Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е иланг-иланг и кои парфюми го съдържат?
Кои са някои препоръчани парфюми с цветни или дървесни нотки и нотки на малина?
Какви са впечатленията от аромата на иланг-иланг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е иланг-иланг и кои парфюми го съдържат?
Иланг-иланг е цвете, което често се използва в парфюмерията заради сладкия си, екзотичен и флорален аромат. Той добавя плътност и сладост към ароматите. Някои парфюми с иланг-иланг включват By Killian Voile d'Eau Coucher Avec Moi, Estée Lauder Ambre Ylang Ylang, Songes, Ylang in Gold, Chanel No 5, No 22 L'Amour Fou на Divine и 1831 Norma на Histoire de Parfums.
-
Кои са някои препоръчани парфюми с цветни или дървесни нотки и нотки на малина?
Пудрените парфюми с цветни или дървесни нотки, като Citizen Queen на Juliett Хейзъл Гън, Ирис на L'Erbolario, Love Chloe и Bond N9 Perfuме, предлагат уникални и изтънчени аромати. Освен това форумът предлага няколко парфюма с нотки на малинка като Dior Addict Eau de Toilette, La Petite Robe Noire Eau de Toilette и други. Участниците споделят опита си с различни парфюми, предлагайки идеи за аромати, които включват нотки на малинка в комбинация с други нотки като жасмин, амбра, кожа и хелиотроп.
-
Какви са впечатленията от аромата на иланг-иланг?
Възприятията за аромата на иланг-иланг варират. Някои хора го описват като една от любимите си нотки, характеризирайки я като сладка, екзотична и цветна. Други предпочитат парфюми, в които иланг-иланг не е водеща нотка, като го описват като мазен и тежък. Важно е да се отбележи, че впечатленията от аромата на иланг-иланг са индивидуални и зависят от личните предпочитания и химията на кожата на всяка отделна личност.
-
Каква е продължителността на действие на парфюмите?
-
Как да избера подходящ парфюм за подарък?

, Jour d'Hermes и Jour d`Hermes Absolu мисля, че също са подходящи. Ma Dame Jean Paul Gaultier също ми е сред пролетните любимци.
Ако са ти изпратили това от посочения към интернет магазина линк. Може да видиш и на кутията,и на дъното на бутилката! "Вкусното" Уоманити е лимитка само в 50 мл има и малка разлика в бутилката със стандартното. То е в 15,30,50 и 80 мл,без да броим лимитираните флакони(не аромати) Но което и да е всъщност важното е да си пръскаш с удоволствие!!!

. Не че е лош парфюмът, напротив даже, обаче вместо онзи първичен самоуверен мъж, който ми обещаваше рекламата, налетях на женения колега с деца, на когото никога няма да ми мине през ума, да му съдера ризата от гърба
Много прожектиращ, много излъчващ парфюм. Имам чувството, че ароматните следи след него са като диря на самолет в небето