Намаления - пролет/лято 2017

• 191 581
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
   Момичета, в които физически магазини в София бих могла да открия по-голямо разнообразие на мъжки сандали, с марка Rieker? Мернах няколко модела в Humanic, а знам също, че Rieker имат и фирмен магазин, някъде на "Витошка", но за други места сещате ли се? Ако има и намаления, ще е още по-добре. Благодаря! bouquet
Kompass в Парадайз имат  Peace

Много благодаря, ще погледнем и там. Peace

# 556
  • София
Rieker съм виждала и в няколко магазина на ул. Екзарх Йосиф. Ако ви е удобно вижте и там.

# 557
  • Sofia
   Мерси! bouquet

# 558
  • Sofia
Миналата седмица Tom Tailor имаха 25% отстъпка при покупка на два артикула. И аз чакам по-големи намаления  Simple Smile

Ех, дано да са увеличили малко. Благодаря за информацията Simple Smile
Трябва да купя подарък за Петровден, а той е утре... Simple Smile
Ако не ще взема ваучер и именика да си пазарува по-нататък.
В неделя гледах, че имаше 1 артикул - 20 %, 2 артикула - 30%.

# 559
Том Тейлър (The Mall) нямат промяна -още са мижавите проценти за един или 2 артикула... Confused Какво чакат не мога да разбера...

# 560
  • София
   Момичета, в които физически магазини в София бих могла да открия по-голямо разнообразие на мъжки сандали, с марка Rieker? Мернах няколко модела в Humanic, а знам също, че Rieker имат и фирмен магазин, някъде на "Витошка", но за други места сещате ли се? Ако има и намаления, ще е още по-добре. Благодаря! bouquet

В магазини Сиси. Peace

# 561
  • Sofia
   Благодаря, veka. Peace Между другото, по-рано днес и аз се сетих за Sisi, защото преди години им бях голяма фенка... Laughing

# 562
  • София
Миналата седмица Tom Tailor имаха 25% отстъпка при покупка на два артикула. И аз чакам по-големи намаления  Simple Smile

Ех, дано да са увеличили малко. Благодаря за информацията Simple Smile
Трябва да купя подарък за Петровден, а той е утре... Simple Smile
Ако не ще взема ваучер и именика да си пазарува по-нататък.
В неделя гледах, че имаше 1 артикул - 20 %, 2 артикула - 30%.

Toва получих на мейла днес:
Цитат
От днес до 10.07 заповядай в магазин Tom Tailor на партера в Bulgaria Mall и се възползвай от 30% отстъпка при покупка на 2 или повече артикула или 20% при покупка на един.

# 563
  • София
   Благодаря, veka. Peace Между другото, по-рано днес и аз се сетих за Sisi, защото преди години им бях голяма фенка... Laughing

Да си призная от тях си купувам единствено и само джапанки Ипанема, но съм виждала търсената от теб марка обувки. Peace

# 564
  • София
Дами, знаете ли, дали в Бенетон мога да върна артикул (купен с намаление), в който и да е магазин.

# 565
По принцип Бенетон не връщат пари- само замяна. А за продукти от намаление обикновено не се съгласяват и на замяна

# 566
  • София
Дами, знаете ли, дали в Бенетон мога да върна артикул (купен с намаление), в който и да е магазин.
Можеш единствено да го замениш за друг размер от същия артикул.Така твърдят от Бенетон,понякога може да има изключения.
Доколкото ми е известно,тази марка не допуска връщане на артикул /връщане на пари/,дори когато е купен на редовна цена.В този случай може да се замени за друг артикул.

# 567
  • Бургас/Пз
В Зара дали ще има по-голямо намаление скоро или евентуално ще е чак в края на сезона?

# 568
Миналата седмица бях свидетел как една клиентка искаше да замени нещо в Бенетон в Мол Пловдив. Много неприятно впечатление ми направи продавачката, то бяха фасони, муцуни, стойки. В крайна сметка и замениха дрешката, но тея постановки бяха излишни. Аз купих няколко дрешоляци на дребния, между които и тази фланелка
Скрит текст:
. В къщи обаче като я облече установихме, че отвътре на бродерията е залепена една ужасна материя, която ме дере по ръката, камо ли нежната детска кожа. Синчето определено няма да я носи, а не ми се и изживява сцената, на която присъствах.

# 569
Магазини бол...аз след такива сцени спирам да посещавам магазина...и толкоз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт