Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • от един красив град
Аз пък да питам за Roses Vanille Mancera, наистина ли е с такава голяма трайност и става ли за сезона?

Да наистина е с огромна трайност, един от най-трайните парфюми, които съм имала. Според мен обаче сезона му скоро ще свърши, аз лично го предпочитам в по-хладно време, но всичко е индивидуално. Съветвам те обаче първо да го пробваш, понеже си е особен аромат, аз лично съм със смесени чувства за него, ту ми харесва- ту не.

Аз също още не съм тествала Мон Герлен и сигурно няма да е скоро. Някой знае ли, кога ще се появи и онлайн. Само да го видя в някой сайт и веднага ще стрелна 30-ца за проба.  #2gunfire
А за да не съм капо за осми март си подарих Chanel Cristalle Eau Verte, лошото е че съм с ужасна хрема и не мога да му се порадвам все още  ooooh!
Честито на всички с нови придобивки!  bouquet

# 616
Roses Vanille Mancera e наистина ядрена бомба. Две пръсвания ми стоят и след къпане, а пипне ли косата непременно миене, иначе бори всички други парфюми.
Хубав парфюм е, но и аз ще те посъветвам задължително проба да вземеш, защото е много силен и натрапчив и не на всеки се харесва, а и трудно се носи.

Извадих моят и се напръсках. Харесва ми. Heart Eyes

п.п.Един час по-късно получих два комплимента, когато си купувах фреш от момичетата там. Изключително забележим аромат е. Питаха ме и си записаха кой точно е.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 12:30 от densi

# 617
Аз пък да питам за Roses Vanille Mancera, наистина ли е с такава голяма трайност и става ли за сезона?

Да наистина е с огромна трайност, един от най-трайните парфюми, които съм имала. Според мен обаче сезона му скоро ще свърши, аз лично го предпочитам в по-хладно време, но всичко е индивидуално. Съветвам те обаче първо да го пробваш, понеже си е особен аромат, аз лично съм със смесени чувства за него, ту ми харесва- ту не.

Аз също още не съм тествала Мон Герлен и сигурно няма да е скоро. Някой знае ли, кога ще се появи и онлайн. Само да го видя в някой сайт и веднага ще стрелна 30-ца за проба.  #2gunfire
А за да не съм капо за осми март си подарих Chanel Cristalle Eau Verte, лошото е че съм с ужасна хрема и не мога да му се порадвам все още  ooooh!
Честито на всички с нови придобивки!  bouquet
Във feelunique го има  bouquet

# 618
 Вчера с голямо нетърпение пробвах новият Герлен. Имах очаквания, които меко казано не бяха покрити.
 Нищо ново, нищо грабващо, един кахър по-малко Laughing

Обачеее...новата целувка на Картие е перфектното ухание за лятото, много ми хареса върху блотер.
 Скоро ще го пробвам и на кожа, за да затвърдя впечатление.
 В момента върху блотера усещам бял шоколад, с лека мента за разкош Heart Eyes

# 619
  • Франция
Ходих днес да пробвам новия парфюм на Анджелина Джоли  Simple Smile
Бутилката е много красива  Mr. Green
Напръсках се обилно на едната ръка, парфюмът започна интересно с лавандулата, но докато се завъртя по щанда, тя също се врътна, помаха ми за сбогом и изчезна. На нейно място дойде карамел, и то не какъв да е, ами карамел му, единствената съставка, която не ми носи удоволствие нито в храна, нито в парфюм. Сега, час и нещо по-късно, си душа ръката и се опитвам отчаяно да помириша жасмин, ириси или нещо друго, което обичам, но карамелените нюанси просто удавят всичко и ми бутат носа към другата ръка.
Нея съм напръскала обилно с новото синьо чудо на Ермес. Не харесвам акватици и не съм фен на Чудесата, но този ме интригува. В началото долових нюанси на мастикова дъвка, които направо ме наостриха цялата, но после си утихна в познатата база на Водата. Много съм любопитна да прочета мненията на kovacheva, goddess и други дами, които са почитателки на линията, как възприемат това ново чудесо Simple Smile
Дами, а защо мълчите за другите два нови Герлена - новата Алегория и новия Ексклузив, те не са ли ви интересни?  Simple Smile Разчитам на вас да ме (раз)убедите да си купя Веселата Тубероза, моля ви, много ми е спешно  Crazy  Hug

# 620
Йоан Владимир, няма ги в България още другите два Герлена. Не се знае и кога точно ще са тук. Аз чакам с нетърпение Туберозата. Сигурна съм, че ще ми хареса.

# 621
Вчера с голямо нетърпение пробвах новият Герлен. Имах очаквания, които меко казано не бяха покрити.
 Нищо ново, нищо грабващо, един кахър по-малко Laughing

Обачеее...новата целувка на Картие е перфектното ухание за лятото, много ми хареса върху блотер.
 Скоро ще го пробвам и на кожа, за да затвърдя впечатление.
 В момента върху блотера усещам бял шоколад, с лека мента за разкош Heart Eyes
Smartie къде пробва новата целувка на Картие ? Мента +бял шоколад ми звучи направо като да стрелям насляпо  Mr. Green

# 622
  • Франция
Йоан Владимир, няма ги в България още другите два Герлена. Не се знае и кога точно ще са тук. Аз чакам с нетърпение Туберозата. Сигурна съм, че ще ми хареса.
densi, много жалко, аз предположих, че са дошли всичките нови заедно.
А Туберозата изобщо не е стандартна тубероза, нищо общо с Poison, Fracas, Carnal Flower и другите емблематични туберози. Всъщност е много фин землисто-зелен аромат и ми напомня за Angélique Noire  Simple Smile Simple Smile

# 623
BoMarina, изчакай го. Цветето е и доста зелено т.е. има и от листата му, а ванилията и белият шоколад се явяват чак към финала. Може и изобщо да не ти хареса, така, че разсейвай се, докато го заредят Sunglasses.

# 624
densi, много жалко, аз предположих, че са дошли всичките нови заедно.
А Туберозата изобщо не е стандартна тубероза, нищо общо с Poison, Fracas, Carnal Flower и другите емблематични туберози. Всъщност е много фин землисто-зелен аромат и ми напомня за Angélique Noire  Simple Smile Simple Smile
Да, точно такава я очаквам аз - зелена. От другата си имам предостатъчно и си я нося.
Харесах преди време тази тубероза, но с помпа нищо не купувам вече, ако ще да има злато вътре.
http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Tuberose-Vertigineuse-32715.html

# 625
BoMarina, изчакай го. Цветето е и доста зелено т.е. има и от листата му, а ванилията и белият шоколад се явяват чак към финала. Може и изобщо да не ти хареса, така, че разсейвай се, докато го заредят Sunglasses.

Много добър съвет ми даваш Peace Пробата си е проба,наистина Simple Smile просто някак си имам чувството, че аромата ще е много мой, а факта че има зеленина и е лек също ми допада Hug

# 626
  • Sofia
А Туберозата изобщо не е стандартна тубероза, нищо общо с Poison, Fracas, Carnal Flower и другите емблематични туберози. Всъщност е много фин землисто-зелен аромат и ми напомня за Angélique Noire  Simple Smile Simple Smile

Това разпали любопитството ми, обожавам Angelique noire!

# 627
А Туберозата изобщо не е стандартна тубероза, нищо общо с Poison, Fracas, Carnal Flower и другите емблематични туберози. Всъщност е много фин землисто-зелен аромат и ми напомня за Angélique Noire  Simple Smile Simple Smile

Това разпали любопитството ми, обожавам Angelique noire!
И на мен ми стана интересно. Не харесвам и не мога да нося Angelique noire. Laughing

# 628
Много съм щастлива, че не харесвате новия аромат на Герлен  Mr. Green  Mr. Green  Twisted Evil Майка ми, която е голям почитател на марката също заяви нещо от сорта "не е ли твърде сладък", "къде е лавандулата, нищо не усещам освен ванилия?" На мен продължава да ми харесва и нося само него откакто го купих. Силно се надявам да не стане прекалено масов, защото на работа половината коридор мирише на Си на Армани или мадмоазел  Mr. Green

# 629
  • Франция
Ами сравнението във Фрагрантика между Joyeuse Tubéreuse и Angélique Noire аз го започнах, но гледам, че хората се съгласяват, може би не си го съвсем измислям  Simple Smile Зеленото начало на Angélique Noire само че не върху ванилия, ами върху бели цветя си представете, при това белите цветя са съвкупност, букет, а не доминираща тубероза - така го усетих аз върху себе си. Angélique Noire е тъмно-маслено зелен, а Joyeuse Tubéreuse - златисто зелен. Доста тих е освен това, но аз така предпочитам през топлия сезон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт