Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 925
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
~Étoile~ , струва ми се, че другата алегория е Lys Soleia. Peace
Тя е спряна от производство, друга е. Peace

# 571
Като стана дума за алегориите, продава ли се teazzurra от 2015 в България в момента? Имах го тогава и пак ми се е доносил. Последно го мярках по летищата, но ми се струва че в магазините не съм го виждала скоро  bouquet

# 572
Като стана дума за алегориите, продава ли се teazzurra от 2015 в България в момента? Имах го тогава и пак ми се е доносил. Последно го мярках по летищата, но ми се струва че в магазините не съм го виждала скоро  bouquet
Не. Peace
Имат само постоянните Алегории.

# 573
Като стана дума за алегориите, продава ли се teazzurra от 2015 в България в момента? Имах го тогава и пак ми се е доносил. Последно го мярках по летищата, но ми се струва че в магазините не съм го виждала скоро  bouquet
Не. Peace
Благодаря  bouquet  за съжаление ще пътувам чак май, а сега го намирам само по разни съмнителни сайтове  #Crazy

# 574
  • София
Като разглеждам във фрагрантика...май Rosa Pop e била. Тези дни ще отида да проверя.

# 575
  • Козлодуй
Точно вчера тествах Tam Dao. От първото вдъхване знаех, че вече познавам този аромат, не можах да се сетя кой е на мига, но Фрагрантика ми подсказа-поне началото е едно към едно за моя нос с това Гучи. За съжаление спрян от производство, като толкова други наистина добри парфюми...Имам си едно мини обаче, което си кътам и имах възможност да ги сравня. Радика може да потвърди приликата. За трайност не мога да се изкажа, теста беше само на ръка и не може да се сравни с истинско носене. Но вече знам къде да търся, ако ми домъчнее за Gucci Rush Grinning

И да ви се оплача. Развалил се е един от любимците ми, White Patchouli Cry Случвало се е да се прецака пулверизатор, но да се развали аромат досега не беше ми се случвало. Вярно, че го имам от 2009-та някъде, вярно, че беше останало малко в шишето и ми беше жал и да пръскам, но сега искрено страдам. Чудя се дали да си го взема отново, като има толкова неизследвани територии...Какво бихте ме посъветвали Grinning

# 576
  • Бургас
И според мен е Rosa Pop,която наскоро си купих.Невероятен аромат. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
Сънчо, Grinningпомня го това Gucci Rush и се досетих долу-горе как мирише Диптика.  Сега видях , че има и едт и едп- ти кой вариант Там Дао пробва?

# 578
И да ви се оплача. Развалил се е един от любимците ми, White Patchouli Cry Случвало се е да се прецака пулверизатор, но да се развали аромат досега не беше ми се случвало. Вярно, че го имам от 2009-та някъде, вярно, че беше останало малко в шишето и ми беше жал и да пръскам, но сега искрено страдам. Чудя се дали да си го взема отново, като има толкова неизследвани територии...Какво бихте ме посъветвали Grinning
Това е ужасно.  Sad  Но има и някакъв шанс да се е развалила само течността в тръбичката. Може би вече си чувала за това, но все пак пробвай да пръснеш няколко пъти - възможно е да се пооправи. Simple Smile

# 579
Сънче, не! Зарежи го! Вземи си някой нов аромат, този си го носила. След време може пак да го вземеш, но сега си вземи друг. Hug bouquet

# 580
  • Козлодуй
Пропуснах да честитя новите придобивки на всички Hug Със здраве и удоволствие да си ги пръскате!

Вчера се запознах и с Vetyverio Diptyque, който пък сравняват с Bal d'Afrique Byredo. За моят нос нямат нищо общо. Приятен, свеж, омекотен ветивер, който не можа да ме заплени (за разлика от Африканския бал, който пожелах от първия миг Simple Smile ). Доста бързо се покри освен това. Като цяло оставам с впечатлението, че Diptyque не е моята марка-оценявам високата класа и елегантност на ароматите, но са ми твърде тихи и "офисни", не ми подхождат някак.
Тествах и четири аромата на Miller Harris. Мога да кажа почти същото и за тях-интересни, но твърде "английски", кротки и ненатрапващи се. Това не ми попречи да отстрелям една Rose En Noir насляпо, само защото рускините го сравняват с L'Arte de Gucci, от който са ми останали няколко безценни капки Mr. Green Сега който го познава, моля да ми разкаже за него.

Сънчо, Grinningпомня го това Gucci Rush и се досетих долу-горе как мирише Диптика.  Сега видях , че има и едт и едп- ти кой вариант Там Дао пробва?
Нямам идея, VeTray да помага Hug

За Бялото пачули, пръсках-просто началото мирише зле, след малко това вкисналото изчезва и остава подобие на базата, която помня, но не става за носене. Все едно, има около 10-15мл останали, ще ги прежаля някак. Най-вероятно като си взема нов Mr. Green

# 581
Здравейте момичета и момичета! Нова съм във форума, но отдавна ви чета! Моля ви за съвет, тъй като от известно време си търся парфюм. Досега използвах Bvlgari Mon Jasmin noir, сега искам нещо ново . Насочила към се към Boss nuit. Ще съм ви благодарна, ако дадете някакви отзиви за него, притесняваме трайността му, тъй като Bvlgari -то беше с доста добра такава. Благодаря предварително  Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 19:45 от Ani_91

# 582
Tam Dao, който си тествала, Сънчо, е ЕдТ  Grinning   Обожавам го    Heart Eyes   
Покрай кратката трайност на Лартисаните свикнах да не се оплаквам и да подновявам на 2-3 часа, ако не си усещам аромата. От Диптик няма термоядрени бомби, но да- някои не са нищо особено. Други си ги обичам. За мен са в класа на Лартисан. Интересни, малко по-билкови, но определено нетипични. Подобни са ми и Милър Харис. Там обаче не успях да си избера друг любимец освен La Pluie- красиво росно зелено свежо сутрешно поле е за мен. Има дни, в които имам нужда точно от него. Друго от тестваните към 10тина други мостри на бранда не ме е убедило за покупка. Отстрелях на сляпо Fleurs de sel, но май повечко ми мъжкарее, отколкото обичам да нося.

# 583
Страшен фен съм и аз на парфюмите на Диптик. Най-природните и чисти аромати. Не са ми много трайни, но и аз подновявам. Do Son е моята вечна любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
  • София
Като разглеждам във фрагрантика...май Rosa Pop e била. Тези дни ще отида да проверя.
Залагам на Пера Гранита.
Кажи кой е бил, като провериш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт