"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Дива, благодаря ти за поста! Впечатли ме!  smile3521 Да можех да пиша като теб: ясно, синтезирано и конкретно за всичко! Евала! smile3501

# 451
Дива, задълбочен и детайлен анализ!  Peace Peace

на сета е весело.  Joy Joy  

# 452
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 13.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 453
Цитат
Сю ще трябва да избира между любовта към баща си и любовта към Джес -
не ми е точен.
Предлагам - Сю е поставена пред избор между баща си и любовта си.
А според мен дилемата е между истината и любовта. И двете важни ценности за ГГ.  Grinning
Благодаря за преведения епизод. newsm51

# 454
Синан, благодаря за превода!  Hug Hug

# 455
Добър ден, дами, запленени от Дръзки и красиви и от Туба и Къванч!

Не можах да изгледам добре серията, но ви прочетох.

Димана, Hugмного интересно си го написала как се обръщат взаимоотношенията на Сюхан и Джесур, особено с примера за пръстена и кога. newsm51 Не бях се замисляла да е станало по този начин, но явно е , защото точно този пасаж от серията го изгледах ен пъти. И аз мисля, че Сюхан, въпреки кавгите и упреците към Джесур, дълбоко в себе си иска да му вярва, ама направо  си му вярва. PeaceОписанията ти с нивата на нейната психика ми проясниха донякъде състоянията на героинята.

Дива, Hugголямо удоволствие е да те чета. Постът ти е впечатляващ. bouquet bouquetБлагодаря за него.

Благодаря на Ринка за това, което ни предоставя в тази хубава тема. Поклон! omm omm omm

Благодаря на Л.А.Р.А /харесва ми тази абревиатура/ за преводите на сериите! Незаменими сте!

Благодаря на всички за хубавите постове,колажи, снимки, стоп кадри, клипчета и гифчета!  bouquet bouquet bouquet bouquet lovekiss lovekiss

# 456
  • Ruse, Bulgaria
Синан, благодаря за превода!  Hug Hug

Вие двете с Лилито се забавихте нещо този път?  newsm78

# 457
Мерси за преведената серия newsm51 и на всички постнали вижданията си newsm51
Аз веднъж я изгледах,нямам време за повече.
На Сюхан и е трудно да е както се казва разговорно между "чук и наковалня".Тя е имала една представа за баща си,а сега й се показва друга реалност.Тя преосмисля живота.Първоначално твърдеше,че майка й е била студена в семейството,но след това чрез ретроспекциите достигна до извода,че жената се е затворила заради истината за Тахсин,която им е спестила.Кое дете иска да чува толкова лоши неща за баща си?Понякога бърка в преценката си,защото чува и лъжливи версии за нещата от настоящето.Но,тя не може да отрече и това,че Джесур до сега наистина не й е навредил.
Стана ми много чудно онези двечките "бременни" какво мислят да правят в Америка и от думите на Хюлия останах с впечатление,че двете трябва да заминат newsm78.Как ще стане тази работа,Джахиде не може да замине толкова дълго на някъде без Корхан?Пък и тя е пазителката на чифлика и не ми се връзва да се потопи някъде.Като гледам от сета си е в Корлуда.
За трея-Джесур май обърка подателя на писмото .
Не знам правилно ли видях,че бащата на Ширин пали Алемдароуглу.Ако е така-как може да запалиш мястото,където живее собствената ти дъщеря или прави инсценировка в Корлуда?

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 17:33 от eti_bs

# 458
Дива, задълбочен и детайлен анализ!  Peace Peace

на сета е весело.  Joy Joy 

Joy Joy  ... и студено  hahaha hahaha  Да не им е спрял тока?  Laughing

Благодаря за превода  Hug Hug  bouquet

Благодаря за коментарите и снимките  Hug Hug  Heart Eyes

Сю  Grinning   Изобщо не се колебае, даже! Знае какво иска, и то е да посрещне любовта си не като лекарство, а като амброзия  Peace 
Джес  Grinning  Разбра я, прие  Grinning  и той няма колебания, Животът им е общ, печатът е сложен.  Heart Eyes
Проклетите картини:  Joy Joy  Горкия Джес, даде си парите за оригинали, които отидоха за подпалки, ли  Rolling Eyes Rolling Eyes

ПП Виж, Ширин как ще преживее истината за баща си, а и за майка си...  не знам Sad

# 459

Ринка Hug
Синан Hug

# 460

Седмичната ни позиция в АБ група

в тотала..

# 461
Майя, позицията ни явно дразни много хора.  Joy Joy
Синан, не сме се забавили, а следваме съветите на "приятели".  Joy Joy
Ети, Лу, на Ширин няма да и е никак лесно когато прогледне.  ooooh! ooooh!
Звезди, красиви гифчета.  Peace

# 462
анкета

Скрит текст:
Анкета "День какого сериала вы бы хотели изменить"?
https://www.gecce.com/anket/hangi-dizinin-gun-degistirmesini-ister-siniz

седмичен рейтинг

# 463
Здравейте! wavey wavey wavey

Много хубаво в темата, не мога да ви изчета. През деня ми е трудно да влизам в темата и вечер, докато се върти нещо във фурната съм на лаптопа.

Дива,  Hugкакто винаги страхотен пост. smile3501 smile3501 И благодаря за специалното! love001, newsm51

Anileda7, Hug Heart Eyes, радвам се,че си ме разбрала. Peace

Синан, благодаря за фрагмана! bouquet bouquet

Войната започва на всички фронтове май. Вече в Корлуда си има форум като в древния Рим, всеки излиза пред всичко на площада  и говори на всеослушание, особено Адалет Mr. Green Mr. Green
Истински форум! Joy Joy Joy

# 464
Здравейте!  Hug
Имам въпрос - защо Джесур отказва да подпише пред брачно ( в случая - след брачно  Mr. Green) споразумение?

Предварително благодаря за отговорите! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт