Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Пробвах го на ръката си и няма в него нищо много тежко и сладко. Сладостта е съвсем леко загатната на финала, поне при мен. Ако беше сладък, със сигурност щях да го пропусна.

# 646
  • в голямото село
Тествах и аз Мон Герлен. Започна с много лавандула, чак болнично ми стана, замириса ми на лавандулов спирт. Това начало обаче не трая дълго и отстъпи място на ванилено-карамелена сладост, но не накъртваща , а някак леко загатната и приятна. Други нотки не усетих - лавандула и карамел. Много бързо го отписах. Казах си  - много шум за нищо. По -късно пих кафе с приятелка и тя " Аууу страхотно ухание се носи от теб" Погледнах я аз учудено и си подуших китката отново и да същата карамелена сладост си беше непроменена, но много финно и женствено се излъчваше от ръката ми.
Определено ме заинтригува, ще го тествам пак

# 647
Благодаря за отговорите, между другото вчера тествах Velvet orchid lumiere, сега излиза на много добра цена, траен, присъствен, но само на мен ли ми е копие на  Jasmin noir. Някой всъщност купи ли го, че много го мисля?

# 648
  • СОФИЯ
Благодаря за отговорите, между другото вчера тествах Velvet orchid lumiere, сега излиза на много добра цена, траен, присъствен, но само на мен ли ми е копие на  Jasmin noir. Някой всъщност купи ли го, че много го мисля?

За Том Форд ли става въпрос или за Шанел?

# 649
  • София

Велвет оршид е на Том Форд, а Жасмин ноар е на Булгари. Wink
За мен няма прилика между двата Peace

# 650
  • СОФИЯ

Велвет оршид е на Том Форд, а Жасмин ноар е на Булгари. Wink
За мен няма прилика между двата Peace

Обърках се с фон дьо тенът на Шанел  ooooh!

# 651
Много ефектна реклама на новото цвете на Кензо:
https://www.youtube.com/watch?v=KZuu7l5g2Xg

# 652
От Кензо правят готини реклами Peace
Понякога, когато ме хване лудата си пускам рекламния клип на world    Mr. Green

# 653

Първоначалната му версия за мен беше един от най-гнусните аромати. Не знам тази версия как е, но ако наподобява първата, няма да си го купя, въпреки ефектната реклама.  Peace
П.П. Това по темата колко ни влияят рекламите и рекламните лица.

# 654
Мен рекламите могат да ме впечатлят чисто визуално, но да купя нещо, което не е одобрено от носа ми, само заради картинки - тцъ.
Днес съм с камшика

# 655
  • Sofia
А някой пробвал ли е вече двете нови Алегории  Aqua Allegoria Bergamote Calabria и Rosa Fizz?

# 656
  • София
Йоан Владимир, след твоето описание чакам с голямо нетърпение Веселата Тубероза.  Wink Много харесвам Angelique Noir.

# 657
  • Франция
А някой пробвал ли е вече двете нови Алегории  Aqua Allegoria Bergamote Calabria и Rosa Fizz?
Rosa Fizz според мен все още не е излязъл. Бергамота го пробвах бегло, върху мен застана много остър, много моно, чист натурален цитрус. Чета, че се харесва доста, но не е мой тип Simple Smile

# 658
Пробвах отново лудата целувка на Картие. Днес беше по-топло и се появи повече от бялото шоколадче, което много хитро омекотява зеленината, както и повече пудра. Все повече ми харесва.
Пробвах и вечерната рокля на Гутал. Не очаквах такова разочарование.. Изключително банален, досаден, подразни ме ужасно. Усетих лепкавата нотка на новите парфюми, от която и да е дизайнерска къща вече и не само. Опитах се да разбера, как се казва тази отблъскваща за мен нотка, мисля, че става въпрос за малтол. Това нещо на мен ми действа като репелент при комарите...Директно изхвърлих блотера. Бутилката е ужасно кичозна с въпросното пухче и висящата верижка с мини медальонче, обикновено това го правят от Juicy Couture. Въобще надушвам паника в този парфюм, паника и отчаяние за прихващане на нови клиенти. Честно казано, не го очаквах.
Та изводът е, че дамите харесващи Ла Ви, Си, Мон Герлен, Цветни бомби и пр. предполагам, че ще го харесат доста.
И за да си оправя "вкуса" от поредната доза малтол (ако изобщо е това) си купих:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Atelier-des-Bois-de-Grasse/ … e-Rose-41605.html
което ми мирише на току що отсечено дърво, сок от червен грейпфрут и лимони. Красота.

# 659
  • София
Пробвах отново лудата целувка на Картие. Днес беше по-топло и се появи повече от бялото шоколадче, което много хитро омекотява зеленината, както и повече пудра. Все повече ми харесва.
Пробвах и вечерната рокля на Гутал. Не очаквах такова разочарование.. Изключително банален, досаден, подразни ме ужасно. Усетих лепкавата нотка на новите парфюми, от която и да е дизайнерска къща вече и не само. Опитах се да разбера, как се казва тази отблъскваща за мен нотка, мисля, че става въпрос за малтол. Това нещо на мен ми действа като репелент при комарите...Директно изхвърлих блотера. Бутилката е ужасно кичозна с въпросното пухче и висящата верижка с мини медальонче, обикновено това го правят от Juicy Couture. Въобще надушвам паника в този парфюм, паника и отчаяние за прихващане на нови клиенти. Честно казано, не го очаквах.
Та изводът е, че дамите харесващи Ла Ви, Си, Мон Герлен, Цветни бомби и пр. предполагам, че ще го харесат доста.
И за да си оправя "вкуса" от поредната доза малтол (ако изобщо е това) си купих:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Atelier-des-Bois-de-Grasse/ … e-Rose-41605.html
което ми мирише на току що отсечено дърво, сок от червен грейпфрут и лимони. Красота.
от къде го взе ?

Общи условия

Активация на акаунт