Намаления - пролет/лято 2017

• 191 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много благодаря! Peace
Рових из нета,но никъде не прочетох за такова намаление.

# 136
Дали са започнали да зареждат летни модели обувки.
Ама и аз се изказах  Mr. Green
Сандали търся  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 137
  • София
Дами, някой по напред в темата спомена, че в мега мол на мястото на ризъвд ще отварят уайкики. Знаете ли дали е налично вече?
все още не е отворил

# 138
Кога почват намаленията в Теранова

# 139
  • Тра-ла-ла
Кога почват намаленията в Теранова
До 5 март има промоция купуваш 3 - плащаш 2. За притежатели на тяхната клиентска карта е.

# 140
Мерси. Аз имам карта и при последното пазаруване получих подарък 20% на детско до 15 март. Ще се възползвам, но ми се щеше и за мен да си купя някои неща.

# 141
  • Пловдив
8-ми ще има 30% с тяхната карта в Терранова, не е много, но все пак е нещо. Иначе сега към май може да пуснат на пролетната (но не съм сигурна), иначе август ще е голямото разпродаване

# 142
  • ново
8-ми ще има 30% с тяхната карта в Терранова, не е много, но все пак е нещо. Иначе сега към май може да пуснат на пролетната (но не съм сигурна), иначе август ще е голямото разпродаване
До 12 март има 30% за един избран артикул с карта. Еднократно.

# 143
Как се получават тези клиентски карти от ТерраНова?

# 144
  • Beyond the stars
Как се получават тези клиентски карти от ТерраНова?

На каса при проявено желание  Laughing Попълваш едно формулярче и ти я дават  Wink

# 145
Да. Много бързо става. Мидъла е болен, иначе щях да се разходя до там. А предното лято що неща купих от там за децата и от НМ. За без пари. Обичам намаленията.

# 146
А зимните минаха отдавна, нали? Преди имаше около февруари пуловери по 10лв...

# 147
  • Beyond the stars
А зимните минаха отдавна, нали? Преди имаше около февруари пуловери по 10лв...

Миналата седмица още имаше в този на Пиротска, ма там целогодишно си има sale етаж  Wink

# 148
Благодаря Simple Smile Иначе на мен са ми близо Стара Загора или Бургас ама в Ст. З май вече няма Терранова, така че Галерия в Бургас остава

# 149
  • Пловдив
Да попитам преди в Пловдив имаше аутлет на Терранова и Калиопе, но го затвориха. Сега съм почти сигурна, че не са отваряли нов, но он-лайн дали има?

Общи условия

Активация на акаунт