Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 928
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Някой пробвал ли го е? Boucheron Quatre
Много реклама, много нещо......
Май повечето сме го пробвали.
Изключително свеж и невероятно траен, цитрусово-мускусов. Сладък, но не прекалено. Рекламата в бюти-зоните почна доста след "рекламата" във форума.  Laughing

Все едно, че пак ми описват Burberry Brit Sheer. Приятен, но нищо особено, така го описах пък аз. Не харесвам аромати , за които нищо съществено не може да се каже. Не можеш ли да го познаеш след много други, значи е просто....обикновен, един от многото. Такъв ли е този на Бушерон?

# 241
  • Бургас
Белла,благодаря за мнението за Герлена-http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Rosa-Pop-35553.html,май ще го стрелям на сляпо. bouquet Аз много харесвам Куатре,за мен не е обикновен.Няма нищо общо с посочения аромат на Бърбъри,който лично аз харесвам само в базата.Пробвайте го Куатре има го навсякъде.

# 242
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от http://www.fragrantica.com/perfume/Jessica-Simpson/Fancy-Nights-8925.html? Не познавам Прадата, с която го сравняват, а и нямам идея как точно мирише папирусът Rolling Eyes, а ми е любопитен с цялото това пачули.

Аризона, аз го имах. Пачулито е хубаво, но има и гумен подтон, като автомобилна гума. Папирус няма. Махнах го след 10тина милилитра. Не че е показател някакъв, но ти имаш много по-хубави неща, мисля. Peace

Boucheron Quatre не се харесва на всеки. Задължително проба. На мен ми е неприятен, и то много.

# 243
Някой пробвал ли го е? Boucheron Quatre
Много реклама, много нещо......
Май повечето сме го пробвали.
Изключително свеж и невероятно траен, цитрусово-мускусов. Сладък, но не прекалено. Рекламата в бюти-зоните почна доста след "рекламата" във форума.  Laughing

Все едно, че пак ми описват Burberry Brit Sheer. Приятен, но нищо особено, така го описах пък аз. Не харесвам аромати , за които нищо съществено не може да се каже. Не можеш ли да го познаеш след много други, значи е просто....обикновен, един от многото. Такъв ли е този на Бушерон?
Не се подвеждай по моето описание. Аз така описвам, с две думи, не мога по-добре и по-напоително. Joy Много елегантен и женствен парфюм  според мен и все пак това е само мое мнение. Всеки има нос и може да си състави мнение.
Не харесвам това Бърбъри. Според мен Бушерона няма нищо общо с него. Бърбърито е доста безличен, докато Бушерона определено не остава незабелязан. Не е нещо невиждано, разбира се, но е много хубав. Трайността му пък беше определена тук като доста впечатляваща дори след измиване на ръцете.

# 244
  • Козлодуй
Взех Fancy Nights на смешна цена от fragrancex след прочетен коментар тук. Видях, че в английската Фрагрантика с Коромандел го сравняват, което си е кощунство. Последният ми е в топ 3 от най-най-любимите. Нищичко общо. Обожавам пачули, но тук не мога да го разпозная. Папирус нямам идея как мирише. За моя нос избиват белоцветни нотки (може би посоченият в пирамидата жасмин, който харесвам в други композиции), те просто вземат връх над всичко и правят парфюма неносим за мен.
Аризона, ако все още ти е интересен, ще ти го пратя Simple Smile

# 245
Deziderata, Lunen_sun, благодаря! Simple Smile
Размислихте ме... Има го на хубава цена в ибей и аз вече бях готова да скоча. Ама ще се въздържа засега.

Lunen_sun, благодаря за предложението, но аз съм много далече. Hug

# 246
Започнах да се подковавам за идващата пролет. Най-сетне си взех La Chevrefeuille, потретвам с Ninfeo Mio, повторих Just Cavalli Gold, My Name и мечтаната Valentina Assoluto. Възползвах се от Валентинските намаления и си взех и Chloe EdT 2015.
И да не забравя Black XS L'Exess, на който му дойде реда след толкова години (от лятото на 2012 го исках, но тогава се влюбих в сигурно 50 парфюма, които постепенно продобих и изпръсках през годините). Мисля, че от тогавашния впечатляващ списък ми е е останало да придобия само един- Dior Homme Intense, който няма начин да не купя до края на тази година.

Умирам за портокалов цвят и пипер от много време, но през последните месеци предпочитанието ми се изостри. Sensuous в момента за мен е върха на сладоледа, както и Dolce Gabbana Pour Femme.  Heart Eyes
В L'Excess пиперът и неролито са заедно, а на всичкото отгоре има и щипка мента, която търсех отдавна като усещане, а никъде не я намирах в такова количество, че да не мирише на паста за зъби. Да не говорим, че има и ванилия. Heart Eyes

Вчера за първи път пробвах парфюм, който ме накара да избухна в смях- Heeley Esprit de Tigre. Мирише на виетнамско чудо, едно към едно.  Laughing Това, разбира се е и идеята на автора. И пак ми стана много смешно.
http://www.fragrantica.com/perfume/James-Heeley/Esprit-du-Tigre-7846.html
Но освежава, и то веднагически, няма да си кривя душата.

# 247
  • Пловдив
 bouquet
Искам да попитам откъде купувате парфюми Rituals... ? Колежка ме запозна с White Patchouli & Cedarwood Rituals for women и искам да си го купя, но в българските сайтове не го намирам, а нямам карта и не съм пазарувала от чуждестранни... Ако има вариант с наложе платеж би било перфектно  bouquet

# 248
bouquet
Искам да попитам откъде купувате парфюми Rituals... ? Колежка ме запозна с White Patchouli & Cedarwood Rituals for women и искам да си го купя, но в българските сайтове не го намирам, а нямам карта и не съм пазарувала от чуждестранни... Ако има вариант с наложе платеж би било перфектно  bouquet

Аромати на Rituals, както и душ гелове и лосиони за тяло съм виждала в магазини Дъглас в Германия.

# 249
В България не се предлага марката.

# 250
  • СОФИЯ
Умирам за портокалов цвят и пипер от много време, но през последните месеци предпочитанието ми се изостри. Sensuous в момента за мен е върха на сладоледа, както и Dolce Gabbana Pour Femme.  Heart Eyes

Estée Lauder Sensuous Noir или Estée Lauder Sensuous   newsm78

# 251

Estée Lauder Sensuous Noir или Estée Lauder Sensuous   newsm78

Точно както съм го написала, SensuousPeace
Този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Sensuous-2938.html
Пипер, мед, сандалово дърво. Цветята са тихи, идеално блендирани, сякаш ги няма. Перфектният ежедневен и удобен аромат за мен в това време.
И Ноар харесвам, но не съм го придобила все още. В магазина на Естее го има обаче, проверих и съм спокойна.

Идната седмица ще заложа на Лирик. Розата при мен е много свенлива, но за сметка на това тонката и ванилията са много силни. Заедно с канелата и останалите подправки (джинджифил и кардамом) и сандаловото дърво се получава една симфония от ноти, истинска прелест. Сега му е времето, ще го нося докато не стане твърде топло. Животинката сега е идеална, Heart Eyes но имам чувството, че ще ми дойде в повече на 20 градуса, да речем....Ще видим.

Кардамомът ми напомня на Burberry The Beat EdP, от известно време се каня да го взема отново. Ще ми е 4та бутилка. Стара любов ръжда не хваща. Идва време за тренировки на открито и пролетни дъждове. Тъкмо идеалното време за всичко на Бърбъри.

# 252
Аз също съм на вълна портокалов цвят, спрях се на този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Le-Couvent-des-Minimes/Cologn … f-Love-18815.html
прекрасен е за мен, класически с лек сапунен оттенък, както го обичам.
Взех си и ванилията, защото от време на време (макар и много рядко) ми се носи ванилия:
http://www.fragrantica.com/perfume/Le-Couvent-des-Minimes/Cologn … ssions-18811.html
И двата колона са с перфектна трайност.

# 253
Здравейте, каня се да пускам поръчка с аромати за топлото време. Много се двоумя за Versense на Versace - лично на мен ми харесва, тествах го, но за съжаление сега зимата, при това повечето време вкъщи, така че не можах да го преценя много добре. Притеснявам се, да не се възприема от околните като твърде цитрусов, нещо като ароматизатор за въздух...  Thinking Аз само в началото го усещам така, все пак са връхни ноти и намаляват, но знам ли как е отстрани...

Важно ми е как ще го усещат околните, работя с различни клиенти и се старая да подбирам универсални парфюми. Какво ще кажете, вас дразни ли ви, как го усещате върху друг човек?

# 254
Пръсни на някой около теб (примерно приятелка, майка или друга близка жена) и се разходи около "обекта" Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт