Забременели след ин витро - Tема 33

• 44 001
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
само висок исулин, кр.захар е Ок
влияе ли това на плода
какво да правя ooooh!

# 451
Аз си имам лактобацили Wink Благодаря ви Simple Smile

# 452
  • София
В момента само диета

# 453
Марианка, следи си инсулина и виж дали не трябва да продължиш с глюкофажа. Аз вземах метформин до 12 г.с. Това беше необходимо защото съм с ПКЯ. Но може и при теб да трябва да се продължи терапията. Това ще го реши лекар.

# 454
  • София
По време на бременност има физиологична ИР, за товасе следи кр захар, не инсулин

# 455
Кейти, добре дошла, желая ти лека бременност до термин, всичко да върви наред bouquet
 А на всичко бъдещи бременелки, които следят темата от сърце желая в най - скоро да се запишат тук. Blush

# 456
Кейти, добре дошла тук, радвам се, че се престраши!
Аз малко да помрънкам... Напоследък в офиса е ужасно натоварено, заемам ръководен пост и днес като седнах пред компютъра, не станах до 17ч. Боли ме корема, кръста, какво ли не... Много обмислям да спра работа и да си остана в къщи. Голяма дилема е - хем ще се отрази на майчинството, защото ме осигуряват на релната сума, хем не искам да бездействам, хем много се натоварвам и психически, хем си обичам работата... Искаше ми се да издържа до началото на Юни, но ако продължава така ще ми падне пердето! Мрън, мрън...  Confused

# 457
 Clear, като човек който е безумно ангажиран с работа те съветвам да си вземеш болничен докато стане време за майчинството. С натоварването шега не бива особено като знаем по какъв път се минава и какви страданеия се изтърпяват, за да стигнем до успех. Стискам палци да се измъкнеш от тази ситуация. ЗА себе си съм решила забременя ли ще го карам по-кротко. В крайна сметка, работата няма да избяга, тя все ще си е там. Hug

# 458
Аз пък почвам нова работа. #Crazy

# 459
Никога не съм вярвала, че може толкова да ми тежи. Или просто преди съм изпадала в крайности, които сега няма как да се случат. Ще го помисля до края на седмицата. Това е то да сме успешни, с хубави кариери, да гоним идеали и борим с вятърни мелници...

# 460
да, мисля да си пусна на гладно- кр.захар, вит.Д и Б12, ТСХ
има ли нещо друго важно ?

# 461
Витамин Д и Б12 не е нужно да са на гладно.

Аз от пети месец си бях в болнични и изобщо не се поколебах. Сега искам да поработвам от вкъщи, докато съм в майчинство, но нищо без договор не изпада Mr. Green

# 462
Кристи, може пък да изпадне нещо, знае ли човек?! Mr. Green

# 463
  • София
Момичета, започвам с въпросите.  Embarassed Днес доки ми каза да спирам естрофема. На вас кога ви го спираха, който го е пил? Притеснява ме малко това. Може ли да стане нещо без него? Опитвам се да намеря в нета каква е ролята му и какво ще се промени като го спра, но нищо не откривам.

# 464
  • София
Предишния път напъпви преглед ми каза колкото имам да го доизпия и да приключвам.
Сега съм ЗЕТ и изобщо не приемам естрофем.

Общи условия

Активация на акаунт