"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! wavey wavey wavey

Канти, Hugхубаво си описала чувствата на Сю. Peace bouquet

Злати, Hugмного ми хареса снимковото сравнение на цветята и пръстена Peace bouquet

Фрагът ме замисли много, защото ще бъде може би “фатален“, а и серията е 13-та newsm78 Joy
Казвам фатален, защото се вижда, че може би ще има раздяла, която според мен е съвсем нормална при тази ситуация. Сю се намира притисната между двамата обичани от нея мъже, чиято вражда набра неимоверна скорост и няма отстъпване. Те са точно както каза Таксин огън и вода. Войната между тях е титанична и би заприличала на 100 годишната война, ако няма някой, който да е дипломат между тях, а в случая това е Сю.Тя надали на този етап осъзнава изключителната сложност на войната без изход.
И двамата мъже са решили да я водят докрай и до пълна своя победа. Силите са почти изравнение.
Единият иска да победи, за да излезе истината наяве, а другият иска да победи, за да скрие истината. И двамата карат с непозволени средства, като най-силното средство е Сюхан.
Обаче Сюхан е влюбена и баща й разбирайки, че това е истински факт започва да атакува и манипулира точно това  с думите:- ако той те обича истински би ли правил това, което прави?
Същевременно двамата съпрузи си поставят зародилите се чувства на изпитание от рода на :-
ако ти ме обичаш би ли ......и т.н. Сложна ситуация за Сю. Тя е подвластна на повика на кръвта, но също подвластна на порива на сексуалността. Казвам сексуалност не във физическия смисъл на думата, а в смисъла на този дълбок женски инстинкт за избор на мъжкия индивид за продължение на рода, наречено химия, което е всъщност влюбване. Необходимо е само един поглед от другия за секунди и да забравиш всичко и всеки. Тези чувства, бушувайки в Сюхан са толкова силни, че тя няма друг изход, освен да се отдели от двамата и да прецени кое е приоритетно.
Сложна ситуация, но в сюжета е още по-сложна, защото този формирал се триъгълник е следствие на престъпления от миналото. Шах и мат.
Според мен Джес ще смекчи позицията си ,когато се разбере, че Тахсин не е физическия убиец на баща му. А Тахсин дали няма да смекчи и той позицията, когато примерно разбере, че идва истинска
бременност/говоря напред във времето/, а не такава с възглавница на корема. Joy Joy Joy

Пожелавам ви приятни почивни дни! Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Боби,  HugДейзи, Hug Звезди, Hug Айра Hug

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 10:47 от Dimana-nova1

# 376
Мерси за трея! bouquet

Не видях добре снимките, кой е  на тях? Защо Сюхан подскочи като влезе Джесур? Снимките с убийството на Хасан ли са свързани? newsm78
На снимката са Сюхан и Ширин,а на заден план е картината с бабата и дядото мисля.Това е свързано с последния епизод.И аз не съм го гледала целия,чакам превода.Това е нещо като доказателство или улика свързано с Джесур и Тахсин.Сюхан намери това и  разпечатаха снимката,която е в полза на Джесур,а защо я гледа после не знам-нещо размишлява сигурно.

# 377
Мерси за трея! bouquet

Не видях добре снимките, кой е  на тях? Защо Сюхан подскочи като влезе Джесур? Снимките с убийството на Хасан ли са свързани? newsm78
На снимката са Сюхан и Ширин,а на заден план е картината с бабата и дядото мисля.Това е свързано с последния епизод.И аз не съм го гледала целия,чакам превода.Това е нещо като доказателство или улика свързано с Джесур и Тахсин.Сюхан намери това и  разпечатаха снимката,която е в полза на Джесур,а защо я гледа после не знам-нещо размишлява сигурно.

---------------------------------------------------------------------------
Разговора между Корхан и Тахсин, изплаши ,Тахсин.
Корхан му каза, че семейната снимка, на която бяха  бабата и дядото на Джес, не са неговите родители-на Тахсин.
И, когато , Тахсин отиде да дава показания в полицията , съдията го попита за картините.
Съдията му показа портрета, и Тахсин отрече това да е негова снимка, и каза , че това е монтирана снимка, демек колаж.
За това, когато гледаха сватбата на Ширин, майката на Джес реагира и всички се загледаха в портрета, защото това е доказтелсво, че портрета е бил притежания на Тахсин.
С една дума, Тахсин беше хванат в лъжа.
----------------------------
На мен, обаче не ми стана ясно, защо Тахсин изгори картините newsm78

# 378

Чудесни постове, момичета! Букетът печелят Димана и Канти!  bouquet Шах и мат, а!  Laughing

И колажите ви са хем хубави, хем много!

Хубав и издържан се оказа този сериал. До тук. Дано така бъде и занапред. Но ако рейтингът провокира увеличение на броя на сериите, силно се надявам това да не се отрази на качеството им. Харесва ми дилемата пред която е поставена Сюхан. Това е и развитие, и задълбочаване на образа ѝ. Би било добре, ако и образът на Тахсин има някаква промяна към по-добро. Защото във всеки един индивид е заложен дуализмът на доброто и лошото. И най-лошият има и добро в себе си, както и най-добрият има и лошо  в себе си.

Хубав уикенд. Да изчакаме превода.

# 379

Чудесни постове, момичета! Букетът печелят Димана и Канти!  bouquet Шах и мат, а!  Laughing

И колажите ви са хем хубави, хем много!

Хубав и издържан се оказа този сериал. До тук. Дано така бъде и занапред. Но ако рейтингът провокира увеличение на броя на сериите, силно се надявам това да не се отрази на качеството им. Харесва ми дилемата пред която е поставена Сюхан. Това е и развитие, и задълбочаване на образа й . Би било добре, ако и образът на Тахсин има някаква промяна към по-добро. Защото във всеки един индивид е заложен дуализмът на доброто и лошото. И най-лошият има и добро в себе си, както и най-добрият има и лошо  в себе си.

Хубав уикенд. Да изчакаме превода.

Орси,
Hugблагодаря за букета! Peace newsm51

И на мен ми харесва тази дилема и най-вече как ще  я реши сценаристката. Надявам се да има много обрати и с всеки един обрат още повече любовни нощи между Сю и Джес.

# 380

Скрит текст:
Известный журналист и обозреватель Burhan AYERİ говорит : Я Люблю Тубу Буюкустун и Кыванча Татлытуг — это гармония. В четверг вечером мой выбор таков : На Star TV смотрю сериал "Смелый и Красивая". Важно отметить и тот факт, что и актёры второго плана также очень успешны...Это в сериале является большим преимуществом.

Ори Hug
сетих се за индианската притча за двата вълка.
Скрит текст:
Двата вълка в нас – притча на индианците чероки.
[spoilerСтар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.

Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:

– И кой вълк побеждава?

– Този, когото нахраниш – отговорил старият чероки.]
[/spoiler]

# 381
Охо
Дръзките са вътре в Ичерде...

# 382
Скрит текст:
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurveGüzel #kivanctuba
На арабском телевидении, показали репортаж Тубы , с фестиваля короткометражных фильмов.. Сказали, что новый сериал "Джесур и Красавица", который они так долго ждали, с Тубой и Киванчем, самый обсуждаемый в соц.сетях. Туба, по ее словам, прекрасно сработалась с Кива и не смотря на тяжелый график съемок, отлично сработались, вместе со всеми, на съемочной площадке и стали одной командой.
https://twitter.com/cesurveguzel_af/status/826865463254798339

# 383
Допълнение от авторката на снимката
Еткин ..

Аз не я виждам Туба, но така пише в туита
 "Туба, Къванч, Чаатай  и тримата са заедно ... и в съдружие като с празнично настроение  е в момента на сета" ..

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 23:05 от Maya@

# 384

Maя Hug
спомням си, че Чатай Улусой, беше казал, че Туба е една красива жена. Peace

# 385
Звезди, Hugзащо тази притча я остави в спойлер? Чудесна е и благодаря, че я публикува! newsm51

# 386

Известный журналист и обозреватель Burhan AYERİ говорит : Я Люблю Тубу Буюкустун и Кыванча Татлытуг — это гармония. В четверг вечером мой выбор таков : На Star TV смотрю сериал "Смелый и Красивая". Важно отметить и тот факт, что и актёры второго плана также очень успешны...Это в сериале является большим преимуществом.

Ори Hug
сетих се за индианската притча за двата вълка.
Двата вълка в нас – притча на индианците чероки.
[spoilerСтар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.

Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:

– И кой вълк побеждава?

– Този, когото нахраниш – отговорил старият чероки.][/spoiler]

Звезди, махнах спойлера, защото и журналистът много ми хареса какво е казал и то само в едно изречение. А притчата много си я бива. Мно - го! Не я знаех и ще си я запаметя!

Отмъквам ти този въздушен колаж в "моята" тема! Не те питам, защото си е жива реклама!  Grinning

Докато пиша и Димана се е изказала за спойлера. По-точно против него!!! 

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 19:32 от ORS/KRISI

# 387
Звезди, Hugзащо тази притча я остави в спойлер? Чудесна е и благодаря, че я публикува! newsm51
----------------------------------------------------
Димана Hug
ами, защото е извън темата.
Притчата е невороятнам аз я знам отдавна, но днес ,когато четох поста на Ори Hug
за доброто и злото се сетих.
Индианците са един много мъдър народ.
Скрит текст:
Когато на времето се излъчваха индиански филми,
съм ги изгледала всички.
Особенно с Гойко Митич, невероятен артист, сърбин ,който живе в Германия.

# 388

Гойко е един невероятен сръбски мъжкар и немски актьор!

Индианските мъдрости и бит са всеизвестни. Чела съм някъде и мнооого отдавна, че за да си чистят зъбите дъвчели клонка, май, от някакво растение. Като се замисля много от съвременните "залитания" по здравословен начин на живот, хранене и лечение сякаш са взаимствани от тях. И от други народи, но от тях най-много. 

И за да не бъда съвсем не в темата ето един разкош:

# 389
Скрит текст:
Тelevisioncu пишет : Каждую неделю в четверг вечером по всему миру с любопытством ждут очередную серию "Смелый и Красивая". В четверг вечером можно хорошо провести времья. Когда сериал качественный, то конечно незаменимый.

Между -другото, искам ,Туба да играе с Чатай Улусой, ама много искам Peace

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 20:12 от zvezdomira78

Общи условия

Активация на акаунт