"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
 Hug Hug Hug Hug

Добър вечер,дръзки и красиви почитателки на Сю и Джес!Благодаря на всички за споделеното. Hug

Ринка, newsm51 за информацията за музея Сабанджъ,както и за новото актьорско допълнение./Но на първа страница в актьорския състав липсва снимката на актьора играещ Ръфат аби.Не че е толкова важно,но си е добре май да го добавиш Hug Hug Hug

Звезди,страхотен колаж! Peace

А утре вечер по това време ще сме изхрупали пуканките и преполовили питиетата #Crazy #Crazy #Crazy

# 556
  • AMS

Привет на всички!!!
Появявам се, за да не помислите,
че съм се скрила.
Не! Просто съм в лошо настроение.
Коментарът ми, за споделеното,
ще е кратък >>>

Благодаря!!!

# 557
Кески Hug
исках, само да е по темата. Hug

# 558
Вечерен поздрав , момичета

Добре сте се забавлявали следобеда .Благодаря на всички ви за споделеното  bouquet

Ринка Hug, Лули Hug мерси за информацията за музея
Разбрах, че експозицията на Feyhaman Duran "Между два свята"  е открита през м.януари. 2017г. и са включени около 1000  негови произведения.
Чудесно хрумване на екипа да заснеме толкова романтичната сцена на такова място.  thumbsup
Понеже изложбата е открита съвсем скоро предполагам, че КЧ се е бръкнал доста дълбоко, за да могат снимките да се заснемат там. Но резултата ще е доста добър Peace Като гледам още преди излъчване на епизода как любопитството ни нарастна, представям си след излъчването му как ще е. А и по-късно, когато сериала се разпространи в чужбина предполагам, че голяма част от туристите ще поискат да отидат и до музея. Въпреки, че тогава надали експозицията на Feyhaman Duran ще е там/поне няма да е толкова пълна какато е в момента/  Peace
Сещам се и друго: Изложбата се казва "Между два свята". Много точно определение на моментното състояние на Сю и Джес Peace И двамата се намират в момента между два свята - на Истината и Лъжата; на Доброто и Злото; на  Миналото и Бъдещето. smile3521

Лека нощ!

# 559
Привет в този късен час, благодаря на всички пишещи в темата. Много е интересна и забавна. Рядко се включвам с коментари, но сега искам да подкрепя нашите мили момичета, които пряват брилянтен превод, а който не го харесва да си гледа епизодите с руски превод и да не мрънка. По този повод се сещам за това, което беше писал Киво по повод изказването за неговата съпруга. Добрия Човек е изпълнен с  любов към себе си и към околните, а лошия какво да кажа за него той просто е нещастен и никой не може да му помогне. Това е моя интерпретация, не мога да го кажа така добре като Киво.
Момичета прекрасни сте, благодаря ви че ви има аз и всички които влизат в темата "открито" ви ценим.
 newsm51 newsm51 newsm51

# 560
Ринка,  Hug Hug благодаря за допълнителното инфо, сега се изЯсни съвсем! Grinning Heart Eyes Heart Eyes

На всички благодаря за постове, снимки, гифове и красотета по страниците  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 00:28 от Анонимен

# 561
Добро утро дръзки и красиви момичета и момчета!
Четвъртък е!!! И пресата припомня за новата ни среща със Сю и Джес!  Peace
Приятен ден!  Hug

# 562
Добро утро на всички Hug

Скрит текст:
Днес, се налага отново да съм в Бургас.
Имам 2 прегледа.
Извинявам се на момичетата от Бургас, че няма да мога да се срещна с тях.
Просто няма да имам време, а и ще бързам да се прибера на време за серията.
Хубав ден на всички Hug Peace
А, вие пишете, да има ,какво да чета ,като се върна. Peace

# 563
Добро утро в деня на дръзките и красивите Hug Hug Hug

При нас отново е много студено и заледено!На всички пожелавам лек и успешен ден с много топлина в сърцата и душите!!!

Очаква ни страхотен епизод довечера!Въобще не се съмнявам,че ще е такъв.
В този момент Сю отново разбира колко отмъстителен е баща и!А гледайки страдащата майка на Джесур дали не си спомня колко е страдала и нейната.Докато Нурхан се е предала,то Фюген дори и болна още брани момчето си!!!

# 564
Добро утро! Hug Hug Hug

Ринка Hug,наминала си рано и си пуснала пресата! Hug

Звезди Hug,за оригиналното кафенце! Hug
Скрит текст:
И аз не съм в Бургас!По на юг при дъщерята съм и гледам внучката! Laughing

Кески Hug

Благодаря за всичко споделено инфо от вчера и постовете ви! bouquet bouquet bouquet

Днес е нашия ден за кино! Party Party PartyНяма да успяе за онлайна,по-късно ще ви изчета и ще видя интересните моменти! Peace И Гришо ще се гледа,трудна е програмата за вечерта! Laughing

Приятен ден,макар и дъждовен! Hug Hug Hug

# 565
Здравейте Прекрасни!
Днес е денят за Дръзките и красивите . Днес е денят на Джесур и Гюзел..

Чака ни интересен епизод .
Сериалът се оказа извън релсите на клишетата ,щом го признават и критиците ...
 За първи път такъв брак .. За първи път романтика в арт музей ..
Поведението на Сю ,спрямо баща й след случките -революция за турските зрители ,иначе търпят страдат дъщерите ,но не се опълчват така дръзко срещу  баща си ....
и аз за първи път влизам в спор с ММ за гледане онлайн на сериал със слушалки и ...

За новото попълнение много се зарадвах... Гледах го в Бана севмейи анлат... много ми допадна
 Сердар влиза в ролятя на новия прокурор ...на мястото на Тайфун бей....
Моля се да бъде с  лека набола брада  ....Харесвам го ...

Приятен ден.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 12:03 от Maya@

# 566

Здравейте, момичета!

Четвъртък е. Сериален ден. Очаква ни хубава серия. Поредната хубава серия. С очаквания, пореден превод от момичетата в тази в тема. За което съм благодарила и отново благодаря. Защото аз гледам, най-вече серията с превод.

Чудесно го е казала Мая:

Цитат
Сериалът се оказа извън релсите на клишетата ,щом го признават и критиците ...
 За първи път такъв брак .. За първи път романтика в арт музей ..
Поведението на Сю ,спрямо баща й след случките -революция за турските зрители ,иначе търпят страдат дъщерите ,но не се опълчват така дръзко срещу  баща си ....

За брака и аз се бях сетила, но, виж, за поведението на Сю като дъщеря не се бях сетила. Защото за нашето мислене си е напълно нормално. Но за тяхната култура е немислимо. За масовата им култура.

Но в моята тема е тихо и тъжно. Заради  интрига на нечия жалка душица писала до Лили. Лили, не трябваше да даваш такава гласност. Така се наля вода във воденицата на нечие нездравословно "удоволствие" . Фенчето е експресивна натура, но много точна и почтена като човек. Въпреки, че тук прочетох чудесни постове от Димана, от Бризчето /ох, Бризче, разкошна си с тази поезия. Едно време заради нея не записах медицина-хирургията ма влечеше много./  И от други момичета. Но отровната стреличка си свърши работата. Ще се преживее, но остава горчилка за нас, заради нечие анонимно злорадство.

А сега един Къванч в бяло, с прибрана коса, с любимата топка - един все по-страхотен мъж:

И нослетата, които е целувал. Нашето момиче Сюхан не се вижда много добре. Но ние си я знаем и харесваме. Прекрасна е за тази роля. И двамата са чудесен тандем.

# 567
Орси  Hug Hug Heart Eyes

Затишието е пред буря  Peace Grinning Grinning Grinning

До довечера Hug Hug

# 568
Привет момичета Hug
благодаря за споделеното bouquet

Джес:
Цитат
- Все что я с тобой пережил, все останется со мной..

Димана Hug имаш лайк от мен за снощния ти пост Peace
Мая Hug. благодаря за инфото bouquet
Ринка Hug, и на теб за Sakıp Sabancı Museum!
не знам дали КЧ е платил за снимките там, или те са поискали да си направят реклама чрез ДК newsm78
Лу Hug, страхотни целувчени гифчета  Wink Heart Eyes

Кески Hug Peace
Цитат
Очаква ни страхотен епизод довечера!Въобще не се съмнявам,че ще е такъв.
В този момент Сю отново разбира колко отмъстителен е баща и!А гледайки страдащата майка на Джесур дали не си спомня колко е страдала и нейната.Докато Нурхан се е предала,то Фюген дори и болна още брани момчето си!!!

аз имам едно предложение Rolling Eyes
нека не очакваме от Лили Hug да превежда и онлайн в четвъртък.....
доколкото знам работи по 3 сериала, превежда за своя любимец Керем, онлайн и в сряда Peace
сподели ми лично , че доста се изморява.....
мисля, че това, което прави за нас, заедно с останалите три момичета(Алекс Hug, Асианита Hug, Рина Hug) е поредостатъчно Peace

и нещо забавно от Тио Hug

хубав следобед Hug
дано довечера имаме интересна и вълнуваща серия!!

# 569
Да си припомним познатото за 13 епизод!  Peace

1 трейлър -         http://www.videoclip.bg/watch/662709_drzki-i-krasivi-13-epizod-1-treilr-bg-sub

2 трейлър -         http://www.videoclip.bg/watch/663924_drzki-i-krasivi-13-epizod-2-treilr-bg-sub

3 трейлър -        http://www.videoclip.bg/watch/664292_drzki-i-krasivi-13-epizod-3-treilr-bg-sub

резюме:

Благодаря за споделеното от всички Ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт