ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 365
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Бубенцето е със спастичен вирусен бронхит вече и влизаме в Токуда двете.

успех, търси др. Деспотова или др. Стойчева (тя е пулмолог), нас с баткото и бронхиолитите, само те ни оправяха!

# 691
Бени бъди силна и само си помисли колко майки има който не могат да имат деца.
Инер бързо оздравяване на бебчето.
Ние вчера бяхме на ваксина проплака малко и се успокой.Бяхме и на ортопед и там като я съблякоха като почна едно дране сигурно си помисли ,че ще я подскат пак.Толкова много и от ваксина не е ревала чак се захлаасна.Ноща добре изкара не вдигна температура.Будих се няколко пъти да я пипам.Иначе е станала 6100кг и 62 и половина см две седмици преди 4 месец. Захранването между 4-5 месец ще почнеме.Сутринта се събудихме като ми дърпаше косата и ми се усмихва. Станах с голям кеф ,смених и памперса дрехите ,измих и очите ,косата ресахме вече няма крусти.Направихме си гимнастика и сега папка. Ще ме извините ако убидя някой,но прекаленото вглабяване на майките и грижите само за бебето водят до сред родилна депресира според мен. Аз се старая да имам време и за бебето и мен ,само за мен,за мен и мъжа ми и за приятелките ми.

# 692
Инер бързо оздравяване, пиши ако ти трябва нещо  Hug

# 693
Стерилната урина е чиста, няма бактериален растеж. Успокоих се!

# 694
Браво, Ели Simple Smile

# 695
Браво на вас, Ели!  Grinning

# 696
Не Чуби, ти не си разбрала от цялото мазало, което сътворяваш всеки божи ден, с провокативните и обидни коментари към майките тук. Много моля, думи, като кифли, проста, и не знам кви си още епитети да се въздържаш да правиш. Ако целта ти тук е да коментираш и да обиждаш, без никой да те е молил за това, намери си друго място за изявите си.

# 697
Поли,аз съм препечен кроасан Mr. GreenНе се занимавай изобщо, ефект няма да има Sunglasses

# 698
  • Варна
Искам да кача една снимка ама не ми се получава. newsm78. Някои помощ и насоки Hug
http://prikachi.com/images.php?images/515/9031515r.jpg

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 10:58 от n0richka

# 699
Поли,аз съм препечен кроасан Mr. GreenНе се занимавай изобщо, ефект няма да има Sunglasses

Whistling Whistling Whistling

# 700
Дами, да ви предложа едно интересно заниманийце:

http://aura.newage.bg/аура-тест

Тестът е много як Simple Smile На мен ми се падна виолетова аура  Sunglasses

# 701
  • Пловдив
Щях да пиша разни размисли и страсти за себе си,но няма,че току виж ме приберат в псохото...
Вчера гостито мина повече от добре.Каките й се порадваха, а тя беше най-кроткото бебе на света.Снощи заспа в 10 и се събуди в 4 да яде и пръцка.Още й е зорно и много се напъва и приплаква.Сега пак спи ама аз съм си я гушнала,че ми е мила.
Пожелавам бързо оздравяване на болничките.
Само ще кажа кураж Бени и нека силата бъде с теб Hug

# 702
Мислех да вляза и просто да видя кой какво е писал и да се паркирам пак в хоризонтално положение, но останах меко казано потресена! Chuby, въпреки смея да кажа изключителната ми толерантност към всеки, не мисля, че е удачно да даваш такива съвети! От един пост на Бени, в критичен за нея момент, не могат да се правят генерални заключения що за майка е! Съветът ти към нея, дори не искам да го коментирам!
В постовете на Пош е изказано и моето мнение за личността на майката.
Шо, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името и да си го носиш дълги години! Честита ви месечинка!  Hug bouquet
Инер, бързо да оздравява бубенцето!  Hug

# 703
Исках да споделя за захранването.

Както знаете, с баткото преборихме АБКМ, та много внимавах с неговото захранване.
Водех се само и единствено по тази книжка:

Скрит текст:

Водех си и записки, даже скоро си намерих тефтера - на коя дата, какво съм дала и по колко, имало ли е обриви, различно ако, повръщане и така... Луда работа, но успешно захраних и нямах проблеми с никаква нова храна.

# 704
Ели, това е чудесна новина. Установи ли се въобще от какво е тази инфекция?

Колкото до моето мнение, възнамерявам да го казвам, винаги, когато намеря за добре и по начин, по който намеря за добре.
Който не смята, че съм права може да спори, да не чете или да критикува.
Не спазвам никакъв стаден принцип, а и все трябва някой да бъде и черната овца нали така  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт