Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 960
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Мимето,аз залагам на "Си".Не ми допадат обаче и двата аромата ако трябва да бъда честна.А ти защо точно на тези два парфюма се спря?Шуши,дай шанс на Champs-Élysées,при мен е също основно липа,много мимози и люляк. Пробвай го през пролетта,той е един от най-любимите ми аромати завинаги. Heart Eyes

# 31
densi благодаря за бързият отговор. Бях почти сигурна и аз, че е менте някакво, но парфюма не е отблъскващ, траен е и в двата пъти когато го носих получих комплименти  Joy 
Аз не съм срещала такъв парфюм да.

Не бих подарила парфюм аз на приятелка. Peace Тези двата още повече.

# 32
Момичета има ли някаква норама колко милилитра се изразходват при едно пърскане с пулверизатор на парфюм?
И аз бях търсил такава информация преди време. В крайна сметка е трудно да се определи, тъй като различните пулверизатори изразходват различно количество течност. В повечето случаи 1 мл се изразходва средно с около 6 до 12 пръскания.

# 33
Точно такива са и моите наблюдения един милилитър го пръскам на два пъти аз, по 4 пръс от виал примерно. Големите пръскала пръскат по - сериозно и отива малко повече. Но за да изхабиш един милилитър трябва да се напръскаш много обилно.

# 34
  • Враца
Само аз, все още преизпълнявам плана с пръсканията!  bowuu

# 35
  • The Evergreen State
Иланг Иланг харесвам много, усеща се осезаемо в любимият ми Chanel 5 L'eau.

# 36
  • Sofia
Харесвам иланг, особено в Estee Lauder Amber ylang ylang. Носех и една алегория Ylang Vanille.

# 37
Армани Си ми е един от парфюмите,който много се харесва от околните-позитивни възклицания валят,когато съм с него.Фин и луксозен аромат на горена захар, не му липсва загадъчна омайна нотка,траен.

# 38
Иланг Иланг харесвам много, усеща се осезаемо в любимият ми Chanel 5 L'eau.

Тъкмо това щях да напиша, както и в О Премиер, долавям отчетливо иланг иланг, дори и с моя непрофесионален нос  Blush

# 39
на приятелка бих подарила парфюм само ако е нейния любим, но в някаква ексклузивна бутилка примерно

# 40
  • София
Мерси за темата  bouquet
Не знам какъв е чистия аромат на иланг- иланг.
Има го в някои от парфюмите ми, но не е водеща съставка.

Не подарявам парфюми, освен на майка ми , но само избрани от нея. Peace
Но за да изхабиш един милилитър трябва да се напръскаш много обилно.
Аз изхабих един 5-милилитров виал на Ботега Венета за 4 носения Embarassed Embarassed
Но аз си пръскам здраво, почти не се сещам за парфюм, който да нося с по-малко от 5-6 пръскания.

# 41
  • СОФИЯ
Шуши,дай шанс на Champs-Élysées,при мен е също основно липа,много мимози и люляк. Пробвай го през пролетта,той е един от най-любимите ми аромати завинаги. Heart Eyes

Да, точно така реших и аз  Hug

Lanvin Eclat D'Arpege също ме разочарова. Почти не го усещам след пръскане и изчезва бързо....
Вече започвам да си мисля, че аз съм повредената  ooooh!
Вчера подарих на племенницата ми Dsquared2 Want и имах възможност да го пробвам.
Въобще не усетих мандаринка и джинджифил. И ванилията не се усещаше както съм свикнала. През цялото време ухаеше на нещо бонбонено. Важното е че тя го хареса  Simple Smile

# 42
  • от един красив град
Благодаря за новата тема Денси  bouquet
За съжаление аз не мога да различа аромата на иланг-иланг, до сега съм нямала парфюм, в който именно той да е водеща нотка.
Armani Si за мен е доста тежък и труден парфюм, на мен лично не ми допада. Другия съм го пробвала преди време, но не ме впечатли. Аз мисля че идеята за ваучер е много добра.  Peace

# 43
Благодаря на всички отзовали се като че ли идеята с ваучера е най-добра! bouquet bouquet bouquet bouquet

# 44
Най-вероятно вече е коментирано и все пак кажете за Blackberry & Bay Jo Malone. Като трайност най-вече се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт