НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Защото съм човек на крайностите, просто съм си такава. Peace
А и имам разкъсана връзка и не мога да тренирам, така че резултатите биха били бавни, а почвам работа и не искам да ми тежи...

# 166
Идвам да си сверя часовника  Laughing От 1 месец съм на режима, нережимни неща не ям, млечни много рядко. Позволих си на 2 пъти черен шоколад. Свикнах да ям по 2 пъти, не съм гладна въобще между тях.
Днес ядох:
З: 3 бъркани яйца с бекон, домат и маслини
В: 3 бъркани яйца с бекон, авокадо.
Почти всеки ден едното ядене ми е яйца с бекон, а другото месо. Добре ли е?  Simple Smile

# 167
Нестле, какви са ти резултатите в см и кг или не ги мериш? Иначе ми се виждат малко калориите в менюто ти... А как беше адаптацията ти към кетозата, чувстваше ли неразположения?

# 168
5кг надолу за 1 месец, но аз ги качих много бързо, в рамките на 2 месеца някъде. Иначе нямам никакви неразположения, само в началото главоболие няколко дни, но бързо мина. Честно казано, много добре се чувствам. Преди много често ми падаше кръвното, причерняваше ми само със ставането, пък сега нямам такива проблеми. Но пък аз нямам много движение в деня, затова и не огладнявам толкова. Дори и да ми се събере повече движение за деня, пак съм добре. Наистина не гладувам, добре ми е така  Thinking
Да добавя, че в повечето дни си хапвам стабилно месо, днес реших да си поотпочина малко.  Mr. Green

# 169
Браво!

# 170
  • някъде
Запис, че ви изгубих следите  Hug

# 171
  • Пловдив
Знам, че повечето от вас не консумират млечни, но все пак кое кисело мляко бихте ми препоръчали да взимам?
Благодаря.
Ел Би Булгарикум купувам аз и знам,че е качествено.

# 172
За "Домлян" също съм чувала добри отзиви.

# 173
Според мен, от тези по супермаркетите, Домлян най-много се доближава до едновремешното истинско мляко.

# 174
  • гр.София
Домлян е добро, да  Laughing
Аз си взимам от млекарницата в по-голями кофи, манастирско или родопчанка, обожавам първо да обера каймака отгоре  Mr. Green

# 175
  • На брега на реката
Има едно мляко „Далия” в Т-маркет, което е в кофичка и е ужасно вкусно и с каймак.  Wink

# 176
Благодаря ви!

# 177
Здравейте, следя темата и съм на режима отскоро. Миналата седмица получих страшни болки в жлъчката след едни свински гърди на фурна. Бях на лекар и ми постави диагноза дискинезия на жлъчни пътища. И прегъната жлъчка, като не разбрах дали е едно и също. Препоръча диета без мазни меса. Одобри маслото и зехтина. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и какви съвети за храненето ще дадете?

# 178
В първия пост си го пише, той не е направен случайно. ooooh! Ако имате проблеми с жлъчката, увеличавайте мазнините постепенно.

# 179
и не яж яйца, особено жълтък

Общи условия

Активация на акаунт