"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 405

Страхотна снимка от ИГ на Али Билгин

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 15:25 от Анонимен

# 406
Димана Hug, благодаря за отговора bouquet
Мая Hug, според кои зодии?
на Киво и Туба или на Джес и Сю Simple Smile
щото Киво и Туба, примерно са водни знаци и имат съвместимост Wink

това за Чаатай-не го знаех Peace

Звезди Hug
Скрит текст:
за Чаатай и Туба, хич не ми се влиза в дискусия, просто изразих мнение, че не ги виждам като любовна двойка в сериал Peace
на Туба й отиват по-големи мъже, а не такива, които са с доста години по-малки от нея.....мое мнение Peace

Според зодиите на Халит  и Туба, Киво  и Туба, Неслихан и Бурак,и т.н...
 Днес снимките са били на брега на Даръджа /не много далеч от Истанбул ,но не е итолкова близо ....
Да не би Сю да се е поскрила  там а размисли ..

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 15:27 от Maya@

# 407
Да пека ли пуканките или по-късно?  Popcorn newsm78

# 408
  • Сливен
           Селфи, Hug приготви пуканките, скоро ще ти трябват ,ми се струва. Peace

# 409
           Селфи, Hug приготви пуканките, скоро ще ти трябват ,ми се струва. Peace
Скрит текст:

Да не ме пързаляш, че не ги харесвам студени.  Crossing Arms Wink Grinning Laughing

# 410
  • Сливен
    Селфи, Hugне бързай! Нищо не знам, само предполагатм.

# 411
  • Сливен
     Селфи, Heart Eyes не ме замервай, мила. Да оставим нашите неуморни пчелички  да работят спокойно. Едно следобедно кафенце, няма да откажеш, нали?!

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 16:55 от boyana05

# 412
Здравейте дръзки и красиви момичета и момчета.   Peace
Благодаря ви за споделените коментари, новини, снимки, колажи.  Hug Hug
Снимките от сета подсказват да очакваме празник. Дано го имаме и това да бъде хубав, незабравим празник за Сю и Джес.   Peace

Преди няколко дни / преди четвъртък, защото след това нямам време за разходки  Joy Joy/ се разхождах из градчето Корлудаа и сравнявах това, което виждаме на екрана с това, което е самото градче.

Реших да ви предложа тази разходка, докато чакаме техническата обработка на епизода. Дано да ви е интересно!  Peace

Екипът на сериала доста са е потрудил, но са направили страхотно градче, в което да следим нашите герои!  Peace На колажите съм комбинирала снимки от мястото и кадри от сериала. Може да видите промяната.  Hug Пооправили са тротоарните настилки, загражденията на градинките, добавили са зеленина, боядисали са... Направили са едно кокетно градче, в което живеят Корлудаачани.

Най-вдясно се вижда обновената аптека на Адалет, а най-вляво е неузнаваемият проход - вход на болница Корлудаа.  

Тук е "градският център" от друг ъгъл - стълбите, които водят към банката, общината, съда.
Вдясно преди стълбите е цветарският магазин на Сю, а в бялата сграда вдясно от паметника е магазинът на Михрибан.

Кафенето, край което се срещнаха Сю и Джес и в което Сю, Ширин и Кемал обсъждаха сватбената подготовка реално е една малка почти занемарена зелена площ, която е служила най-вече за паркинг, а сега е кокетно малко кафене.

В имението Корлудаа не успях да проникна.  Joy Joy Спря ме високата ограда, пред която почти нищо не се вижда. Оградата опасва цялото имение от 54 акра. Входната врата не се отваря току така.  Joy Joy

За разлика от имението има възможност за наблюдение на къщата в Нишанташъ - например от кафенето, където Джахиде и Михрибан изчакваха Сю  Joy Joy или от тротоара отсреща. Докато чакате, може да поразгледате бутиците и кой знае - да си харесате нещо.  Peace

Скрит текст:
Не знаех дали ще ви е интересно затова поставих всичко в спойлер. Ако ви е харесало ще махна спойлера.  Peace  
Махнах спойлера.  Peace
Да се порадваме на една красива гледка на градчето от птичи поглед.  Hug

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 17:02 от rina-rina

# 413
  • Сливен
    Ринка, Heart Eyes благодаря за разходката. Много е хубаво. Махни спойлера.

# 414
  • Сливен
   Ринка, Hug  беше писала преди, но не си спомням  вече. Къде точно се намира Корлудаа?

Когато имаш време, драсни отговора, моля те. Peace

# 415
Здравейте! Hug

Една жълтина за Туба, която може би ви е известна Rolling Eyes

Турските звезди Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак се разведоха

Скрит текст:
Една от най-популярните семейни двойки на турското кино и тв екрана Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак се разведоха, съобщава БТА. Двамата сключиха брак в Париж през 2011 г. и имат близначки - Мая и Топрак. Децата остават при майката Туба, като бащата ще има право да се вижда с тях. Туба ще живее с близначките в просторното бивше семейно жилище, за което се твърди, че е на стойност два милиона долара. Онур Сайлак ще живее в апартамент в квартал Аджъбадем, на азиатския бряг на Истанбул, съобщават турските медии. В медиите от доста време се тиражираха твърдения, че съпрузите са се разделили, но и двамата упорито отричаха това. Говореше се дори, че ще се преместят да живеят в Париж, за да учат близначките там. Разводът обаче е вече факт, твърди близък на бившето семейство. Туба отказва да говори за развода. Твърди се, че причина за раздялата е заетостта на двамата актьори в киното и сериалите, поради което двамата не можели да се виждат. Говори се обаче, че близост между Онур Сайлак и рускинята София Кандемирова, с която се снимаха във филма "Спомените на вятъра", "преляла чашата". В интервю за турски медии София бе казала, че горещата сексуална сцена с Онур във филма била истинска. Туба не прости изневярата, твърди близък до нея източник. Туба е много известна актриса, която изпълняваше главните роли в култовите сериали "Гордата Аси", "Под липите", "Огнено сърце", "Мръсни пари, любов". Този сезон тя се снима в сериала "Смели и красиви", където й партнира друга звезда на екрана - Къванч Татлътуг. Запознанството на Туба и Онур започва в сериала "Огнено сърце". Малко след това заживяват заедно. Туба забременя и тогава се ожениха в турското посолство в Париж. Фенове на Туба дни наред изразяваха разочарование, че е забременяла без брак. В същото време и двамата актьори имат силен сезон. Сериалът с участието на Туба и Къванч "Смели и красиви" има висок рейтинг. Онур Сайлак играе в тв сериала с най-висок рейтинг в момента - "Ти си моята родина" с Халит Ергенч и Бергюзар Корел в главните роли. Онур Сайлак изпълнява ролята на корумпиран офицер от разпадащата се османска армия и това е една от най-силните му роли на телевизионния екран.

Копирано от https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6038383
© www.24chasa.bg

Хубав ден! bouquet

# 416
Здравейте!  Hug

Здравейте дръзки и красиви момичета и момчета.   Peace
Благодаря ви за споделените коментари, новини, снимки, колажи.  Hug Hug
Снимките от сета подсказват да очакваме празник. Дано го имаме и това да бъде хубав, незабравим празник за Сю и Джес.   Peace

Преди няколко дни / преди четвъртък, защото след това нямам време за разходки  Joy Joy/ се разхождах из градчето Корлудаа и сравнявах това, което виждаме на екрана с това, което е самото градче.

Реших да ви предложа тази разходка, докато чакаме техническата обработка на епизода. Дано да ви е интересно!  Peace

Екипът на сериала доста са е потрудил, но са направили страхотно градче, в което да следим нашите герои!  Peace На колажите съм комбинирала снимки от мястото и кадри от сериала. Може да видите промяната.  Hug Пооправили са тротоарните настилки, загражденията на градинките, добавили са зеленина, боядисали са... Направили са едно кокетно градче, в което живеят Корлудаачани.

Най-вдясно се вижда обновената аптека на Адалет, а най-вляво е неузнаваемият проход - вход на болница Корлудаа. 

Тук е "градският център" от друг ъгъл - стълбите, които водят към банката, общината, съда.
Вдясно преди стълбите е цветарският магазин на Сю, а в бялата сграда вдясно от паметника е магазинът на Михрибан.

Кафенето, край което се срещнаха Сю и Джес и в което Сю, Ширин и Кемал обсъждаха сватбената подготовка реално е една малка почти занемарена зелена площ, която е служила най-вече за паркинг, а сега е кокетно малко кафене.

В имението Корлудаа не успях да проникна.  Joy Joy Спря ме високата ограда, пред която почти нищо не се вижда. Оградата опасва цялото имение от 54 акра. Входната врата не се отваря току така.  Joy Joy

За разлика от имението има възможност за наблюдение на къщата в Нишанташъ - например от кафенето, където Джахиде и Михрибан изчакваха Сю  Joy Joy или от тротоара отсреща. Докато чакате, може да поразгледате бутиците и кой знае - да си харесате нещо.  Peace

Не знаех дали ще ви е интересно затова поставих всичко в спойлер. Ако ви е харесало ще махна спойлера.  Peace
Открито ще покажа само една красива гледка на градчето от птичи поглед.  Hug

Прекрасно разследване си направила!  Hug Благодаря!  newsm51
Не бива да е в спойлер!  Naughty

# 417
РинаHug мерси за инфото за мястото на снимките!  bouquet Все се канех да питам, но Сабинчето   Hug веднага щеше да ме резне, че не чета.  Embarassed Ми не чета всичко, ама гледам!  yes На мен чифлика Корлудаа не знам защо от самото начало ми прилича на хотел.  Confused

# 418
Здравейте Дръзки Красавици

В неделния следобед започваме да се събираме лека-полека Whistling  
А и подгрявката е тръгнала великолепно Heart Eyes

Ринка bouquet благодаря ти за виртуалната разходка из градчето Корлудаа. Линка Hug ме изпревари като я извади на светло. Впечатлена съм как са преобразували комшиите едно обикновено селище в толкова красиво място, Предполагам, че и общината на селището е участвала в обновяването Rolling Eyes
Благодаря на всички ви за споделеното днес   smile3525

А с новите снимки от сета изглежда, че ще имаме и красиви сцени с Джес  и Сю по случай РД на красавицата Heart Eyes

Селфи  Flutter е тръгнала да слага пуканките. Аз дали да не отида да се заредя с биричка Party Wink

# 419
Ринка Hug
Благодаря за екскурзията

Благодаря на всички за споделеното Hug Peace

---------------------------------------
Селфиетке Hug
къде се губиш, липсваш ми newsm78

Общи условия

Активация на акаунт