Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 911
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа, не остана, Йоли Simple Smile

# 76
Ох, милата. Няма да се влоши нищо, всичко ще бъде наред, Електра! Сигурна съм.
Ами аз поизпрах едно друго, но остана още много. И като включиш и гладенето... Знаех си, че трябва да започна по-рано. Но днес ще глади ММ, той някакси и без това глади по-хубаво от.мен Wink. Та и чантата за болницата стягам. Някои неща още ми липсват. Тук ти дават един списък с един тон работи, които трябва да носиш. Сякаш ще се изнасям. То си стана цял куфар.

# 77
И аз бях с куфар Mr. Green

# 78
Синеока, браво! Супер сте Wink. Ох тези тортички много ме блазнят Simple Smile

# 79
Да попитам момичетата, които вече са родили: препоръчаха ми да си купя един спрей за родилните рани. Казва се cicatridina. Някой случайно да го е ползвал също и да сподели впечатления?

# 80
Ехее благородно завид Flutter
Мен колко ме чака още, но поне малко по-бързо взеха да се извъртат седмиците.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 23:18 от 💎Bling-a-ling💎

# 81
Да се похваля и аз най- накрая, че станах щаслива мама на бебе Ема , с мерки 3350г и 50 см.
Преносих и водите са ми станали зелени, та след часове контракции и само 2см разкритие , ме срязаха по спешност.
С бебчето сме на антибиотик, но сме добре

# 82
Честита, жива и здрава да ви е беба Ема. Hug

# 83
  • От Луната
Електра, всичко ще е наред Wink

Блинг, според мен е нормално. Аз от ден 1 съм с някакви неразположения. Като разбрицан часовник, все нещо наболва ... С времето много натежава, аз сега ходя на пазар с 10 почивки и количка за подпиране. Усещането за тежест понякога е много силно, но шийката винаги е била бетон. Като усетя тежест сядам дя почина малко. На периоди е, понякога не усещах нищо, а понякога съм като грохнал старец.

Днес и от фонда ми се обадиха ... Знаех си аз че ще е когато вече рибок е на път ...

И започнах с подреждане и пране. Поръчах още неща за бебко от Англия и се надявам скоро да дойдят. Все още нямаме количка Sad мрън Wink

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 12:57 от ♥Синеока♥

# 84
Alja98, честита принцеса newsm30 Да бъде много здрава, безгрижна и обичана Hug
Скрит текст:
Кога точно се роди да мога да ви запише в списъка на заглавна страница Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 23:18 от 💎Bling-a-ling💎

# 85
Аlija, честита принцеса! Да е много здрава и бързо да се прибирате у дома Wink)).
Блинг, и аз чувствам подобна тежест напоследък. При теб каква е ситуацията с шийката? Колко ти е и в коя седмица си точно? От както мина последния преглед гледам само как да си легна. Въпреки, че.ми се ходи на разходки. То и времето започна да се стопля.

# 86
  • Стара Загора
Да се похваля и аз най- накрая, че станах щаслива мама на бебе Ема , с мерки 3350г и 50 см.
Преносих и водите са ми станали зелени, та след часове контракции и само 2см разкритие , ме срязаха по спешност.
С бебчето сме на антибиотик, но сме добре

Честита дъщеричка, Alja! Бързо възстановяване и да се гушкате вкъщи! bouquet

# 87
  • От Луната
Ajia, честито щастие! Много бързо да се възстановиш и да започнете новото преживяване с усмивка!

# 88
Честито, Аля, да ви е жива и здрава.

Да се оплача още - откакто наваля сняг има дни, в които не излизам изобщо, защото нали и крак ме боли, а куцането в тия коловози е много трудно Sad. Кой знае колко съм се обездвижила, а  аз също съм човек, който много обича ходенето пеша.

За тежестта съм на етапи. Примерно в момента ми се струва, че не съм " достатъчно бременна" - толкова ми е леко. И коремът ми се струва малък. А друг път толкова ми тежи и ме схваща, че верно имам чувството, че ще изпадне от долу Crazy

# 89
Зози, 18та седмица съм вече. Не знам колко е проблемна, защото точно на лекаря от ЖК няма да му се вържа.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 23:19 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт