НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 772
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз пак с питане  Blush
Вчера имах силно главоболие, такова нещо не бях преживявала, текоха ми сълзи от очите от болка, повръщаше ми се, чувствах се тотален парцал. дали може да е свързано нещо с режима?

Тарталета аз съм трета седмица на режима и около 8-мият ден ми стана много зле също..., навярно е от промяната на храненето.
Иначе тези симптоми са като на мигрената, която аз получавам. Толкова лошо ми става, че чак повръщам... Confused и винаги при някаква промяна в храненето... До сега имала ли си мигренозен пристъп? Първият път и аз се уплаших  Peace

# 406
Лъч,а ти как разбра,че това при теб е от режима,а не просто поредният мигренозен пристъп?

# 407
Относно почерпките на работа съм ги дресирала вече.Казвам, че съм с хашимото и не трябва да ям глутен и това е.В краен случай вземам бонбон.
Аз също имах от т.нар възглехидратен грип в първата седмица.Беше ми много зле, виеше ми се свят и нямах сили, но не ме е боляла глава.Внимавах и с тренировките по него време, защото аз тренирам с тежести и тогава просто нямах сили.Вече всичко си е на мястото.

# 408
Лъч,а ти как разбра,че това при теб е от режима,а не просто поредният мигренозен пристъп?

Нищо не съм разбрала  Peace Даже писах тук, за да питам.

На мен ми се случва, когато имам промяна в храненето и пропусна нещо, което ям всеки ден или преям, има някакъв стрес, или след месечният цикъл.  newsm78 По най-различни причини няколко пъти в годината.

# 409
На работа просто казвам, че не ям сладко и тесто. Когато ме черпят с бонбон вземам, защото мисля, че ще е обидно да не взема, но не го ям. Отстъпвам го на колежката  Mr. Green

# 410
Аз пък днес бях на работа за 6 часа, а кипя от енергия. Изнесох си сушилката от хола, вкарах си кростренажора и си джитках 30 минути. Не съм го правила от лятото. Добре ми дойде и това натоварване.
Тарти, без повече такива кризи!  Hug

# 411
  • София
Хебави идеи ми давате момичета  bouquet Hug Ще ги приложа при следващ "тормоз" Иначе бонбоните и аз си ги прибирам в чекмеджето- вече имам един плик с бонбони асорти  Mr. Green
Относно прималяването и общото неразположение аз пак да си кажа, че според мен са ви малко въглехидратите. Зима е. При ходене 10км и орязване от 1.02 на въглехидрати =стрес за организма. Ако преди ти е било по-високо кръвното, на този режим го сваляш рязко. Добавяй сол в храната, защото както и Кам ти е писала изхвърляш солите - организмът няма с какво да ги задържи като няма въглехидрат. Освен това, ако имаш някакви мазнини, които сега се разграждат в тях са токсините и оттам и главоболието. Пий повече вода и по-полека с орязването на въглехидратите.
mariat, много добре си направила с кростренажора. По този повод да те питам
Скрит текст:
Аз също сега се олгеждам за кростренажор. Не съм запозната за какво да гледам при закупуването му. Ти доволна ли си от твоя. Можеш ли да ми дадеш насоки и съвети? Благодаря  bouquet

# 412
  • Балчик
Благодаря ви, момичета. Ето я моята непрежалима красавица.
Скрит текст:

Ками, да, кръвната захар е на гладно сутрин. През деня винаги ми е по-ниска, меря я от време на време и следобяд.

И при нас тия дни само софри слагат колегите. Но вече ме знаят, че не ям. Само опитах една домашна сланина, беше божествена. А те ми се чудиха как може да ям сланина без хляб. Simple Smile

# 413
  • София
Някой знае ли къде има пълномаслени кокосови стърготини? Аз винаги съм купувала от Метро, на Биосет, но онзи ден нямаше и следа от тях  newsm78

# 414
Принцеса Леа, хареса ми какво си написала, само това за токсините и мазнините Rolling Eyes...хм, не съм съгласна с него. Какви токсини? Недей така, че очаквам и детокс да ни препоръчаш Mr. Green
 Hug

# 415
  • В полите на Пирин планина
Баронесо, аз съм вземала кокосови стърготини и от Лидл, даже са по-изгодни.

# 416
Баронесо, аз съм вземала кокосови стърготини и от Лидл, даже са по-изгодни.

И аз. Доскоро даже бяха намалени..

# 417
  • n/a
От Лидл, разбира се, ще ли питане. Пълномаслени, на прилична цена.  Laughing
Понякога и бланшираните бадеми от там ползвам, макар да не са най-
добрият вариант.

# 418
А аз не знаех, че техните стърготини били пълномаслени hahaha
Вземам ситно мляни бадеми от там, бъркам си ги със заквасена сметанка...ммммм Heart Eyes

# 419
  • София
И аз не знаех, че са пълномаслени. Ще ида още днес, благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт