"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Дръзки Красавици

И днес сте си похортували добре  Heart Eyes

Димана Hug много ми хареса как си доразвила идеята за драмата на Сюхан, на която ще станем свидетели в следващия/-щите епизод/и. Защото надали ще се разреши от раз Peace

Цитат
....Харесва ми дилемата пред която е поставена Сюхан. Това е и развитие, и задълбочаване на образа й . Би било добре, ако и образът на Тахсин има някаква промяна към по-добро. Защото във всеки един индивид е заложен дуализмът на доброто и лошото. И най-лошият има и добро в себе си, както и най-добрият има и лошо  в себе си.

Орси   bouquet  благодаря ти за тези слова. И за китките мерсаж Heart Eyes  И моите очаквания са такива. Дано Едже да може да развие образите на героите така. Защото хората в реала не са нито черни, нито бели. Във всеки има нюанси и на белия, и на черния цвят. Така героите ще станат по-пълнокръвни и цялостни. А от това ще спечелят и сериала, и зрителите yes

Охо
Дръзките са вътре в Ичерде...

Допълнение от авторката на снимката
Еткин ..

Туба, Къванч, Чаатай  и тримата са заедно ... и в съдружие като с празнично настроение  е в момента на сета ..

Майче Hug Аз нещо Туба тук не я виждам на снимката? newsm78

Злати Hug, Айра Hug

Звезди Hug благодаря ти, че ми припомно тази хубава индианска притча. Да ви сложа още няколко индиански мъдрости (То всеки народ има своите мъдрости Peace Нашите са предимно под формата на поговорки)
Обичай земята. Тя не ти е наследство от твоите родители, тя е твоят дълг към твоите деца. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде отровена последната река, когато бъде уловена последната птица – едва тогава вие ще разберете, че парите не стават за ядене.

Скрит текст:

ИНДИАНСКИ МЪДРОСТИ И ПРАВИЛА НА ЖИВОТА

Не са нужни много думи, за да кажеш истината.

Какво е животът? Това e светлината на светулката в нощта. Това е дъхът на бизона през зимата. Това е сянката, лежаща в тревата и топяща се на залеза.

Всичко на земята има своята цел, всяка болест - лекарство, което да я излекува, а всеки човек – предназначение.

В душата няма да има дъга, ако в очите не е имало сълзи...

Не винаги врагът е враг, а приятелят – приятел.

Задай въпрос от сърце и ще чуеш отговор от сърце.

Обичай земята. Тя не ти е наследство от твоите родители, тя е твоят дълг към твоите деца. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде отровена последната река, когато бъде уловена последната птица – едва тогава вие ще разберете, че парите не стават за ядене.

Дори и мълчанието ти може да бъде част от молитва.

Знанието е скрито във всяка вещ. Някога светът е бил библиотека.

Когато видиш, че гърмящата змия се готви за удар – бий пръв.

Този, който ляга с кучета, става с бълхи.

И мъртвата риба може да плува по течението.

Едно "вземи" е по-добре от две "ще дам".

Когато умира легенда или пропада мечта, в света не остава величие.

Не върви след мен – аз може да не те водя. Не върви пред мен – аз може да не те последвам. Иди редом до мен и ние ще бъдем едно цяло...

Очите на човек могат да кажат много повече от езика му.

Когато Великият Дух дава нов ден, той го праща на всички.

Дори малката мишка има право на ярост.

Добрият човек вижда добри знаци.

Това, което не трябва да казваш с думи, можеш да кажеш с очи.

Родината е там, където ти е добре.

Аз страдам, когато си спомня, колко много хубави думи са изречени и колко много обещания са нарушени. В този свят твърде много говорят тези, които изобщо нямат право да говорят.

Не съди човека, ако не си извървял поне две луни в неговите мокасини.

Това, което не трябва да казваш с думи, можеш да кажеш с очи.
А с тази мъдрост Туба и Къванч се справят прекрасно  Peace

Да озвуча малко темата с един нов прекрасен клип за Сюхан и Джесур Peace

Хубава вечер!  Heart Eyes

# 391
И аз не  я виждам мила, но така пише в туита ...
 Просто пренасям инфо от Туитъра /лъжа или  истина не знам /
 Всъщност всички, които следят Туба я знаят Еткин, тя е по стъпките на Туба, а мене ме е блокирала още от КПА
Сега има последна новина ...
Всички знаете Английски ...
Лъжа ли истина ли /мене не ме вълнува толкова/

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 23:07 от Maya@

# 392
Канти,Канти Hug Hug
и ,аз ти благодаря за всичко ,което правиш тук в темата

Та, по повод на мъдростите , който си постнала, се сетих за една случка, която касае -парите.
Случката е истинска, преживяна от моя позната ,като дете.

Скрит текст:
Един ден, много и се преяло сладолед.
Била на село при баба и дядо си,молела дядо си-
Моля, те бе дядо дай ми пари да си купя сладолед.
Дядото , дал 2 лева на внучка си, и ,и казал -
отиди сега при кучето и му ги подай.
Отишло детето при кучето, подало банкнотата , кучето я помирисало, и заминало.
Дядото , пак казал на внучка си, сега отиди при козата, и подай парите на козата.
Отишло детето при козата, подало банкнотата, козата помирисала банкнотата и, я изяла.
Детето заплакало, че няма пари за сладолед.
Дядото искал да даде урок на детето, че всеки ,,  че за едни парите са всичко, а ,за други -нищо!
Скрит текст:
А, по повод на друга мисъл,
,,Не съди човека, ако не си извървял поне две луни в неговите мокасини.,,
, има една пословиця, която аз винаги се старя да ползвам в живота.
-------------------------------------------------------------------------------
,,ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ОСЪЖДАШ, НЯКОГО,
ВЗЕМИ НЕГОВИТЕ -ОБУВКИ,
МИНИ ПО НЕГОВИЯ ПЪТ,
ПРОБВАЙ НЕГОВИТЕСЪЛЗИ,УСЕТИ НЕГОВАТА БОЛКА,
И КОГАТО СЕ СПЪНЕШ ВЪВ ВСЕКИ КАМЪК НА ПЪТЯ,
В КОЙТО ТОЙ СЕ Е СПЪНАЛ.............
ЧАК ТОГАВА МОЖЕШ
ДА МУ КАЖЕШ ,
КАК ДА ЖИВЕЕ!

Скрит текст:
#Cesurvegüzel 's team and #içerde 's team will play football 👟⚽with each other 💃💃oleeey

Между командами сериалов "Внутри" и "Дик" состоится дружеский матч по футболу🤘🏻✌ Сегодня обе готовятся к матчу.

# 393
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти HugЗвезди HugМайя Hug,благодаря за четивата и инфото! bouquet bouquet bouquet

На всички за коментари и мнения! Hug Hug Hug

Приятна неделя на всички! bouquet

# 394
Здравейте! wavey wavey wavey

Много тихо и спокойно в темата. Надявам се, че след превода имаме много какво да си кажем.

Сетих се за едни думи на Бану, отправени към Джес, тя се притеснява, че може да се получи така, че   накрая Джес да избира Таксин вместо баща си или нещо в тази посока. Това му го казва два пъти, поне толкова аз си спомням.
Много ми харесва Кемал. Едно хубаво, работливо и верно момче. Много приятно му стана, когато видя на сутринта целуващите се Сю и Джес. Как само загатна на Ширин за това, а тя как изтръгна информацията от него. Много са сладки и хубава двойка. Кемал в колата как леко подхвърли на Джес, че е време този пръстен да не стои в джоба, а да отиде по предназначение. Много приятно мъжко поддикване с приятелски , почти братски чувства. Чудесен Кемал! Кемал и Ширин са една хубава второстепенна двойка, която се развива покрай основната с добри преплитания на взаимоотношения.Приятно е да ги гледам и важно е, че не ни ги натрапват, а вървят в хубава хармония с останалите персонажи. Хареса ми още готовността на Ширин чрез майка си да разбира какво се случва в имението на Тахсин, като на преден план е Джахиде. Джес се усъмни в нея и ще я разобличи, но ще видим кога newsm78, дали преди “раждането“ Joy Joy или след.

А Джесур си призна какво е усетил още при първата им среща.

# 395
  • Сливен
                  Здравейте, Дръзки приятели! Hug

Злати,  Hug Димана  Hug

Злати, Hug благодаря за кафето!
  Благодаря на всички за размислите, относно нашите герои- главни и второстепенни. Дори Сю е в чуденка за понататъшното развитие на събитията.

Нося снимка, която поне за мен е нова от Червения Истанбул.

Сега сядам с чаша кафе в компанията на Сю.

Хубава неделя на всички! Hug

# 396
Добро утро !
И наздраве  с компанията на Сю и Джес

Диманче ,
 Много хубави постове мила ,личи си ,че си добра душичка щом  търсиш виждаш семенцата на доброто .
Аз също мисля ,че накрая уравнението за  Джес и Тахсин ще се реши с -+ .
Според мен Тахсин ще пострада тежко и Джес ще се смили .....в името на доброто...но дотогава ще има много изпитания за любовта и семейните отношение...
Много ми хареса казаното от Джес/по време на кавгата/
 Аз..Още снощи ./вчерашната нощ/.
За първи път си свалих бронята пред една жена , но ти не ми се доверяваш ,,и няма да ми се довериш....
Но и Сю с нейната гордост го предизвиква ...и ще страда много ..
първо му каза в стаята  ,че нека бракът им  да  продължи по договорката и Джес обеща ,че такава нощ вече няма да има , после при коня ,че точно за деня на влюбените и за нейния рожден ден ,тя ще бъде заета с бразилската си приятелка Патриша .
Между другото аз съм  ударена вече яко от тока на сериала Джесур ве Гюзел ...
Наслаждавам се без да търся под вола теле..
 Всички ми харесват ,но след ГГ си падам по Михрибан, Корхан,Тахсин,
 ах Корхан ,,чакам момента в който ще ритне Джахите по изкуствения й корем..
 Бану също ми харесва..... постъпи честно като каза на  Джес за  тел.разговор с Бюлент и Сюхан.. тя познава най-добре Джес  и точно нейните думи са подсказка ,че един ще се наложи да направи избор между баща си и края на отмъщението.. За сега Джес води с 2:0.
Между другото В ролята на Бану е Гьозде Тюркпенче .....сестра е на Аху Тюркпенче известна актриса....  
 Гьоздето е учила Балет и модерни танци - в момента преподава на деца до 14г възраст
Приятен ден

# 397
Добро утро !
Скрит текст:
И наздраве  с компанията на Сю и Джес

Диманче ,
 Много хубави постове мила ,личи си ,че си добра душичка щом  търсиш виждаш семенцата на доброто .
Аз също мисля ,че накрая уравнението за  Джес и Тахсин ще се реши с -+ .
Според мен Тахсин ще пострада тежко и Джес ще се смили .....в името на доброто...но дотогава ще има много изпитания за любовта и семейните отношение...
Много ми хареса казаното от Джес/по време на кавгата/
 Аз..Още снощи ./вчерашната нощ/.
За първи път си свалих бронята пред една жена , но ти не ми се доверяваш ,,и няма да ми се довериш....
Но и Сю с нейната гордост го предизвиква ...и ще страда много ..
първо му каза в стаята  ,че нека бракът им  да  продължи по договорката и Джес обеща ,че такава нощ вече няма да има , после при коня ,че точно за деня на влюбените и за нейния рожден ден ,тя ще бъде заета с бразилската си приятелка Патриша .
Между другото аз съм  ударена вече яко от тока на сериала Джесур ве Гюзел ...
Наслаждавам се без да търся под вола теле..

Всички ми харесват ,но след ГГ си падам по Михрибан, Корхан,Тахсин,
 ах Корхан ,,чакам момента в който ще ритне Джахите по изкуствения й корем..
 Бану също ми харесва..... постъпи честно като каза на  Джес за  тел.разговор с Бюлент и Сюхан.. тя познава най-добре Джес  и точно нейните думи са подсказка ,че един ще се наложи да направи избор между баща си и края на отмъщението.. За сега Джес води с 2:0.
Между другото В ролята на Бану е Гьозде Тюркпенче .....сестра е на Аху Тюркпенче известна актриса....  
 Гьоздето е учила Балет и модерни танци - в момента преподава на деца до 14г възраст
Приятен ден

Мая, Hugблагодаря! Опитвам се наистина да търся доброто у всеки герой. Peace
 PeaceКакто каза в свой пост Орси у всеки има и от двете - и добро и лошо, а Звезди подкрепи с индианска притча.
И аз като че ли съм ударена от този ток. Peace Heart Eyes
Благодаря за инфото за актрисата, играеща Бану.

Само на Джахидето и Тахсин още не съм намерила Joy Joy JoyРазбира се това в кръга на шегата за тези двамата. Сигурно и техни добри  качества ще  ни покажат в сериала. Например Тахсин много добре обясняваше пред Сю отношението си към Адалет, когато се ожени за нея, че всъщност не може повече да излага пред обществото тази жена, като негова любовница или нещо от този род беше. А Джахидето я определям като един друг образ от Каква е вината на Фатмагюл -  този на Мукадес, интересчийка, манипулаторка и прочее. Единствено имаше една сцена, когато влезе в стаята на Корхан и го наблюдаваше как спи, тогава ми се стори, че показа едно чувство, което ми прилича или на задоволство или на любов newsm78

# 398
Привет  ДжеСюрки Hug
Димана Hug и аз много обичам да чета твои постове!
Скрит текст:
защо ми се върти нещо в главата, че някой написа преди , че си психолог newsm78
ама може и да съм се объркала Blush

Джахиде, когато влезе в стаята на спящия Корхан, определено показа, че той й липсва и малко съжаление прочетох в погледа й.

Мая Hug, не знаех, че Бану е сестра на Аху Тюркпенче, гледала съм я в стари сериали и я харесвах Peace

Злати Hug, Бояна Hug

за фенките на Джесур, едно клипче от момиче, от темата на Киво Simple Smile Heart Eyes

Звезди Hug

Цитат
Между -другото, искам ,Туба да играе с Чатай Улусой, ама много искам Peace
Туба, ама хич не я виждам до Чаатай, особено пък в любовна двойка Peace

хубава неделя bouquet

# 399
Привет  ДжеСюрки Hug
Димана Hug и аз много обичам да чета твои постове!
Скрит текст:
Скрит текст:
защо ми се върти нещо в главата, че някой написа преди , че си психолог newsm78
ама може и да съм се объркала Blush

Джахиде, когато влезе в стаята на спящия Корхан, определено показа, че той й липсва и малко съжаление прочетох в погледа й.

Мая Hug, не знаех, че Бану е сестра на Аху Тюркпенче, гледала съм я в стари сериали и я харесвах Peace

Злати Hug, Бояна Hug

за фенките на Джесур, едно клипче от момиче, от темата на Киво Simple Smile Heart Eyes

Звезди Hug

Цитат
Между -другото, искам ,Туба да играе с Чатай Улусой, ама много искам Peace
Туба, ама хич не я виждам до Чаатай, особено пък в любовна двойка Peace

хубава неделя bouquet

Айра, Hugблагодаря!Когато имам време обичам да си пиша, някой път “философствам“ повече, за което моля да бъда извинена!

За това в спойлера
Скрит текст:
Не си сбъркала, така е, но психологията ми е втора професия, която практикувам рядко.Обичам да проследявам човешките взаимоотношения и от сивата им страна, тоест да не са само “черни“ или “бели“характерите на героите, защото наистина човек не знае как ще реагира в патова ситуация. Сериалите, които гледам ми дават възможност да размишлявам много и от тях да търся отговори и в реала. Сериалите са една художествена измислица, но въз основа на събрани човешки съдби и ситуации от реала.

# 400
Айра,
миналата седмица имаше статия с интервю на Гьозде... но аз съм такъв човек ,че не запазвам  нищо ,чета за информация и подминавам...
Ето сега с удолствие четох статия за "Възможна ли е Любовта на екранните партньори ,в истинския живот...според зодиите .
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/dizi-ciftleri-gercekte-ask-ya … tm_medium=twitter
Скрит текст:
Dizi çiftleri gerçekte aşk yaşasalardı nasıl olurdu? (Astroloji)
5 Şubat 2017 Pazar
Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler 'Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ İşte; Cesur ile Sühan, Nihan ile Kemal, Melek ile Sarp ve diğer dizi aşıklarının astrolojik uyumları.

"Halit sevgi, Tuba çılgınlık isterdi"

Vatan'ın haberine göre, Tuğçe Işınsu dizi çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi. Halit Ergenç, boğa burcu ve ilişkide çılgınlıklardan hoşlanmayan, aşktan çok sevgiyi tercih eden, değişken ruh halli kadınlardan vazgeçebilecek bir erkek. Klasik, ağır başlı ve mutlaka sözünü geçirebileceği kadını tercih eder.

Yengeç burcu Tuba Büyüküstün aşk bittiğinde gidebilecek, değişime açık ve daha orijinal, hatta ilişkide oyun da oynayabilecek bir erkeğe kendini kaptırabilir... Bir taraf çılgın bir taraf huzur arayışında olurdu.

"Tuba, Kıvanç’ı taşıyamazdı"

Kıvanç çok tutkulu ve derinlikli, sıra dışı aşk seven bir akrep erkeği olarak Tuba'nın daha sakin, daha masum, daha dingin hallerinden sıkılırdı. Kıvanç gizemli ve kendinden geride duran kadın sevebilir. İki oyuncu bir arada olamazdı... Kendi gibi oyuncu olan bir kadına Kıvanç aşık olmazdı ki gerçek hayatta da eşini farklı meslekten seçti. Tuba, Kıvanç'ı fazla idealist ve beklentili bulup bu aşkı taşıyamazdı, birbirlerini "aşık" olarak anlayamazlardı ve zor bir ilişki olurdu. Sık ayrılıp barışırlardı. Sonunda bırakan ve bitiren Kıvanç olurdu. Tuba çok zorlanıp bu ilişkinin birçok yerinde geri çekilmek zorunda kalırdı.

"Kesinlikle uyumlu değiller"

Burak, oğlak burcu olduğu için zor güvenip karşısındaki kişiyi önce uzaktan tanır ve sonra ilişki kararı alırdı. Aslan kadını Neslihan söz dinlemez, doğal biri. Burak bir süre sonra ona zor, kuralcı, detaycı veya şüpheci gelirdi. Bir süre çıkar ayrılırdı bu çift, evlilik kararı vermezdi. Burak çevrenin de kendisi ile ilgili ne düşündüğünü önemseyen biri, çılgın veya yoğun aşklardan çok güveni seçer. Neslihan kuralların olduğu yerde aşkın olmadığını düşünen bir ruh, uyumlu değil...
"Bensu, Çağatay için çok kırılgan"

Aşkta en anlaşılması zor erkek tipi Terazi'dir, Çağatay ancak kendi gibi detaycı ve karmaşık bir kadına aşık olur... Kova kadını Bensu Soral, kırılgan bir tip kalırdı bu zor erkeğin yanında. Çağatay önce onu etkiler sonra değişken yapısı ile geri çekilir ve işi zora sokardı. Çağatay tarzı erkekler çok "kaçın kurası" bir kadına denk gelince diz çöker, ipleri teslim eder. Bensu ise daha klasik Romeo tipi ile mutlu olur. Hiçbir uyum olmayacak bu ilişkide Bensu kırılırdı.
Знам езика и много е интересно ,но аз нямам време за превод и  нямам преводачески нюх..
 Айра ,
 Сигурна съм ,че Звезди има предвид в един и същи проект ,но не и като любовна двойка. Запазени са изказванията на Чаатай ,че от турските жени актриси ,е посочвал Туба.
Ходил е  на сета на 20минути  и знаем ,че и Туба го  уважава и харесва като актьор ...беше и на   премиерата на Делибал ,излезе с   хубави отзиви.  

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 13:03 от Maya@

# 401
Здравейте, между утрото и обяда Hug

Много, ама много спите, станала съм в 6.30 ч,  чакам някой да постне, нещо да се запиша, ама -йок.
Виждам, че Злати Hugе сложила кафето.
След това е минала, Боби Hugслед нея, Мая Hugпосле Димана, накрая Айра Hug
Е, Айра, защо ,моля ви се да не виждате двойката Туба-Чатай newsm78 newsm78
Имаш нещо против, ли newsm78
То, и за Енгин се съмняваха , че ще направят сериал, ама ,на- стана КРА -легенда.
Айра, ей сега станахме на -кълбета Joy Joy hahaha Joy Joy
Туба е универсална жена, както всички знаем.
Чатай е много хубав млад мъж, харизматичен, секси, атлетичен, абе изобщо -красавец е.

Малко е мъничък на години, ама ние няма да му варим,кокалите я Joy Joy Joy Joy
А, играе невероятно.Плюс това е наще момче, баща му е изселник в Турция,абе пак ще кажа-красвец е.
Не подценявам Каванч, не- в момента говорим за Чатай.
Аз, харесвам руси мъже, със сини очи и с мустаци Joy Joy Joy Joy
Ама, сега не говорим за мен, това го писах, ей така между -другото Joy Joy
Мисля си, че това да играе с Туба за него, ще е 6-ца, от тотото, не, че не е известен, ама си е друго, аджеба да играеш с най красивата жена на Турция, а и не само на Турция.
На ,колко мъже им капят лигите по Туба.
Преди да се омъжи , имаше една анкета, колко мъже я искат за жена, и числото беше -33.000 мъже.
Хайде, че се унесох Joy Joy Joy
Хубав ден на всички  Hug Peace

# 402
Цитат
2013 | 2017 💕.. @TubaBustun #20Dakika #CesurVeGuzel

# 403
Скрит текст:
Здравейте, между утрото и обяда Hug

Много, ама много спите, станала съм в 6.30 ч,  чакам някой да постне, нещо да се запиша, ама -йок.
Виждам, че Злати Hugе сложила кафето.
След това е минала, Боби Hugслед нея, Мая Hugпосле Димана, накрая Айра Hug
Е, Айра, защо ,моля ви се да не виждате двойката Туба-Чатай newsm78 newsm78
Имаш нещо против, ли newsm78
То, и за Енгин се съмняваха , че ще направят сериал, ама ,на- стана КРА -легенда.
Айра, ей сега станахме на -кълбета Joy Joy hahaha Joy Joy
Туба е универсална жена, както всички знаем.
Чатай е много хубав млад мъж, харизматичен, секси, атлетичен, абе изобщо -красавец е.

Скрит текст:
Малко е мъничък на години, ама ние няма да му варим,кокалите я Joy Joy Joy Joy
А, играе невероятно.Плюс това е наще момче, баща му е изселник в Турция,абе пак ще кажа-красвец е.
Не подценявам Каванч, не- в момента говорим за Чатай.
Аз, харесвам руси мъже, със сини очи и с мустаци Joy Joy Joy Joy
Ама, сега не говорим за мен, това го писах, ей така между -другото Joy Joy
Мисля си, че това да играе с Туба за него, ще е 6-ца, от тотото, не, че не е известен, ама си е друго, аджеба да играеш с най красивата жена на Турция, а и не само на Турция.
На ,колко мъже им капят лигите по Туба.
Преди да се омъжи , имаше една анкета, колко мъже я искат за жена, и числото беше -33.000 мъже.
Хайде, че се унесох Joy Joy Joy
Хубав ден на всички  Hug Peace
Не схванах точно как, но ми хареса докъде  Crazy Heart Eyes сте стигнали...  Peace Peace

И с Туба, и с Киво бих го гледала, Чачи, с голямо удоволствие  Peace Peace Flutter

Това е готино  Grinning Grinning Party

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 14:12 от Анонимен

# 404
Димана Hug, благодаря за отговора bouquet
Мая Hug, според кои зодии?
на Киво и Туба или на Джес и Сю Simple Smile
щото Киво и Туба, примерно са водни знаци и имат съвместимост Wink

това за Чаатай-не го знаех Peace

Звезди Hug
Скрит текст:
за Чаатай и Туба, хич не ми се влиза в дискусия, просто изразих мнение, че не ги виждам като любовна двойка в сериал Peace
на Туба й отиват по-големи мъже, а не такива, които са с доста години по-малки от нея.....мое мнение Peace

Общи условия

Активация на акаунт