Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 171
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Овесеното хлебче ми е готово,вика ме

# 481
  • София
Привет момичета,аз подраних със обяда.За закуска хапнах киви,а за обед си направих пълнени гъбки с бекон и сирене.Станаха божественни,много съм доволна. Simple SmileЛек ден на всички.

И аз подраних, не ми се беше случвало мноого отдавна да съм гладна още в 11 и то до такава степен, че да тичам към хладилника.  Laughing

Днес смятам да изям повече от заложеното в диетата. Не знам хората как имат сили само с по две кисели мека на ден и то на шестия ден. Днес трябва да съм на кефир и сметана, ама да видим дали ще издържа. Че и засега няма впечатляващ минус и това ме демотивира.

# 482
Споко за минусите, винаги се получават, макар че има моменти на зацикляне...
Аз 2 седмици въртях на едно и също място...
Сега 2 кг за 3-4 дена заминаха на куп Crazy

Въпросът е да устискаш тез моменти...

# 483
  • Пловдив
Уф, и аз стоя на едно и също място вече седмица. Confused
Първите 3кг паднаха толкова лесно. Сега стоя на 62кг и не мърдам надолу...хмх

# 484
  • София
Споко за минусите, винаги се получават, макар че има моменти на зацикляне...
Аз 2 седмици въртях на едно и също място...
Сега 2 кг за 3-4 дена заминаха на куп Crazy

Въпросът е да устискаш тез моменти...

Въпросът е, че аз сега правя моно, което се води бърза диета, защото е с малко калории на ден, затова се прави и само няколко дни. Идеята е да се свалят бързо килограми, а човек после да положи по-дълго време усилия, за да ги задържи, така че нямам времето да чакам, защото след моно на по 600 кал на ден, задължително се връща част от сваленото. А то ако е малко, може и на плюс да завърши човек.

И все пак съм с 9 кг по-малко от миналата пролет, което ме стимулира да продължавам, не с монотата, разбира се, за мен не е добре да се правят често и за дълъг период от време.

# 485
Чакай сега.. след като вече си била на някаква диета и сваляш килограми - ако ще и 2 месеца да си на моно, няма да сваляш със същия темп, с който се сваля ако се започва тепърва с диета.
Колко кг / см си сега?

# 486
  • София
Чакай сега.. след като вече си била на някаква диета и сваляш килограми - ако ще и 2 месеца да си на моно, няма да сваляш със същия темп, с който се сваля ако се започва тепърва с диета.
Колко кг / см си сега?

Бях на диета, но по празниците си хапвах от всичко и сега изчиствам тези килограми. Иначе сета съм 61,5, а бях досигнала преди 59,9 кг и искам първо тях да си върна и после надолу. Висока съм 1,60 м.

Ама ще видим, моното не е свършило, има още 4 дни, така че може и да ме изненада приятно. Praynig

# 487
Съвсем нормално според мен.. Така или иначе като гледам си на края на килограмите.. Съвсем друго е, ако тръгваш от 80 примерно Simple Smile
Последните до оптимално тегло най-трудно се чистят гадовете  Tired

# 488
Съвсем нормално според мен.. Така или иначе като гледам си на края на килограмите.. Съвсем друго е, ако тръгваш от 80 примерно Simple Smile
Последните до оптимално тегло най-трудно се чистят гадовете  Tired
Има и нещо друго.....понякога "желанията" на тялото се разминават с нашите.Т.е., тялото може да си се чувства съвсем добре на 160/60 кг.

# 489
точно!
Затова казвам - близо до оптималното тегло.
Ясно е, че 80 кг на този ръст са много.. и свалянето е по-бързо..
Но като си 60 - вече си много близо до това, което е нормално или дори си в нормалното за ръста. Затова всеки кг надолу ще пада много по-бавно от това, което е било досега.. Ако щеш или на глад да караш 2 седмици.
Когато ИТМто ти е в норма- както в момента - тялото все по-трудно се разделя с мазнините... Сега ти е около 23-4 ИТМ - оттук до 19 надолу всичко е в норма. Затова и тялото не пуска  Mr. Green

А и колкото по-дълго и ритмично се свалят килограмите, толкова по-голям шанс има кожата да реагира адекватно и да не висне изведнъж...

Търпение и воля  Hug Вече си постигнала много с 10тина свалени  Hug

# 490
  • София
Духи, за съжаление това с увисването го имам вече. Аз си поддържах до преди три години 51 кг без ограничения в храната и ходих три пъти седмично на фитнес и аеробика, но в някакви моменти отключвам хормонални и ИР проблеми и качвам рязко - за 2 седмици по 10 кг. Последният път за две седмици се сдобих с провиснал, желиран корем, видим целулит и стрии, което за мен тогава на 24 кг си беше много шокиращо. После качих рязко още 10 кг и така миналата зима бях вече 70 кг.

Не се целя пак в 51 кг, но искам поне в дрехи да изглеждам прилично и да не ме е срам.

Благодаря за подкрепата и на двете с Амур!  bouquet

# 491
Здравейте момичета.Чета ви редовно ,но нямам време да се разписвам редовно.Това ВМ-НВ започва да ми омръзва вече.Ще трябва да погледна в темата с рецепти за това хранене.По-често идвам тук когато съм прегрешила за да се оплаквам.Ето вчера едно хубаво и едро джоланче ми намигна в месарския магазин.Прибрах го у дома и в тавата с  повече моркови и 3 картофчета го опекох.Ядох снощи от него и днес на обяд и преди малко един клиент ми подари кутия бонбони ама от любимите ми.Край-като ги зърнах и направо забравих ,че не трябва да ги ям.Докато се усетя -половината кутия заминала.А те са от тия дето имат и алкохол.Какво да се прави ще довърша работният ден така  Laughing.
Аууу -видях някой свалил близо 10 кг. за месец-супер-поздравления bouquet.Ама сигурно не яде по половин кутия бонбони като мен-замаяната.  Embarassed
Зузу-щом чувстваш,че имаш нужда от емоционален рестарт-направи го без угризения.Поплачи си,успокой се, отдай се на мъката си и после като феникс ще се въздигнеш и ще събаряш омразните килограми.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:03 от qvili

# 492
  • тук и там
Ден пети без сладко и Вх от лошите.Още не е свършил де,но се надявам  да го изкарам така.Уикендите са ми проблемни обикновено,дано  този път да устискам.Днес не съм закусвала,но не съм и тренирала.За съжаление,тази седмица съм направила само две тренировки и май така ще продължава за напред.Вече няма да имам възможност да тренирам както преди ,по две-три тренировки на седмица ще правя.
Обяд-свинска пържола със броколи,обаче сложих и сирене-за по-добър вкус.Аз съм далече от нормалният ИТМ ,обаче при мен трудно пуска сланините и сега.. Mr. Green
duhi_puhi,малко остана от деня , ще оцелееш! Simple Smile
Скрит текст:
[На ММ се обадили от яслата,че малкото паднало и си сцепило брадичката,гледала го уж сестрата и казала че не е за шиене,но го пратили до аптеката за някакви специални лепенки.Добре че моят телефон е бил изключен ,когато са ми звънели,че каквато съм паника..Не знам обаче какво да очаквам..Мм вика-"не е чак толкова зле,но е дълбока раната,притеснявам се да не остане белег"Надявам се като  видя  малкото довечера ,да не налетя  пак на шоколад. Crazy
/spoiler]

# 493
Кайсийка гуш от мен  Hug

Синът ми на 4г. падна на пода вкъщи и си сцепи брадата потекоха големи капки тъмна кръв  Crazy Лепиха го в спешен кабинет... Сега е на 11 почти.. и има белег..
Има и на челото и между веждите.. симетрични 3 броя Simple Smile
Интересното е, че баща му има на същите места от бесуване като малък  Joy
Викам то хубаво гени.. ама и в чупенето на глави ли се отразяват  Laughing

# 494
  • София
Съгреших на обяд с една дом.баница.малко ама ме е срам.
Иначе хлебчето стана,но ми беше твърдо,може и да съм го препекла.Ще пробвам в обикновенната фурна.Прибрах се и мисля да поспя.

Общи условия

Активация на акаунт