Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Подкрепям Дънди.

# 46
Мерси, момичета. Не знам какво бих правила без вас. Иначе бебокът е добре, тежи 2154 грама в 33+4 г.с. Мисля, че е ок Wink. Шийката ми обаче е вече 2 см. Дано да няма проблеми. Честно казано така и не разбрах как я мерят тази шийка с пръсти. Аз все си мисля, че трябва на уреда да я видят. Поне Сигридов на ФМ в 21 г.с. ми я премери с уреда. А моят док тук бърка отдолу доста неприятно и мери. Колко е точно това...

# 47
Зози , а за плацентата казаха ли коя степен е ? Че аз от както бях на преглед и казаха степен 0 все ми е в главата newsm78
 Бебе расте, расте  Grinning

# 48
Да и на мен ми казаха степен О. Все това ми казват. Ама не изглежда като да се притесняват заради това. Уж трябва да остарява вече. Но знам ли.

# 49
Jeran, какво те притеснява в 0?

# 50
А моята е 2, това нормално ли е?

# 51
Малко е рано за две, обикновено е след 36а,но не е необичайно!!! Да не истерясаш сега. Не е нищо страшно.

# 52
Оххх, ще гледам да не истерясвам, само това ми липсва Crazy
А какво означава това всъщност?

# 53
Ето тук е обяснено горе-долу добре.
http://m.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4311

Най-общо казано, когато престарее твърде рано, бебето не получава достатъчно манджа. Но това не е твоят случай, няма калцификации и тн. При четвърта степен,  в идеалния случай към термин, е време за раждане.

# 54
И това е свързано със забавен растеж и недостиг на храна и кислород Tired

А, добре, няма засега да го мисля
Тоновете нали ще покажат ако има нещо нередно?

# 55
Кристи, ами мисля си, че трябва да е започнала да зрее вече, поне 1 да е..., т.е да се усеща работата , че върви към термин ...

# 56
Електра, ще покажат. Наистина не се притеснявай. Нямаш повод  Hug

Jeran, моята беше нула до средата на 37а Joy После за няма и седмица стигна три.

# 57
Привет и от мен в новата тема.
Малииии като гледам съм трета в списъка.
Електра и моята преди 2 седмици беше 2-ра степен имаше калцификации, док ме пита дали пуша, аз му казах че никога не съм пушила. Каза че за сега е ОК, ще видим другата седмица при следващия преглед, за сега и аз не се шашкам.
На всичкото отгоре май си отглеждам и гъби, вчера на ЖК ми взеха секрет за микробиология, ще видим в понеделник какви са.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 16:12 от Pingvin4e

# 58
Jeran, на теб шийката ти колко беше на последния преглед? И в коя седмица си сега?

# 59
Зози, тъй като тук не дават никаква информация, уж си отварях ушите на 10, и точно като каза cervix така бързо го смърмори да го запишат, че нищо не разбрах, само за плацентата разбрах, и вече размерите на бебо. Сега съм 34+1, на преглед бях в 33г.с. Следващ ехограф ми се очертава в 40г.с...ха, ако някой ги чака до тогава. Иначе на 9ти ще имам кръвен анализ за трети триместър + стрептококи пише, това ще рече секрет от влъгашище ли , за да се изследват хич не знам. Че и разбрах и някакъв секрет от гъзето Embarassed се взимал  Blush

Кристи, успокои ме с тази зрялост. Притеснения да искаш тук, кой се тревожи, че е узрял, кой се тревожи, че не е... дано при всички ни всичко мине наред, това е най - важно Praynig , а ние все ще има за какво да се притесняваме, докато ги видим фейс ту фейс, а пък след това какво предстои... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт