Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 908
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Бе да ти кажа, после е по-лесно, поне на мен де. Виждаш го, чуваш го, усещаш повече дали нещо не му е наред.

# 61
Да, стрептококите са влагалищен секрет. И аз съм нс 9ти за тях на преглед.Wink Дано там нещата са ок, че аз си отглеждам едни ентерококи. Не ми трябва и друго Wink

# 62
Кристи и ти си права, ама такава ще е паника при мен, аз като чуя чуждо дете плаче и не се успокоява повече време и изпадам в паника, а със собствено какво ще е...не знам,само да са живи и здрави.
Зози, е заедно ще чакаме дата, ти коя седмица си, май ме водеше с няколко дни ли, какво беше?

# 63
Ами май ти ме водиш. Аз съм 33+4.

# 64
  • От Луната
Аз от началото на годината имам много проблеми с нета и компа. Просто всичкото уред вкъщи, започна да се бъгва. Колата, пералнята, сега харда ми гръмна ... Добре че Блинк пое темата, защото аз не мога да я поддържам в този случай. Чета ви от телефона Sad и даже понякога забравям мн неща, които искам да споделя Sad
Заела съм се с къщата и се опитвам да подредя, вече цяла седмица и съм до никъде.

# 65
Ох чудя се за тази шийка от 2 см. Като цяло чета в интернет, че от 33 г.с. е нормално да се скъси, но юи се струва, че много бързо се е случило. Дали трябва да лежа повече и да пия магнезий? Някой да е бил с подобен размер на шийката в 34 г.с.?

# 66
Ох чудя се за тази шийка от 2 см. Като цяло чета в интернет, че от 33 г.с. е нормално да се скъси, но юи се струва, че много бързо се е случило. Дали трябва да лежа повече и да пия магнезий? Някой да е бил с подобен размер на шийката в 34 г.с.?
Да, шийката се скъсява за часове понякога, а понякога изкарват момичетата и месеци с малки шийки. Лежането ще ти е само от полза и лично аз бих те посъветвала да полежаваш.

# 67
  • В сърцето на любимия човек
Зози - полежи 2-3 седмици, да влезеш в 9м, пък после когато и да реши да излиза - добре дошло!

# 68
Опитвам се да лежа, но до сега не бях подготвяла дрешките и др работи и сега бързам да изпера и изгладя та да не вземе да ни изненада ситуацията. Дано издържим с бебчо поне до 37 г.с.Момичета какъв прах за пране ползвате? Бебешки? Нали после като се изгладят не е фатално и ако не е бил бебешки праха?

# 69
Аз нищо не гладя, но ползвам бебешки.

# 70
Сristi,а кой прах за пране ползваш?

# 71
На Maxima.

# 72
Мерси, Cristi!
Електра, как си мила? Всичко наред ши е? Мериш ли кръвното?

# 73
Добре съм, Зози, меря, какво да правя.
Утре съм на тонове и ще видя къде ще измоля да го премерят пак (бебето, не кръвното). Може направо да се наредя при Михова ако е там. Надявам се, че няма да ме върне без час newsm78
Спирам от днес АП. Аз всъщност осъзнах, че те ме чакат за след спирането му да се влошат нещата.

Ти как си, Зози, изпра ли? Гледай да не се претоварваш, че имаме още две седмици да устискаме Simple Smile

# 74
  • От Луната
Да почерпя виртуално, официално 36та седмица ... Като кила на 38 Grinning
  http://www.bbcgoodfood.com/sites/default/files/styles/rec … jpg?itok=eWj2NFNK

Общи условия

Активация на акаунт