Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 506
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  bouquet Относно анкетата - поставила съм си цел кантара да показва под 60кг, след това 55 и най-голямата ми цел - 50 кг  Praynig Лятото бях почти близо до целта (54кг), но .. Smile
Както и да е, противопоказно на това тези дни малко си позволявах малки провинения навън, но все пак си тренирах ( вчера и в понеделник пропуснах тичането, но пак) .. Утре май ще съм целия ден вкъщи и ще имам предостатъчно време да тренирам, без изкушения..както казват далеч от очите, далеч от сърцето  Smile Heart Eyes

# 46
  • София
Лелеее колко съм гладна,има пица и шоколад.Не издържам.Пропуснах вечерята заради едни идиоти в работата сега ще се удавя.
Дано удържа,стиснете едни палци.Утре ще се меря и ще ходим на ресторант,ще ям.
Ходих на лпджи не се качих на кантара,но ме измериха със сантиметър.Бицепс,талия,паласки и ханш -2 см.Бедрата не са мръднали но съм доволна,утре ще видя и кантара.От понеделник пак в редиците.

# 47
Здравейте, поставям си цел до март месец - 58кг, сега съм 64кг.  Tired
Спазвам режима (ВМ НВХ) стриктно, само малко движение ми липсва. Изкушавам се на сладичко, но съм бетон, няма да се излагам.  Naughty

# 48
Здравейте, поставям си цел до март месец - 58кг, сега съм 64кг.  Tired
Спазвам режима (ВМ НВХ) стриктно, само малко движение ми липсва. Изкушавам се на сладичко, но съм бетон, няма да се излагам.  Naughty

Кажи как преборваш желанието за сладко? newsm78

# 49
Tanya27, качих последните 1-2 месеца много килограми, не се понасям и желанието ми да отслабна е много силно. Това ме спасява и мотивира. Също си обличам стари дрехи, които са ми тесни, направо ми се отяжда  Tired Помага ми и да гледам сайтове за дрехи, харесвам си рокли, поли, все красиви неща, които изискват фигура. Ако преритам за сладко си имам черен шоколад, за всеки случай. Но волята е всичко ..

# 50
Аз се омазах тотално и се впивам в новата тема по-ниска от тревата... не знам какво ми става, направо не мога да се спра. Събота и неделя трябва да се мобилизирам, че в понеделник сутрин ми е контролното мерене за седмицата и пак ще умирам от срам. Оплаках се.

# 51
  • На топло
Tanya27, качих последните 1-2 месеца много килограми, не се понасям и желанието ми да отслабна е много силно. Това ме спасява и мотивира. Също си обличам стари дрехи, които са ми тесни, направо ми се отяжда  Tired Помага ми и да гледам сайтове за дрехи, харесвам си рокли, поли, все красиви неща, които изискват фигура. Ако преритам за сладко си имам черен шоколад, за всеки случай. Но волята е всичко ..
Колко може да качи човек за 1-2 месеца? По-лесно се свалят, когато са нови кг, а не си ги влачиш с години  Peace
Когато ям няколко парчета черен шоколад 80%, после нищо не ми се яде.

# 52
Качих към 6кг, влачех си излишни още и то стана манджа с грозде. А поддържах към 59кг, не беше най-доброто, но се застоях на тях доста. Очаквам да ги достигна за 1-2 месеца и да продължа още надолу.  Grinning
С артрит съм и хубави килограми са ми в голяма полза.  Confused

# 53
  • На топло
Мариана -" по-ниска от тревата"  Joy
И аз се амбицирам когато ходя по магазините, сега в момента почват да вадят вече пролетните нови колекции и става интересно.
През седмицата имам по-малко изкушения, но през уикенда вкъщи, когато е студено е нещо страшно  Crazy
Моите не признават никакви диети.

# 54
  • София
Утре е лунуването, за тези, които лунуваме. Аз мисля да го карам все пак на кефир, но ще гледам да са поне 42 часа. Но както ми се ядат оризовки и сладичко... дано се спра.

# 55
  • Велико Търново
Добро утро! Като чета с толкова много от вас правим едни и същи неща, че не само основната цел ни сближава Heart Eyes-и рокли гледам, и стари дрехи пробвам, освен това сънувам разликата от преди и сега, Пинтерест ми е на телефона, мъжа ми през седмица пита няма ли да пътувам до София на пазар, не били ли пуснали вече колекциите Mr. Greenмръсника знае, че съм дебела и нищо не искам и за това ме пита.
Мен сладко е доста трудно да ме привлече, обаче виж сметана, маскарпоне, луканка, бекон с всичко идеално мога да прекаля, то и за това не отслабвам де Mr. Green
Снощи мъжа ми донесе 4 бутилки кефир и му бях поръчала да ми вземе заквасена сметана от Берьозка и извара/тварог по Дези Heart Eyes /, той забравил какво е второто, освен кефира и взел 2 различни сметани 25% едната латвийска. В петък сутринта кантара покоза 64.6 Sadа на мен това ми е втората психологическа бариера и рязко влизам/опитвам се/ в правия път. Та вчера го изкарах на 1.8 кефир+100 грама от тази сметана. Като кефира си го наливах в чаша, слегах по 1 с.л. сметана, разбърквах и така го хапвах. Бях и на масата докато другите вечеряха, не пипнах нищо, а у нас всеки от четирима ни яде различно Blush
Днес и утре ще се опитам да съм пак на кефир, ако може да мина без сметаната добре, ако многоме изкуши ще слагам по една лъжица/най-много 100 грама за деня/.
Тази сутрин съм махнала 1.100 грама вода, кантара показа 63.5 Peace
Другото, което направих /обожавам да чета сайта на Жабот/ е да си направя меню за следващите пет дни/понеделник-петък/. Менюто ми е сметнато така-на ден ще приемам най-много 1450, като мазнините ще бъдат най-много 115 грама, въглехидратите ще са между 5 и 10 грама, а протеина ще е около 100 грама. Другото нещо, което ще направя е фаст/правила съм го и преди/ ще обядвам в 13.00/преди работа/ и ще вечерям в 18.00. Така съм го предвидила да е пет дни. Всички продукти за през седмицата ще ги напазарувам днес. Ще ходим с децата на обяд в един много хубав ресторант и аз ще гледам само Mr. Green Голямото ми дете каза, че така щяла съм да каля волята Mr. Green И последното нещо от плана е от понеделник да се върна в залата/това  си го обещавам сигурно за хиляден път през последните две години, но истината е, не, че нямам време от домакинстване и работа, а от това, че ме е срам да отида/. Като ме видят там как съм се омазнила и като си познавам хората със сигурност няма да се размина без коментари ooooh!
Ами ферман стана, ама сега ставам да правя палачинки и после да тренирам Heart Eyes
Хубав ден, момичета и успех на тези, които сме запланували да пием кефир цял ден. Номерче, от Берьозка трябва да ни направят ВИП карти. Mr. Green

# 56
Добро утро!

Днес съм -500гр, т.е, 53.1. Щастлива съм! Утре няма как да съм 51, но до понеделник може и да ми се получи. Последните килограми страшно много личат, сякаш отслабвам с по 3 вместо 1. Смайващо е!

Освен това силно подозирам, че съм се свила повечко на сантиметри, защото ханша ми излежда другояче и личи и в краката! Мускулите на прасците ми са очертани и ме кефят много! Blush

Жестоко се издъних с една поръчка- чанта и дънки. Чантата грозна и скъпа, а така красива в Пинтерест, а дънките големи. Дано ги върна безпроблемно, че ми се рИве! Ама като нямам време да ида до магазина!За парфюми и обувки имам време, за спортния магазин също, но не и за G Star. Що се излагам! ooooh!

Таня27 не питаше мен точно, но ще споделя моите трикове. Как издържам на сладко? С награди. И сладки парфюми. Поливам се и ми стига като заместител. О, да, пробвам и старите дънки и рокли.
След третата ми бременност свалих 20кг, не близнах сладко цяла година, но снимах витрини на сладкарници и натрупах невъобразимо количество парфюми.

Другото е, че колко по-малко сладко ядеш, толкова по-малко ти се яде. Пробвай да се предизвикаш да спреш изцяло за месец, ще видиш после как ще ти горчат от от сладост.  Hug
Защото си давам сметка, че има разлика. Вкусовете се възпитават. Като се пренастроиш и свикнеш, после става лесно. Но иска време и воля. Peace Га бях млада  Laughing обичах и Марс, и Баунти и Туикс, а бях слаба! Twisted Evil Сега ми става зле само от мисълта за тях, прекалено сладки са ми.

Не искам да звуча назидателно, но не се ядосвайте като се издъните, момичета. Просто си простете и продължете напред с любов и уважение към собственото тяло. Защото така се влиза в един омагьосан кръг на самосаботиране и яд и срам. С позитивизъм се отслабва по-лесно.  Hug Край на излиянията.

Вчера си купих за награда черни ботуши и кафява чанта, овършах The Body Shop (имаха ликвидация и се възползвах от маслата за тяло), поднових един парфюм (Trussardi My Name) и взех още 2 нови (Estee Lauder Sensuous и  Valentino Valentina Assoluto) да му правят компания.
Сега не мога да се издъня, след като се самопоощрих така солидно.

Ноу Фрейм, благодаря че сподели Емили Скай. Убягнала ми е, отивам да разглеждам.
Сиска, все вися във Пинтерест, много ми е любим, освен това за инспирация няма грешка. И не си дебела! Hug  Аз да си кажа.

Ау, какъв роман съм спретнала и аз. smile3523 Отивам да се измеря на сантиметри!

# 57
  • Бургас
Аз снощи не съм мигнала, детето е с висока темп. Обикновено след такова неспане ми се яде много......да видим дали ще остискам на режима или ще се предам на тялото  Tired Когато съм под стрес ми е много трудно да мисля и спазвам режими, освен че огладнявам супер много  ooooh!

# 58
  • Велико Търново
Дези, сега щедро ще нося Arpels Collection Extraordinaire Orchidée Vanille Heart EyesПредложи ми някой парфюм, в който има нотки на "бекон и мазно френско сирене" Mr. GreenШегувам се Heart EyesИ друг път съм казвала, обожавам да те чета!
Ще се стимулирам по твоя начин-ако до другата неделя нямам нито една издънка отивам и забърсвам нещо от новата колекция на Chanel Blush

Аз снощи не съм мигнала, детето е с висока темп. Обикновено след такова неспане ми се яде много......да видим дали ще остискам на режима или ще се предам на тялото  Tired Когато съм под стрес ми е много трудно да мисля и спазвам режими, освен че огладнявам супер много  ooooh!

Бързо да минава температурата Hug

# 59
Добро утро!

Днес съм -500гр, т.е, 53.1. Щастлива съм! Утре няма как да съм 51, но до понеделник може и да ми се получи. Последните килограми страшно много личат, сякаш отслабвам с по 3 вместо 1. Смайващо е!

Освен това силно подозирам, че съм се свила повечко на сантиметри, защото ханша ми излежда другояче и личи и в краката! Мускулите на прасците ми са очертани и ме кефят много! Blush

Жестоко се издъних с една поръчка- чанта и дънки. Чантата грозна и скъпа, а така красива в Пинтерест, а дънките големи. Дано ги върна безпроблемно, че ми се рИве! Ама като нямам време да ида до магазина!За парфюми и обувки имам време, за спортния магазин също, но не и за G Star. Що се излагам! ooooh!

Таня27 не питаше мен точно, но ще споделя моите трикове. Как издържам на сладко? С награди. И сладки парфюми. Поливам се и ми стига като заместител. О, да, пробвам и старите дънки и рокли.
След третата ми бременност свалих 20кг, не близнах сладко цяла година, но снимах витрини на сладкарници и натрупах невъобразимо количество парфюми.

Другото е, че колко по-малко сладко ядеш, толкова по-малко ти се яде. Пробвай да се предизвикаш да спреш изцяло за месец, ще видиш после как ще ти горчат от от сладост.  Hug
Защото си давам сметка, че има разлика. Вкусовете се възпитават. Като се пренастроиш и свикнеш, после става лесно. Но иска време и воля. Peace Га бях млада  Laughing обичах и Марс, и Баунти и Туикс, а бях слаба! Twisted Evil Сега ми става зле само от мисълта за тях, прекалено сладки са ми.

Не искам да звуча назидателно, но не се ядосвайте като се издъните, момичета. Просто си простете и продължете напред с любов и уважение към собственото тяло. Защото така се влиза в един омагьосан кръг на самосаботиране и яд и срам. С позитивизъм се отслабва по-лесно.  Hug Край на излиянията.

Вчера си купих за награда черни ботуши и кафява чанта, овършах The Body Shop (имаха ликвидация и се възползвах от маслата за тяло), поднових един парфюм (Trussardi My Name) и взех още 2 нови (Estee Lauder Sensuous и  Valentino Valentina Assoluto) да му правят компания.
Сега не мога да се издъня, след като се самопоощрих така солидно.

Ноу Фрейм, благодаря че сподели Емили Скай. Убягнала ми е, отивам да разглеждам.
Сиска, все вися във Пинтерест, много ми е любим, освен това за инспирация няма грешка. И не си дебела! Hug  Аз да си кажа.

Ау, какъв роман съм спретнала и аз. smile3523 Отивам да се измеря на сантиметри!
За сладкото съм сигурна и на мен на моменти ми е свръх сладко . Но как е по -добре ,всекидневно хапване на 20-30 грамов сладкиш или спирането му от раз ? newsm78
Когато свалих 20кг,а започнах от 65кг. изпадах в страхотен глад за сладко или може би за въглехидрати каквито и да е ... в междучасието реално съм бягала за вафла ...
Сега ме е страх да не се проваля ,че сладкото ми е голяма страст.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт