Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 999
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Сливен
При мен след като чухме сърце док ми спря естрафема по схема -14 дни го пих.

# 466
keitihope, добре дошла Hug Когато се почувстваш готова, пише да те вкарам в списъка на първа страница Wink
При мен спряха естрофема в 8ма г.с. Седмица по-късно и утрогестана. Е, два дни по-късно имах неприятна случка, престой в болница и ги подновиха, но това е друга тема.

# 467
Марианка, като тестваш ТСХ тествай винаги и ФТ4. То показва важна информация за бебето. Иначе и желязото е добре да се изследва.

# 468
  • София
Благодаря, Блинг за приема. Засега само ще си чета, дано всичко е наред и скоро да се присъединя.  Hug
Оези, а какво е по схема? На мен ми казаха да свърша опаковката (имам за още 4 дни), и да го спирам. Ей така, отведнъж.  Много ми е притеснено да не стане нещо на бебетата без него.

# 469
  • София
Кейти, слушай си доктора.
Никой от нас няма право да променя терапия

# 470
  • От Луната
Нандин, стискам палци!
Дано всичко е наред и скоро и ти се преселваш при нас до термин!

Мисля че имаше значение колко дни за годината са болничните. Ако не се лъжа 120 не влияят на размера на майчинството.

Аз още работя, и имам само 10дни дето съм си дала почивка. Няма как иначе ...

# 471
Кейти, и аз мисля, че трябва да послушаш доктора. Както естрофен, така и после прогестеронът трябва да се спрат в един момент. В прекалено големи дози вече не са полезни, а могат да навредят. Щом лекарят е казал така, значи така е преценил и не мисля, че ще рискува да се случи нещо с бебоците. Wink

# 472
  • София
Нандин, Зози, всъщност моят доктор е отпуска и ме гледа друг, и тя ми каза да спра естрофема. Не, че не смятам да я послушам, просто си мисля и изразявам страховете си. А друг е въроса, защо не се сетих да попитам като бях там, но се бях ошашкала. Както винаги.  Embarassed

# 473
  • От Луната
Всеки случай и всеки лекар, си имат различна практика.
Аз до 8гс бях на 3х2 вагинално естрофем, в 12гс спрях утрогестана. Обаче има жени които до края са на утрогестан, заради шийката.

# 474
благодаря Зози, точно така ще направя Peace

# 475
И аз спрях рано естрофема - на първия преглед (за сакче) ми каза да доизпия каквото имам и да го спирам. Беше в 6 г.с. Да кажем, че съм започнала 7-ма и съм го спряла. А дуфастонът - до края на 12 г.с.

# 476
  • Сливен
За естрофема бях 3х1по време на процедурата,след като чухме сърце ,го промениха 7 дни 2х1,после 7 дни 1 х1 и след това го спрях.Утрогестана също го намалях по схема и от края на януари съм на 2х1 до края на бременността.Не са ми казвали,че имам проблем със шийката.

# 477
  • От Луната
Това е само една от възможните причини. Всеки лекар си има система на работа...

# 478
Нас днес ни изписват. Мама и Цвети си отиват в къщи, ура  Laughing

# 479
  • От Луната
Иеиии браво и на мама и на Цвети Wink

Общи условия

Активация на акаунт