Канти,

Злати,

Фрагът ме замисли много, защото ще бъде може би “фатален“, а и серията е 13-та

Казвам фатален, защото се вижда, че може би ще има раздяла, която според мен е съвсем нормална при тази ситуация. Сю се намира притисната между двамата обичани от нея мъже, чиято вражда набра неимоверна скорост и няма отстъпване. Те са точно както каза Таксин огън и вода. Войната между тях е титанична и би заприличала на 100 годишната война, ако няма някой, който да е дипломат между тях, а в случая това е Сю.Тя надали на този етап осъзнава изключителната сложност на войната без изход.
И двамата мъже са решили да я водят докрай и до пълна своя победа. Силите са почти изравнение.
Единият иска да победи, за да излезе истината наяве, а другият иска да победи, за да скрие истината. И двамата карат с непозволени средства, като най-силното средство е Сюхан.
Обаче Сюхан е влюбена и баща й разбирайки, че това е истински факт започва да атакува и манипулира точно това с думите:- ако той те обича истински би ли правил това, което прави?
Същевременно двамата съпрузи си поставят зародилите се чувства на изпитание от рода на :-
ако ти ме обичаш би ли ......и т.н. Сложна ситуация за Сю. Тя е подвластна на повика на кръвта, но също подвластна на порива на сексуалността. Казвам сексуалност не във физическия смисъл на думата, а в смисъла на този дълбок женски инстинкт за избор на мъжкия индивид за продължение на рода, наречено химия, което е всъщност влюбване. Необходимо е само един поглед от другия за секунди и да забравиш всичко и всеки. Тези чувства, бушувайки в Сюхан са толкова силни, че тя няма друг изход, освен да се отдели от двамата и да прецени кое е приоритетно.
Сложна ситуация, но в сюжета е още по-сложна, защото този формирал се триъгълник е следствие на престъпления от миналото. Шах и мат.
Според мен Джес ще смекчи позицията си ,когато се разбере, че Тахсин не е физическия убиец на баща му. А Тахсин дали няма да смекчи и той позицията, когато примерно разбере, че идва истинска
бременност/говоря напред във времето/, а не такава с възглавница на корема.

Пожелавам ви приятни почивни дни!

Боби,