"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
ще имаме ново попълнение в актьорския състав - Сердар Йозер

Според това разписание ще участва в сцена в чифлика Корлудаа заедно със семейството

Джес е избрал Sakıp Sabancı Museum за място на изненадата си за Сю

http://www.sakipsabancimuzesi.org/

Мисля, че това е залата, в която са снимали сцената.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 12:48 от rina-rina

# 541
Здравейте Дръзки Красавици

Заредили сте сабахлем кафето и чайчето - Боби Hug, Кески Hug
Ето, че и днес продължаваме да получаваме новини и нови снимки  Heart Eyes  Злати Hug, Ринка Hug

Според това разписание ще участва в сцена в чифлика Корлудаа заедно със семейството

Ринка  Hug какъв ли ще е героя на Сердар Йозер?  Rolling Eyes Като го гледам - нещо много лошо гледа.  Peace Може да е още някой от екипа на Тбей за изпълнение на наказателни присъди  Thinking

Звезди Hug и аз се уча в движение на едно - друго. Важно е желанието Peace Хубав колаж на влюбените гълъбчета си направила

Понеже тази сцена за мен е една от най-драматичните до момента в ДК направих този колаж  Peace

Хубав следобед!  love001

# 542
Канти, изглежда ще е брат на Адалет, такава версия се върти.

# 543
  • Бургас

Джес е избрал Sakıp Sabancı Museum за място на изненадата си за Сю

http://www.sakipsabancimuzesi.org/

Мисля, че това е залата, в която са снимали сцената.

Скрит текст:

Харесвам Сердар Йозер. Това ще бъде трети проект, който ще гледам с него. В един от сериалите  беше лош маняк, но и тогава не можех да му се разсърдя, някак... А наскоро приключи и "Научи ме да обичам" с Кадир Доулу.

# 544

Ринка Hug
артиста, съм го гледала в ,,Денят в ,който беше написана ,съдбата ми,,
и, ми хареса , как играе, дано е положителен герой Peace
Тони Hugнещо снимката ти ,не я виждам Peace
Канти Hug
Злати Hug
Дано, не съм пропуснала, някое момиче Hug Peace

# 545
  • Бургас

Ринка Hug
артиста, съм го гледала в ,,Денят в ,който беше написана ,съдбата ми,,
и, ми хареса , как играе, дано е положителен герой Peace
Тони Hugнещо снимката ти ,не я виждам Peace
Канти Hug
Злати Hug
Дано, не съм пропуснала, някое момиче Hug Peace

Ауууууууууууууу, страхотно!!!!! Браво! Адмирации за този колаж!!!! smile3501

# 546
Привет! Hug Hug Hug

Ринка Hug,благодаря за инфото! bouquet

Канти Hug bouquet

Сердар Йозер съм го гледала в 4 сериала! Laughing Освен двата,за които Звезди Hug и Тони Hug са писали-''Денят,в който .....'' и ''Научи ме.....'' и в по-ранните му проекти-''Пътищата на съдбата'' и ''Малки жени''! Peace Почти винаги игре лош! Laughing Явно Керем Чатай го е харесал от последния завършил на скоро проек на АЯ-''Научи ме да обичам''!

Скрит текст:
Джесур на день рождения Сюхан устроит сюрприз-ужин. Сцена в зале, среди бесценных артефактов, станет легендарной.
Двое проведут незабываемый вечер в романтической атмосфере на выставке "Между двумя мирами" художника Feyhaman Duran.
Музей Sakip Sabanci впервые открыл свои двери для съёмок романтических моментов только для сериала "Джесур и красавица"

Перевод: Elmira Ismaeil специально для https://m.vk.com/tuba_bustun

Арт Анастасии Ягужинской 😍

# 547

Звезди,  Hug Hug  Peace  много готино  Crazy Crazy Party

Ринка,  Heart Eyes Heart Eyes, благодаря ти за линка и снимките от Сабанджъ музея... разходих се малко,  Peace оказа се, че имат и богата колекция с калиграфии, / очевидно оттук си върви идеята за онзи подарък на Джес към Сю/, както и от свитъци и книги, ценни произведения на изкуството, подвързани и изписани изящно.  Имат и картини, надявам се оригинали  Joy Joy Joy , на Али Ръза с, явно, любимите му пинии...
Скрит текст:
сградата е проектирана от италиански архитект, построена е 1926г за лятна вила на египетски принц... 1951 е станала е собственост на индустриалеца Сабанджъ, ползвана от две поколения до 1998, приютявала колекциите им от отомански ръкописи и калиграфии - основната, специфичната им колекция, както и картини и мебели...  даряват сградата, топтан със сбирките си, за музей и ателиета за обучение по изкуствознание и реставрация към университет Сабанджъ... вероятно на негов арт факултет... и от 2002 е музей... значи става на някакви си 15 години  ooooh! Та така... главната сграда в която са нашите влюбени гълъбчета на романтична вечеря е позната на истанбулци като Атлъ кьошк или Вилата с конете заради две впечатляващи конни скулптури, всяка със собствена история, едната с френски, другата с италиански автор... това е, доколкото разбрах... Peace

Приятна вечер на всички  Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 16:31 от Анонимен

# 548
Звезди, Злати, не съм гледала други негови роли, ще ми е ново запознанство.
Ако е брата на Адалет как ще е излязъл от затвора за да попадне в дома на Тахсин? Може би Тахсин го е извадил от затвора за да им е пред очите и да попречат на следващи връзки с Джесур.
Лу, много интересен музей.  Peace Фондацията на семейство Сабанджъ се занимава с разнообразна благотворителност. Наскоро завърши фестивала на късометражното кино, който е под тяхната опека. Туба беше член на журито. След финала тя и част от другите гости са били поканени на частно парти от семейството. Имаше снимки от партито.  Peace

Скрит текст:

Не е изключено тогава да  е възникнала идеята музея да стане снимачна площадка.  Peace

Темата за отношението ни към нашето историческо и културно наследство наистина е мъчителна.

...
Пропуснах да кажа, че изложбата ще приема посетители до края на юли, така че който отива в Истанбул освен сетовете може да посети и музея.

https://kulturlimited.com/2017/01/13/sakip-sabanci-muzesi-15-yil … ahipligi-yapiyor/

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 16:46 от rina-rina

# 549
Скрит текст:
rNetflix купил права трансляции на 4 турецких сериала.

Крупнейшая в мире онлайн платформа Netflix подписала соглашение с ITV InterMedia, купив права трансляции на 4 турецких сериала: "Грязные деньги и любовь", "20 минут", "Между небом и землёй" и "Бехзат".

Также, начавшая работать с сентября в Турции платформа Netflix, кроме оригинальных фильмов, сериалов и документальных фильмов, включает в себя турецкие сериалы и фильмы.
Помимо этих новых проектов, Netflix имеет права на такие проекты как: "Я видел солнце", "Сон бабочки", "Реджеп Иведик", "Свадебный переполох", "Лейла и Мейджун", "Молчуны", "Карадаи", "Эзель", "Курт Сеит и Шура", "Эртугул", "Филинта".

Скрит текст:
[spoilerФерзан Озпетек анонсирует премьеру "Красного Стамбула" в Италии 2 марта.

Официальная афиша фильма

#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #IstanbulKirmizisi]
[/spoiler]

Toни Hug
Лиличу Hug
Ринка Hug

# 550
  • In the light side of the Moon!
Привет  Hug Hug Hug

срам и позор, още не съм си изгледала епизод4ето  smile3555 smile3555 smile3555

благодаря на моми4етата за превода. От здраве да не се отървете  Heart Eyes
 И аз съм от тези дет си 4ака само БГ превода търпеливо.

радвам се за Сердар4о...не е кой знае, какъв артист, но е сладурковец  Laughing
ще ми напомня за "нау4и ме да оби4ам", за който много ми хареса и съжалявам, 4е го спряха   Twisted Evil
дано му намерят да се влюби в някоя  Laughing то май само Хюлия остана  Joy Joy Joy Joy

# 551
  • popovo
Здравейте.Чета  ви и следя всичко.Искам да питам само брата на Адалет на колко години е.След като е лежал в затвора 30 години Сердар Йозер ми се вижда младичък. bouquet bouquet

# 552
Здравейте.Чета  ви и следя всичко.Искам да питам само брата на Адалет на колко години е.След като е лежал в затвора 30 години Сердар Йозер ми се вижда младичък. bouquet bouquet

Така е.  Peace Още когато даваха как пише писмото до Джесур ни се видя млад за брат на Адалет.

Актьорите имат една година разлика във възрастта. Сердар е батко на Нихан.
Nihan Büyükağaç - 1981  
Serdar Özer - 1980

Звезди, за новините!  Hug
Меги, честито отблокиране! Hug

# 553
Здравейте! wavey wavey wavey

Не може и аз да не се изкажа по дебата за преводите, който се получи в темата.
Считам, макар и късно да изкажа и аз своята позиция.
Когато прочетох всичко, изпитах една голяма горчивина. Зададох си въпроса защо на мен ми е кофти?
Защо не им е кофти на онези, които нямат доблестта и смелостта да си кажат всичко във форума, а пишат на ЛС? Защо искат да направят нещастни нас, потребителите, които всяка неделя чакаме с голямо нетърпение превода на поредната серия от любимия сериал? Защо се упреква трудолюбието на някой? Защо, защо, защо? Не разбирам защо е тази злост и тази ретроградност.
Такива хора са болни хора, но за жалост не го знаят, а напротив упрекват тези, които правят нещо за болни или “откачени“, че са се заели с дадена дейност и т.н. Такива хора нямат умения за съграждане, за отдаване, за подаряване, за любов. Такива хора мразят и не разбират, че с такива действия мразят най-много себе си, защото не могат и нямат смелост като съграждащите  да излезат наяве и да покажат своя труд. По-лесно е да  се скриеш и да критикуваш, рушейки. И то рушат емоциите не само на тези, които творят, а и емоциите на тези, които се възползват от творението.
Нещастни хора са това и жалко, че облъчват обкръжението си с ретроградност. Дано имат покой в душите си след глупостта, която сътвориха. А ние ще си продължаваме напред да си хортуваме и да не обръщаме внимание на злонамерени коментари и писма.

Не мога да обясня моите чувства, които изпитвам, когато видя преведен епизод. Чувствата ми са освен на благодарност, но и на голямо възхищение от уменията на момичетата, които превеждат.

ЛИЛИ,  РИНА,  АСИАНИТА,  АЛЕКС

ГОЛЕМИ СТЕ!!!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!! И ПОКЛОН!!!!!!!

Бризче, Hugуникална си!  smile3501 love001

Чудесен пост прочетох от Валентина Hug newsm51
Страхотно отношение взеха всички! smile3501 newsm51  Кески, Мамсити, Звезди, Боби, Злати, Рина,Хъшпъпи, Мишел, Айра, Фенче, Лина, Канти, Тони, и много още от пишещите тук, които нека не ми се сърдят, ако съм ги пропуснала. Peace bouquet Благодаря ви за позицията!
Много хубави гифчета на Звезди и Канти. smile3501 newsm51

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 20:02 от Dimana-nova1

# 554
Ето,тази новина не ми развали настроението.
----------------------------------------------------
Скрит текст:
"Телеграф": Изписаха Боре Грънчаров от болницата като безнадежден случай
http://petel.bg/Telegraf--Izpisaha-Bore-Grancharov-ot-bolnitsata … n-sluchay__193181
Много ги хаесвам, но за съжаление двама от тях не са между нас.

Общи условия

Активация на акаунт