ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 883
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Норичка, голямо спане  Shocked Браво на вас!

Фиффи, май и тук е толкова, а те били над 100. Затова педиатрите ми казаха, че нямало смисъл да я бием  newsm78

# 376
При нас я АБКМ я установиха на 30я ден, акаше рядко зелено със слуз,в които имаше кръв. Ставаше двойнс,подуваше се и абе,ужас си е голям. Тук има една дама ,нейната бубелечка е с АБКМ.

# 377
Ам на мен педиатърката ми препоръча да я сложим (капки през устата са), защото доста често се срещал вирусът. Кой щам не знам.. Тя си е в календара така или иначе тая ваксина, само че на държавно е моновалентна, пък на частно 5.

# 378
  • Варна
Норичка, голямо спане  Shocked Браво на вас!

Фиффи, май и тук е толкова, а те били над 100. Затова педиатрите ми казаха, че нямало смисъл да я бием  newsm78
Хихи общо взето това е спането на каката бебко заспива и той  към 22ч но по е два пъти леко се пробужда тикам цицка в устата и заспива за 2мин.  Hug

# 379
  Аааа, и аз днес съм доволна, ха добър ви ден! Моята мома заспа снощи в 23.30ч, събуди се да хапне в 7ч и ей сега ококори очи! Мама изпи кафето и се приготви за днешния приказлив ден, че от вчера вика като говорящ папагал
  Аз планирам март в Бг и там ще обсъдя ваксините и с Бг педиатъра. Ще слагам противотуберколозна, че тук нямат

# 380
При нас я АБКМ я установиха на 30я ден, акаше рядко зелено със слуз,в които имаше кръв. Ставаше двойнс,подуваше се и абе,ужас си е голям. Тук има една дама ,нейната бубелечка е с АБКМ.

При нас го установиха заради ужасни обриви по цялото тяло. Само от Фризопеп не се обриваше.

# 381

При нас го установиха заради ужасни обриви по цялото тяло. Само от Фризопеп не се обриваше.

Докато излезе протокола от комисията и ние бяхме на фризопеп, после пиехме до годината някакво соево мляко, с оранжев етикет мисля беше, миришеше на отрова за мишки.

# 382
  • Sofia, Bulgaria

И аз давах Дентинокс донесен от Германия, но ефектът беше никакъв
И сега де чудя какво да давам този Дологел ме заинтригува с този прополис вътре и лайка и валериана което означава че в хомеопатичен което е хубаво но моля те сподели какъв аромат има предполагам че на вкус е сладък..

Аз имам добро обоняние, но гелчето има много лек, почти недоуловим аромат на цвете или билка - приятен е. На вкус честно казано ми го докарва на крем карамел  hahaha Не се усеща нито щипане, нито изтръпване ( за разлика от дентинокса) а и стига за мноогоо повече време. Дентинокса от петък до днес е почти на свършване  ooooh!

# 383
  • Варна
Ее Бени супер си,  благодаря за инфото ще му го взема щом е така приятен  Hug bouquet
А дентинокс е 10гр. А това е 25гр което е много добре и дентинокс-а има. Много кофти вкус все едно някакъв спирт..  Heart Eyes

# 384
Моето бамбинче след час игра заспа на люлката, явно милото и то не се е наспало ... мама след малко ляга с нея, само да си напиша поста  Mr. Green
При нас приспиването на спалнята в мама работеше ... до вчера. Обаче от две нощи не мога да си позная детето, броих скоковете, влизаме в големия скок средата на февруари, но пък тя си има свои собствени скокове.
Винаги е била подмижна, но сега е нещо страшно. Изобщо не иска на ръце, тя която преди не ми слизаше от ръцете, иска да лежи по гръб и по корем и да се мъчи да се върти или да се изправя. Вчера нарочно не я вързах с коланите на люлката, тя хоп, хоп и успя да се изсули от люлката.
Обожава масажите, това за сега единствено действа срещу истериите и.
С ММ направихме пак график на карул, докато мине преиода, отделно през седмица ще съм при мама, да помага, а той да се наспива, че работата му си е тежка.
Сега като знам, че той е нощен карул, вече не ми се спи толкова  Crazy
Разказвам ви тези неща единствено с цел да помогна, ако някой минава през същото, а не с някакви задни мисли  Hug
Решихме, че най-добре карула да е цяла нощ, а не както беше до сега половин нощ и накрая и двамата гроги. Събота и неделя се сменяма пек - единя спи до обяд, после другия. На ММ много добре му се получава като аз съм на карул, обаче на мене не - като не спи при мен, не мога да заспя, освен ако не съм супер изтощена, ако пък заспя - сънувам я постоянно. Прекалено скачени сме и според мен вече и е време да посвиква и с други хора - татко си, баба, вуйчо и т.н.
Искам да се опознае добре и с татито и да се чувства спокойна и защитена с него.

За масажите - правя всеки ден, ето това намерих, страхотно е.
Тук масажа е много дълъг, ползвам само някои елементи, защото тя не го изкарва целия. Особено ми харесва как и помагат да пълзи, само с леко завъртане на крачето.
https://www.youtube.com/watch?v=eN_CmpNgGG8

А това слушам заради страхотната руска песничка
https://www.youtube.com/watch?v=r7_pS8pZh2k
Поздравявам ви дами и лека нощ  bouquet Mr. Green

# 385
Ротарикса от 1 февруари е безплатна. Педиатъра я снабдява от някъде. Иначе ако са5 щамовете, то те са най-разпространените предполагам.
Чочко си го приспивам в кошарата, обаче през нощта почва да мрънка по различно време, тогава го вземам при мен. Трябва да спра да го правя, знам... но на този етап е по-гот да спим отколкото да налагаме правила... тази нощ обаче, се събуждам вместо.от мрънкане от едно приятно за ухото на мама бърборене Simple Smile можех до сутринта да си го слушам, ама да не будим тати, айде пак на спалнята.
Виждам, че не съм единствена дето спи с детето, та да ви питам, имате ли преграда на леглото? Аз си слагам възглавницата за бременни, че ме е страх да не падне от леглото.
Ох, още нещо да попитам, игри и упражнения къде ги правите? Гледах едното видео, където казват да е по-твърда повърхност, а аз моето го държа предимно на дивана. Той не е много мек, но си мисля дали затова не се е обърнал още? Иначе стои наполовина обърнат от месец някъде...

# 386
Ние си спим тримата на спалнята и прегради са мама и татко Grinning, бебето е в средата. Както се буди тия дни през час да суче вечер е супер удобно, само подавам гърдата и заспиваме и двамата Simple Smile

# 387
Страхувам се по средата да го сложа, защото спим с обща завивка, а беб е с чувалче. А пък тати се върти и може да затисне малкия човек

# 388
  • Варна
Ние си спим тримата на спалнята и прегради са мама и татко Grinning, бебето е в средата. Както се буди тия дни през час да суче вечер е супер удобно, само подавам гърдата и заспиваме и двамата Simple Smile
Hug и ние така

# 389
  • Варна
Чуби приятна почивка и целувки на моята адашка Елеонора  Hug bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт