Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 913
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Elektra.13, не се притеснявай ще я поема Wink Докато съм на по-свободен режим ще се възползвам. Надявам се после да съм като Кристи и да имам време и за нет. Че много се дразня като почнат да се оправдават с децата. Навярно е доста трудно и сложно, но все пак като трябва да си свършиш нещо все някак ще намериш 5 минути, които да си откраднеш.

# 31
Благодаря Hug И аз мисля да имам време за нет. То въпросът е как ще си направиш организацията. Ако не можеш как ще остава време Laughing
Надявам се да мога да направя още една тема преди да дойде малкото съкровище Simple Smile Ще пиша тук.

# 32
Само да вметна, че моето време за нет е на телефона основно Mr. Green На настолния много рядко успявам да седна.
Блингче, вчера примерно нямах и една свободна минута, не пет Simple Smile Цял ден беше в криза, разнасях го, успокоявах, водих го на плуване, после търчах с кучетата, пазарувах, храних, приспивах, най-накрая ядох и тъъъъъкмо си легнах, той се събуди Joy

# 33
E, няма значение. Въпросът е, че намираш време. И съм убедена, че хич не ти е лесно по принцип. До голяма степен си трябва и организация или поне някакви опити за такава. Като под време за нет имам предвид с цел достъп до информация главно, не висене по социалните мрежи. Аз лично съм свикнала за всяко нещо да се допитвам, чета, проучвам, пазарувам. От тази гледна точка не мога да си представя да се тръшна и жалвам, че нямам никакво време. Макар и на пресекулки си мисля, че ще се пробвам да прочета и проверя за каквото ми се налага. Отделно и работа ми е свързана до голяма степен с това и ще трябва сериозно да се организирам, защото не мисля да зарязвам всичко. Поне ще пробвам, ако ще и да се предам по-късно.
В тази връзка се сещам за едно предаване, не знам дали сте го гледали.
Скрит текст:
Kate plus 8. Тази жена има една двойка и една шестица близнаци. Евала, такава яка организация си беше направила с времето. Но всички отстрани бяха много "големи" да я критикуват колко лоша майка била. Сигурно и 5% от хората, които се поставят на нейно място няма да успеят да смогнат в такова ежедневние.

# 34
Eлектра не се безпокой. Няма нищо преждевременно да се случва. Всичко ще е както трябва и когато трябва WinkWinkWink

# 35
Блинг, и аз съм като теб - информация преди всичко. И организация  Grinning

# 36
Електра само следи кръвното редовно и моето беше добре и почна  да се качва леко започнах да вземам хапчета и се нормализира до миналата седмица като скочи180-90 веднага в болницата на системи и го смъкнаха , сега го меря по няколко пъти на ден следим бебчо  и док каза че няма страшно засега важното е да остискаме още една седмица  за да вляза в 9ти месец

# 37
Направо не мога да си представя каква организация може да се направи с 8 деца. Crazy
Иначе, вече сме си вкъщи, да! Вече съм на режим " автопилот".  Crazy
Кристи, дай някой грам насам. Само седя и ги гледам и си викам - кога ще пораснете...

# 38
Тонита, следя го, по два пъти на ден - сутрин и вечер. Ще устискаме.

# 39
Рости, давам от моите!  Grinning

# 40
Момичета, поръчах си рибено масло от една фирма и като отворих пратката имаше консистенция като на зехтин седял в хладилник. Според вас дали минусовите температури оказват някакво влияние на качеството му? Чудя се дали да го връщам, от друга страна, кой знае колко пъти е било излагано на подобни температури преди да стигне до България  newsm78!

# 41
Електра, когато сестра ми беше бременна получи високо кръвно някъде в 8ми месец. Сигридов и беше казал да си мери кръвното по 4 пъти на ден (след ставане, преди обед, след обед и преди лягане). И аз мойто така го меря сега от шубе.

# 42
И аз мерех четири пъти на ден.

# 43
Момичета, точно седя тук при док на преглед и ми мериха кръвното. Като дойдох веднага беше 135 на 75. Мериха го втори път като си починах малко и беше 125 на 75. Дали да се притеснявам. Много е странно, защото в къщи като го меря стигам най-много до 100 на 65.

# 44
Момичета, точно седя тук при док на преглед и ми мериха кръвното. Като дойдох веднага беше 135 на 75. Мериха го втори път като си починах малко и беше 125 на 75. Дали да се притеснявам. Много е странно, защото в къщи като го меря стигам най-много до 100 на 65.

Зози, нямаш повод за притеснение. Кръвно се мери след като си била минумум 20 минути в покой, иначе следствие на движението се покачва. Както е нормално кръвното да се покачи след хранене. Нямаш повод за притеснение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт