Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 823
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • СОФИЯ
Най-вероятно вече е коментирано и все пак кажете за Blackberry & Bay Jo Malone. Като трайност най-вече се интересувам.

Трайността е нещо много индивидуално.
Парфюми, които са трайни за едни, за мен не са и обратното.

# 46
Най-вероятно вече е коментирано и все пак кажете за Blackberry & Bay Jo Malone. Като трайност най-вече се интересувам.

Трайността е нещо много индивидуално.
Парфюми, които са трайни за едни, за мен не са и обратното.

Аз пък сякаш съм забелязала, че определени парфюми като цяло са по-трайни от други. За жалост при мен трайни  се  оказват повечето, които не харесвам. Ето онзи ден пробвах вкъщи понеже имам, но не харесвам де, хипнотик пойзът и направо 3 ден го усещам. До сега не съм чела или чувала от познати, които го ползват да е нетраен. Иначе да, индивидуално е наистина и все пак някои са като цяло по-трайни от други.

# 47
Трайността зависи от много неща, както вече нееднократно тук е коментирано. От концентрацията, съставките, кожата на тестващия и какво ли още не. При мен Jo Malone не се отличават с кой знае каква трайност, поне тези 5-6 аромата, които съм тествала.
беба28, донякъде си права за трайността на ароматите, които не харесваме. При мен L'Arte di Gucci /един от най-омразните ми аромати/ се оказа с чудовищна трайност.  Laughing
Монтал също са супер трайни, но там поне има неща, които много харесвам и нямам нищо против трайността им.

# 48
  • Пловдив
Здравейте,
Иска ми се пробвам пудрени аромати, но в комбинация с цветя или дървесни нотки.. Откакто Ви чета поръчвам мостри от ензо, но все не откривам подходящ аромат. В момента използвам Armani Aqua di Goia, Black Opium, Armani Si, Moschino Funny.. Иска ми се да опозная нещо по-пудрено и все пак не много сладко.. Ще се радвам на съвети Hug

# 49
  • София
Благодаря за темата ! Аз харесвам аромата на Иланг Иланг   по принцип. Цветните парфюми просто не са моята бира.

Да се оплача Calligraphy Rose пожъна епичен провал в работа близките дни . Моите колеги рядко коментират парфюмите ми, аз като цяло внимавам какво слагам и съм доста умерена в  количеството. Извадих си пробата на Розата , реших че го искам Веднага , обявих това си желание публично и спокойно се напръсках на сутринта. :

- Каква е таази миризмаа бее?!? Sick
   - Това,  ако е парфюм е много странен ( всички погледи в мен вече Simple Smile )
   - Ъъ, честно баба ми ползваше точно такава роза . Наистина ли държиш да го носиш ?!
   - Хмм, сменила си парфюма май. хъммм, хъм. Извинете отивам на среща.  Blush Blush Joy Joy

- Още мирише имаш ли резервна престилка ? ( на другия ден , нося технологично облекло)

Между временно по Коледа си поднових Зеления шанс, а онзи ден се обзаведох с Poison girl за да си оползотворя ваучера за отстъпка от Сефора .  Mr. Green Става, носи духа на Хипнотик пойзън, малко по дженерик и младежки , но се приема лесно от околните. В магазина определено ми хареса повече.

# 50
Много добре са го описали Simple Smile
Вземи си проба на Bond N9 Perfume, друга песен ще запеят. Wink

# 51
  • Пловдив
Здравейте,
Иска ми се пробвам пудрени аромати, но в комбинация с цветя или дървесни нотки.. Откакто Ви чета поръчвам мостри от ензо, но все не откривам подходящ аромат. В момента използвам Armani Aqua di Goia, Black Opium, Armani Si, Moschino Funny.. Иска ми се да опозная нещо по-пудрено и все пак не много сладко.. Ще се радвам на съвети Hug
За мен доста пудрен е Citizen queen на Juliette has a gun. От по-бюджетните мога да препоръчам Ирис на L'Erbolario. Харесвам също и Love Chloe.

# 52
Здравейте,

Пудрено предложение от мен-
http://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/Blanc-Violette-8591.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/My-Queen-1294.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/L-Eau-d-Hiver-2797.html

По темата- иланг-иланг по-скоро ми харесва. Имам няколко топ любими парфюма с осезамеа нотка иланг (Royal Muska M. Micallef, Ylang in Gold M. Micallef, Terracotta Le Parfum Guerlain, Rare Gold Avon, Royal Pavillon Etro), но се е случвало в други да ми натежи и да ми дойде обсебващо и ретро.

# 53
  • Бургас
Здравейте, момичета и момчета!  Grinning Тъй като не съм писала отдавна, първо искам да ви пожелая една много парфюмна и пълна с емоции година  Wink
Вече нямам много време да се включвам, но продължавам да ви следя. Честно казано, предходните теми бяха станали толкова негативни и разочароващи на моменти, че спрях да чета умишлено за около месец.....после си наваксах, разбира се  Mr. Green Радвам се, че позитивния тон и неподправените впечатления са отново тук! Обожавам дългите, вдъхновяващи описания - шедьоври на всички парфюмни виртуози в темата и силно се надявам да продължим да им се радваме и за напред!  Hug
Благодаря за новата тема, Денс  bouquet Харесвам иланг-иланг, но не винаги. Много зависи как е съчетан с останалите съставки. При всички случаи не ми е нещо супер любимо.
Deetron, благодаря, че се сещаш за мен покрай арабските страсти  Grinning Jasmine Wisp ми е много любопитен още откакто излезе, но до скоро не се предлагаха проби. Тази седмица тъкмо си сложих една в кошницата и вчера като прочетох описанието ти, така ме омая, че се чудя дали да не го гръмна направо  Laughing Ще мисля до края на деня, преди да си пусна поръчката, дано все пак разумът да надделее  Laughing
Въпросната Еуфория също заглеждах доста миналата година, но като не успях да събера достатъчно впечатления, се отказах и я забравих /а и тя нямаше проби тогава/. Сега ще си поръчам мостричка, защото съм почти убедена, че ще ми допадне много.
Много ми е люботно мнението ви за L’Autre Oud Lancome. На него също ще поръчам проба. За другия от серията четох в предходните теми. И двата ми изглеждат добри  Thinking
А някой пробвал ли е ето това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Angel-Schlesser/Angel-Schless … tion-II-6976.html
Някакви впечатления?
През последните месеци се сдобих с доста нови неща и пробвах още много. Запознах се с няколко аромата на Амуаж и определено им станах фен, но все още не мога да прескоча психологическата си граница относно цените им  Rolling Eyes
Иначе сред новостите ми са: Aromatics in Black Clinique, Modern Muse Nuit Estée Lauder, Modern Muse Le Rouge Gloss Estée Lauder /този се оказа по-интересен, отколкото очаквах/, Hypnotic Poison Eau de Parfum /отдавна го мислех и малко ми трябваше да прочета/, B. Balenciaga Intense Balenciaga /този ми е нов любимец за идващите по-топли месеци/ и Classique Essence de Parfum Jean Paul Gaultier, който също чаках да пуснат он-лайн, на по-приемливи цени. А, да не забравя и My Burberry Black Burberry, за който също мечтаех от няколко месеца. С него също се "сработихме" чудесно.  Wink

# 54
Здравейте парфюмни момичета,чета ви редовно и благодарение на вас започнах малко по-малко да различавам съставките в даден парфюм.Чудесни сте!Имам един въпрос,мислите ли,че цената в този сайт е ок?Герлен 50мл+15 мл. за 105лв?Реших преди да го поръчам да попитам вас?http://www.parfimo.bg/guerlain-shalimar-souffle-de-parfum

# 55
  • Бургас
KDS,честити ти нови парфюмни придобивки,със здраве. bouquet bouquet Alisa77,много добре си се ориентирала с Шалимар Суфле/много любим/,виж тази тема и си реши,аз лично с Парфимо не съм имала проблеми,към мен са били коректни-http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=944767;;19

# 56
Bright Crystal,благодаря за отговора!Разгледах темата и поръчвам.

# 57
KDS, много се радвам да те видя отново тук и честити нови придобивки! Heart Eyes Hug bouquet
Кои Амуажи хареса ти?

# 58
  • Бургас
Аз съм пробвала четири до сега - Interlude, Beloved, Lyric, Journey. Всички са много интересни и комплексни, но може би на мен най-добре ми стоеше Journey, последван от Interlude. Lyric е много красив, но розата ми идва сякаш в повече, а и аз не съм голям розоман. Beloved е абсолютна класика, но не е мой тип определено.
Много искам да пробвам лилавия, за който се говореше скоро. Предполагам, че ще ми допадне. В списъка за проби са ми и Memoir, Fate, Bracken, Sunshine, Ciel, Honour. Grinning

# 59
Ах, Journey е моята любов също. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт