Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Австрия
Здравейте момичета.Моля за съвет.Поръчах си парфюм BOUCHERON QUATRE от Парфюм Шоп Нет.На кутията има код ,проверих го ок е.Обаче на дъното на бутилката няма нищо.Погледнах други мой парфюми купени от МОЛ-Бюти Зона ,имат стикери на дъното

Никакъв стикер няма бутилката на дъното, което е и неравно, вдълбнато.

# 301
   Здравейте!
   И моят въпрос е за BOUCHERON QUATRE  Rolling Eyes Laughing
   Видях го в един магазин на Граф Игнатиев (до книжарницата Хеликон), където е на цена 95 лв. за 100 мл. Паралелно по Моловете същият парфюм се продава за 173 лв. за 100 мл. На Красно село е 110 лв. Simple Smile)
  Разликата в цените е стряскащо приятна, но ... се чудя кой от епитетите по- ми ляга: "приятна" или все пак "стряскащо". Там, разбира се, твърдят, че парфюмите им са оригинални, а ниската цена е заради някаква промоция... Но знае ли човек?  Thinking

Та въпросът ми е, някой познава ли магазинчето на Графа? Може ли човек да му се довери?

# 302
   Здравейте!
   И моят въпрос е за BOUCHERON QUATRE  Rolling Eyes Laughing
   Видях го в един магазин на Граф Игнатиев (до книжарницата Хеликон), където е на цена 95 лв. за 100 мл. Паралелно по Моловете същият парфюм се продава за 173 лв. за 100 мл. На Красно село е 110 лв. Simple Smile)
  Разликата в цените е стряскащо приятна, но ... се чудя кой от епитетите по- ми ляга: "приятна" или все пак "стряскащо". Там, разбира се, твърдят, че парфюмите им са оригинални, а ниската цена е заради някаква промоция... Но знае ли човек?  Thinking

Та въпросът ми е, някой познава ли магазинчето на Графа? Може ли човек да му се довери?

Защо не си го поръчаш онлайн? Цената е още по-приятна Grinning, примерно от тук: http://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-w или тук: http://www.parfum-bg.com/boucheron-quatre-parfyumna-voda-za-jeni-100-ml, https://fragrances.bg/boucheron-quatre-edp-100ml-for-women-witho … 8=Boucheron?C=BGN  Peace

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 12:16 от cabochard

# 303
   Благодаря за предложението!  Simple Smile
   Да знаеш все пак нещо за магазинчето на Графа?

# 304
   Благодаря за предложението!  Simple Smile
   Да знаеш все пак нещо за магазинчето на Графа?
За съжаление не съм от София  Sad

# 305
Момичета,дайте линк с мнения за Bottega Veneta Eau Legere или моля някой,който го има или го познава добре да го опише с няколко думи,аз нямах възможност дори да го тествам,прилича ли си с класическата Ботега,ако не -много ли е различен ,траен ли е,прави ли шлейф,за пролет подходящ ли е...такива нещица,благодаря предварително!

И аз имам и двата, мисля, че  Legere  даже повече ми харесва, много елегантен ми е . При мен малко парфюми правят шлейф - или аз не забелязвам Embarassed - но се оливам яко, за да имам шлейф и от двата.
Наскоро придобих  CARTIER LA PANTHERE SOIR - също ми е много женствен с гарденията и мускуса Heart Eyes и в същото време различен от останалите гардении и мускуси....

# 306
  • Враца
Здравейте, дами!  Hug

Искам да направя подарък на моя приятелка.
Тя страшно много харесва Givenchy Very Irresistible Sensual ,
но се чудя това ли да е или да променя малко с Givenchy Very Irresistible Givenchy L'Intense .
Честно казано вторият не го познавам, не знам какви са приликите и разликите им,
как се държи, изобщо да рискувам ли или да си залагам на старото.  newsm78

И втори въпрос :
Givenchy Very Irresistible Sensual реформулиран ли е ?

Мерси!  bouquet

# 307
  • София
Момичета, моля  напишете ми няколко реда за Comme des Garcons 2,  ако  познавате аромата. Мострата ми от Ензо нещо е сдала багажа, макар че ми е от съвсем скоро и не беше пръсната изобщо.

# 308
  • при морето
BBeLLa,sibila 777,благодаря ви,момичета! bouquet

И,за да не е спам,да споделя,че днес за втори ден разнасям Мароканската пустиня.Отдавна мечтаех да го понося и трябва да призная,че е наистина впечатляващ аромат.Със собствен характер.При мен определено е много смолист,с мек и уютен тамян,а подправките и другите неща са така фино блендирани,че е станала прекрасна смес от елегантност,уют и финес.Бих се радвала да имам този аромат в колекцията си.

Siamese,CdG2 определено е странен,меко казано.Мирише на мастило.Ако си падаш по различните и нестандартни парфюми ще ти допадне.

# 309
И втори въпрос :

Мерси!  bouquet
Според някои коментари във Фрагрантика - да, реформулиран е. Бил по-слаб, разреден, нетраен, бла-бла-бла... За разлики в самия аромат никой нищо не обажда.
Аз си купих "новата" версия съвсем наскоро, която вече не се води сеншуъл, а просто ЕДП. Не съм носила стария вариант, но искам да кажа, че ако това нещо е слаб и нетраен парфюм, аз съм английската кралица.

# 310
Момичета, моля  напишете ми няколко реда за Comme des Garcons 2,  ако  познавате аромата. Мострата ми от Ензо нещо е сдала багажа, макар че ми е от съвсем скоро и не беше пръсната изобщо.
За мен е много хубав специфичен аромат. Въпросното мастило не го усещам, цитурсов, цветен и алдехиден, както и особен. Аз лично много го харесвам. Освен нова проба да си вземеш, съвсем ли не успя да го подушиш?

# 311
  • СОФИЯ
И втори въпрос :

Мерси!  bouquet
Според някои коментари във Фрагрантика - да, реформулиран е. Бил по-слаб, разреден, нетраен, бла-бла-бла... За разлики в самия аромат никой нищо не обажда.
Аз си купих "новата" версия съвсем наскоро, която вече не се води сеншуъл, а просто ЕДП. Не съм носила стария вариант, но искам да кажа, че ако това нещо е слаб и нетраен парфюм, аз съм английската кралица.
Сега разбирам защо от едно известно време не мога да намеря стария модел. Само него ползвам.
Има ли някой да е ползвал и двата, за да сподели дали наистина има негативни разлики.

# 312
  • Франция
(Какво се случи досега: Беше шантав вторник и нашата героиня изпадна в скука. Потърси разтуха в браузене по парфюмни сайтове, докато пред погледа й не се изпречи една съвсем прясно лансирана роза, директно от градините на Пале Роаял. Понеже тази година май се случи през февруари и нашата героиня беше замечтала за рози, след кратки, но драматични колебания и вътрешни монолози "да купя или не?" натисна "Поръчай".)

Донесоха розата със сутрешната поща.
"По дяволите, Джийвс, кой се е раззвънял по никое време", помислих си кисело, но пощальонът явно беше още по-кисел, защото здраво се беше вкопчил в домофона и така ми помогна да осъзная, че не съм никаква героиня и не се прибирам от бал, ами просто имам лошия навик да чета до три след полунощ булевардна литература.
С помощта на остра ножица, нож за сирене и клещи успях да отворя колета и да се добера до съдържанието му. С треперещи ръце, дали от вълнение, дали от боравенето с клещите, разрових купчинката стиропор, за да докопам изящната кутия. Повдигнах я срещу прозореца, за да й се полюбувам и прехласнато паднах на колене... е, не, това е вече прекалено, независимо каква дивотия четох снощи.
Напръсках се. О, боже мой! Розата не бе кралска, а селска, в най-добрите традиции на балканската кухня. Не предизвикваше образа на френската кралска градина, а на противно трепкащо малеби. Стипчиво-кисели нюанси, локумени оттенъци, отврат. Докато разсъждавах дали е по-ефектно да избухна в сълзи или да запратя нещо в стената, малко се промени. Локумът поизбледня, избуяха подправки и дървеса, плисна се одеколон, до сладкарницата се нареди берберница. Хич не беше зле, като се замислих. Може би ако изгоня от главата си кралските градини и ги заменя с тревненски калдаръм, нещата ще си дойдат на мястото и няма да има нужда да ви натрапвам такава блудкава драма.
Направих си кафе и седнах да го пия. Осъзнах, че животът не е зле, а хавата е хаирлия. Тогава дойде обратът. Мускуси! Дали ще ги понеса, или с това недоспиване ще ме пронижат директно в слепоочията?

(Продължението - на стр. 31.)

# 313
(Какво се случи досега: Беше шантав вторник и нашата героиня изпадна в скука. Потърси разтуха в браузене по парфюмни сайтове, докато пред погледа й не се изпречи една съвсем прясно лансирана роза, директно от градините на Пале Роаял. Понеже тази година май се случи през февруари и нашата героиня беше замечтала за рози, след кратки, но драматични колебания и вътрешни монолози "да купя или не?" натисна "Поръчай".)

Донесоха розата със сутрешната поща.
"По дяволите, Джийвс, кой се е раззвънял по никое време", помислих си кисело, но пощальонът явно беше още по-кисел, защото здраво се беше вкопчил в домофона и така ми помогна да осъзная, че не съм никаква героиня и не се прибирам от бал, ами просто имам лошия навик да чета до три след полунощ булевардна литература.
С помощта на остра ножица, нож за сирене и клещи успях да отворя колета и да се добера до съдържанието му. С треперещи ръце, дали от вълнение, дали от боравенето с клещите, разрових купчинката стиропор, за да докопам изящната кутия. Повдигнах я срещу прозореца, за да й се полюбувам и прехласнато паднах на колене... е, не, това е вече прекалено, независимо каква дивотия четох снощи.
Напръсках се. О, боже мой!

(Продължението - на стр. 31.)

Стр.31 звучи неприлично далеч...Може би стр. 22? Sunglasses Heart Eyes

# 314
Хубавото на историята е, че не мога да предположа каква ще е развръзката.
Има индикации както за щастлив край, така и за провал... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт