Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 117
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • тук и там
За вас специално,5 минути ви давам да ме видите каква съм си хубава и отивам да си пия кефира.Снимката в профил не я слагам повече,нея  я показвам като доказателствен материал-само ако искате да ме изпъдите от темата,или ако вие самите искате да напуснете поради високо тегло..Под "Вие"-имам предвид малък брой момичета от темата,със  тегло около или малко над моето...щото всички останали сте си като манекенки в темата Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 19:42 от Kaisia

# 661
Ех, и аз изпуснах снимките на Кайсия, но нищо, ще чакам серията преди/след  Simple Smile

По принцип ми се искаше до април да заприличам малко от малко на човек, че имам разни поводи, но се оказа че май месец съм абитуриентка  hahaha Така, че и аз трябва да се стягам  Mr. Green

Менюто днес
Скрит текст:
З- мица т.е. пица с блат от кайма и плънка от дом сос, краве сирене и чедър; кафе с пр мл
- кафе с пр мл
О- буркан дом кисело мляко
В- салата домати, краве сирене, лилав кромид, маслини, зехтин; 2 варени яйца, дом суджук; 20гр черен шоколад с червени боровинки

п.п Веднага се поправям, Кайсийке и според мен си супер  Hug

# 662
Въх, Кайсия, да ти имам дебелините!  Hug
На висока мадама килограмите наистина стоят съвсем различно. Близо до целта си! Пролет иде, ще тичаме навън повече, докато стигнем мечтаното съвършенство.
Нямам търпение да обуя маратонките и да хукна навън. Днес пак умрях от студ.

Виждали ли сте трансформацията на това момиче?
https://www.youtube.com/watch?v=0GctZDkYJVQ&t=10s

Отивам да йогинствам, че стана късно.

# 663
Добър вечер, мили момичета  bouquet Не съм писала скоро, но няма какво да кажа интересно. Всичко си върви по план при мен, т.е ям си пържолки последните два дни, сиренце, ябълки, домати и от време на време по квадрат черен шоколад от 75% какао Grinning Днес хапнах малко бадеми за разнообразие  Grinning Мерките ми са същите и си продължавам с кардиото  Laughing Днес една позната ме пита как съм отбалнала толкова и като и разказвам ми отвръща "Ооо, ами аз не мога така като теб по едно бонбонче, аз изяждам поне половината купия"  Joy И пак пита как съм го направила и не вярва, че е само с режим и спорт, а съм била пила нещо Rolling Eyes
Кайсия, според мен си супер и дънките ти стоят много добре, но те разбирам какво имаш в предвид за бутчетата  Laughing Моите също в анфас са доста прилично изглеждащи, но нещо не им се кефя в профил  Laughing Според мен имаш много женствена форма на тялото  bouquet

# 664
  • някъде
В тая тема дебели няма Joy
Ще си търся друга!

Има -аз  ooooh!
Кайсия, успях да видя само вторите снимки, но съм шашната къде са ти 77-те килограма. Аз съм съвсем близо до твоите мерки и теглилки, но изглеждам много по-зле (дебели бедра, голямо дупе, целулит, голям бюст и най-вече огромна обиколка на корема), просто картинката е ужасна  ooooh!
Нямам търпение да започнат зеленчуците- салати, краставици, но ще почакам доста де  Crazy
Бях си обещала поне велото да въртя 30-40 мин на ден, но вчера издържах 15-20, а днес изобщо не се качих. Имам само около 4000 крачки до училище и обратно (ако му се вярва на приложението) и обиколките по стаите вкъщи.

# 665
  • тук и там
Дези,гледала съм я.Е-аз изглеждам точно така по бельо,преди трансформацията-включително паласките  EmbarassedСупер изглежда след трансформацята,обаче-много тичане,а пък аз не съм въобще по тази част.Не обичам да тичам..
Диди,целулит и корем имам и аз-но не се вижда под дрехите просто.. За дупе-не ми се говори..Не е случайност,че снимки със изглед отзад -няма. WinkHug

# 666
  • Козлодуй
Въх, Кайсия, да ти имам дебелините!  Hug
На висока мадама килограмите наистина стоят съвсем различно. Близо до целта си! Пролет иде, ще тичаме навън повече, докато стигнем мечтаното съвършенство.
Нямам търпение да обуя маратонките и да хукна навън. Днес пак умрях от студ.

Виждали ли сте трансформацията на това момиче?
https://www.youtube.com/watch?v=0GctZDkYJVQ&t=10s

Отивам да йогинствам, че стана късно.

Напълно съм съгласна Simple Smile Страхотен клип Simple Smile

# 667
  • някъде
Не знам дали е удачно при наднормено тегло и никаква физ.активност да се започне с тичане? newsm78

# 668
  • София
Върнах се от канго пълна зала.Скоро отивам във фитнеса че ми трябва обем.
Кой каза че след л карнитина се отладнява?????

# 669
  • София
Ох, пак изпуснах Кайсия  ooooh!

Аз не огладнявам от Л-карнитина, даже напротив. И съм много доволна от него. А когато го пия вечер дори отводнявам Peace

# 670
  • Козлодуй
Аз огладнявам от Л-карнитина и го избягвам Simple Smile

# 671
Кога го пиете този Л-карнитин? И ползвате ли някакъв специален? Simple Smile Аз имам един течен, но го пия само преди тренировка.

# 672
  • Велико Търново
Кога го пиете този Л-карнитин? И ползвате ли някакъв специален? Simple Smile Аз имам един течен, но го пия само преди тренировка.

Редувам течен с йохимбин или гуарана. Вторият ми е много сладък. Пия го преди да вляза да тренирам PeaceДава ми сили или аз си въобразявам Blush

# 673
  • тук и там
Добро утро!Изкарах режимен ден вчера,обаче  си легнах гладна направо..Мисълта ми е,че когато се нахраня добре и се чувствам сита,очевидно съм на плюс със калориите,когато съм на минус със калориите-си оставам направо гладна..Не мога да намеря баланса нещо..
Аз бях супер доволна от бърнара на  PN-Black Fire-от към тренировки и отводняване го усещах най-вече.Със него-през лятото,на 37 градуса -си правех аеробна интервална тренировка,и след нея -дупемания,че и завършвах със кардио накрая,че и още можех..Без него -едва изкарвам една цяла тренировка от Дупеманията..Имам във къщи,обаче лятото ми бяха открили възел на ЩЗ ,който не е активен-но ме е страх да пия термогенни бърнари  от тогава.Л-карнитин също не съм пила скоро..
Харесвам йохимбина като ефект,във бърнара имаше,но не знам дали не ми е противопоказен..Принципно,е добра  комбинация със карнитин и кофеин.
Сиска,от кой Л-карнитине със йохимбин пиеш?Срещала съм само комбиниран със гуарана.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 07:20 от Kaisia

# 674
Не знам дали е удачно при наднормено тегло и никаква физ.активност да се започне с тичане? newsm78

Удачно е, ако не става дума за свръх тегло което е проблем за ставите. Т.е. в горния случай си е съвсем ОК.

Аз започнах да тичам преди 9.5 години, когато Опус 2 (втория ми син  Laughing) беше на 6 месеца. Записах се на буут камп (три пъти седмично, 2х тичане по стръмен хълм, 1х кръгова тренировка). Бях 70кг при 157см. Не можех да тичам въобще, нито да скачам с двата крака едновременно, за лицеви опори не можеше да става дума! Пълна трагедия! Бях на 32.

Постепенно напреднах и от групата на трагедиите минах в средната група, а след 6 месеца тичах първа, и ме преместиха да тичам с мъжете. И изведнъж се оказа, че не само обичам да тичам, ами съм охотна да бягам половин маратон. И на всичкото отгоре ми харесва.  Shocked Така дебелината ми направи услуга.
Започнах да правя и по 40 лицеви наведнъж, което преди беше мисия невъзможна. И така.

В същност със Саутбийч за който писах, плюс буут камп свалих 10кг, и пак забременях. След Опус 3 свалих 20кг по същия начин.
Най-хубавото е, че обикнах движението и намерих себе си. А някога бях детето което плачеше на нормативите по физическо.

Като студентка потичвах, но по равно и по малко, навън и на пътека. Нищо общо с това което изживях с треньорите- темпо, под наклон, бягане по стълби, в паузите лицеви на земята и май не сме тичали под 8км, често по повече. Началото беше много тежко и голям удар за егото ми. Първо, че никога преди не съм била дебела, след първото бебе килограмите сами си отидоха до втория месец, а пак бяха 20. В болницата оставих 10, много вода съм задържала.
Та така...
Успешен ден, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт