.

# 628
  • UK
Ние сме без планове тази година, нали сме с ограничени финанси, ще си стоим вкъщи. Поне засега няма изгледи да се оправят нещата, дано скоро започна работа. Simple Smile

# 629
  • Bristol
Ние сме без планове тази година, нали сме с ограничени финанси, ще си стоим вкъщи. Поне засега няма изгледи да се оправят нещата, дано скоро започна работа. Simple Smile
Разходка до Бормът или Плимът Simple Smile

Ох, те само чакат ваканция или банк холидей и цените стават безумни!

Общи условия

Активация на акаунт