"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Добро утро!
Успях и аз вчера да изгледам серията.С превод е много по-интересно и дори понякога само в една дума изкача зайчето,за което се чудя предварително.
Мислих си за нещата отзад на пред.Според мен финалът не беше колективна мечта,а колективен спомен Wink.Така ми се видяха нещата на мен,освен ако не са ме заблудили.На брачната маса Сюхан каза на брат си,че удря 2 заека-тоест и е влюбена и дразни баща си.След това обаче като и намекна за инцидента с коня каза,че не е.Чувстваше се изиграна и излъга.За мен Джесур е пределно честен с нея.Да,имал е план да се ожени и си го призна.Аз лично вярвам,че по средата на всичко това се е влюбил,защото по същия категоричен начин каза на Сюхан,че някой ден двамата ще направят хубава сватба каквато тя заслужава.Сватбата сигурно ще е в чифлика на Корлуда,може и там да си върне картините.Аз вече се обърках кои картини са менте и кои оригинал.Като нищо Бюлент може да попадне на някои копия.
Номерът с тока на Тахсин-такива неща правят част от филма много забавен.Осигури си тишина да не чува празненството,но пък обстановката стана много романтична Wink.
Адалет мисля,че й прилоша заради Тахсин.Тя без него се чувства несигурна.
Корхан тъкмо ми стана симпатичен и пак се върза на номерата на жена си.
Чакам да видим следващата серия.Джесур го очерниха и сигурно ще си седи сам в къщата за гости Laughing.

Честити празници на Боби и Тони!Още много рождени дни да посрещате със здраве!
 newsm51 за преведената серия.

Ети, Благодаря много!

За Адалет - след като дадоха, че Митхат умря, Адалет усети, че нейните думи бяха последната капка!
Какво ли не я изманипулира Таксин! Като зомбирана е.....

За Сю  и Джес - Мисля, че той е честен само пред себе си. Дори на моменти сам се изненадва как лесно му се получават нещата! След чутото от Ширин признание, че Сю е влюбена, той е различен! Просто реши, че тя му е в кърпа вързана и само ускори събитията. Неотлъчно и методично я водеше към женитбата. Любопитна съм, след думите му в залата, че е мислел за брак, ако не беше се случила катастрофата, какво щеше да направи, за да я убеди!!! Нали с такава цел я изведе от Истанбул!

# 91
Здравейте,

Много хубава серия. Наслаждавах й се в малките часове.
Според мен е имало консумиран брак и накрая тези сцени си бяха спомен от двамата.
Няма да правя някакви анализи, Дива  Hugе направила чудесен такъв.Моите поздрави! Peace bouquet
Това, което е написала Димана  Hugсъщо много ми допада, четох с интерес.Поздрави! Peace bouquet

И аз ще кажа като Дива, че сериалът ми допада, освен че артистите са красиви, но ме кара да мисля и разсъждавам.

Миналата неделя не мога да ви насмогна да ви изчета, имаше толкова много постове, а сега какво става? няма ви никакви. newsm78 newsm78 А толкова обичам да чета различни мнения. Хайде, момичета, пишете!
Има какво да се каже още по последната серия.

Шефът влезе и аз изчезвам.

Хубав ден и седмица

# 92
Здравейте Момичета!
Много хубави коментари четох и 2кафенца обърнах с удоволствие.
В същото  време и аз вече съм склонна да вярвам ,че е имало кекс, защото нашата мома колкото и да е опака , пряма , дръпната и независима ,все пак  тя е една млада и влюбена жена в този секси мъж.
 Възможно е  и думите на Бану да са катализатора в случая....
Много ми харесва образа на Сюхан в сериала ,твърде различен женски образ от турските дизита .
Джесур също много ми допада ...харесвам такъв тип мъжкари..флиртуващ със самочувствие нежен към майка си. Искаше ми се по-силен противник да има в лицето на Бюлент
Допадат ми отношенията на брат и сестра и много ми се иска Корхан да се събуди.....

Иначе сме на 9то място по седмичния рейтинг

Цитат
Dizici BaĞyan ‏@DiziciBagyan 15 dk.15 dakika önce

23-29 Ocak Reyting(T.)

#DirilişErtuğrul
#ArkaSokaklar
#İçerde
#Edho
#AşkveMavi
#KırgınÇiçekler
#KalbimdekiDeniz
#Anne
#CesurVeGüzel
#No309

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 11:12 от Maya@

# 93
  • Бургас

Май, направих и аз колаж???

# 94

Май, направих и аз колаж???

Влязох за малко и гледам този колаж. Супер е! Браво Тони!  smile3501Давай все така!
Справила си се отлично. bouquet

# 95

Tони Hugнали видя,4е е лесно.Продължавай Peace
Ани Hug
Ети Hug
Мая Hug
какво ,казваш, добре , че я има Бану та нещата да се случат Joy

# 96
И да ме  #Sniper smile3503аз ще си го напиша:love001: love001

Изобщо не съжалявам Сюхан . Ами на такъв баща , такава дъщеря и обратно ......умна ,проницателна , принципна ,не търпяща лъжите , а когато стане дума за баба ѝ ,от половин сричка вярва , а се ежи на Джесур за всяка скрита от него и разкрита от нея конспирация .
 Не го разбирам това !?!?! Баба ѝ е виновен ,стигнал до дъното ,даже се е окопал доста по-надолу-убиец ,лъжец,дебелоок лицемер ,манипулатор ,изнудвач,подъл ...амаааа...САКЪН !!!.......ЗАЩО?!?!?  О беним бабам!

Джесур има ли право да търси  истината и да я покаже ? Защо да е виновен и лъжец ???? Бил ли е някой невинен ,убил ли е някой заради целта си ?????
Използва я за да стигне до истината , а баба ѝ я ползва ,за да скрие истината .
Каза ѝ ,че баща ѝ е убиец ,каза ѝ че ще ѝ се наложи да бъде много смела ...

ТК е началото , а Джесур е следствие. Как, по  какъв начин Джесур да разбере  кой е виновен за случилото се .
Та нали в Корлудаа  всичката воня е капсулирана в бляскава опаковка ,той трябва да пробие макар и с игла ,за да завони .....
Съдбата  изпречи Сюхан на пътя му ,как да не я "ползва"за целите си ,въпреки че се влюби в нея .
А той е влюбен въпреки всичко и всички . Бану им "отвори" очите и на двамата със своята ревност ,защото те не искаха ,особено Сюхан , да си го признаят дори и пред себе си .
Знае какво е вършил баща ѝ ,чу го с ушите си в полицията,усети "обичта"му много драматично ...но не може или не иска да повярва .......Да повярва ,доста е пораснала .
Не иска да повярва на Джесур , а вярва на баща си .Да ! Баща ѝ е ,но ще си плати "данъка " ,друго не ѝ остава . Има си самочувствие /не ,че парадира с това / на умна ,чувствителна ,неприкрита, уверена жена , а така бързо се хваща ,като опре нещо до баба ѝ. Ами да се  замисли малко ,това поне го може .
Бракът ѝ с Джесур въобще не е наказание за Тбей ,ееее,дойде му малко шумничко ,но той им спря тока , а поръча и водата да спрат !!! Joy Joy
Ако нещо го е стреснала ,то това беше акцията на  полицията. Това вече е притеснение за личната му защита ,а той и там ...с "хайдут ханъм"се справиха ...отиде си Митхат бей.....

Корхан е нещастник , а не нещастен-с години е като рогозка ,на която Тбей си стърже калните цървули ...толкова е охлепан Корхан с кал  и не намира сили да се измие.
Станал мъж ,зрял ,създал семейство ,а дали той го е създал или някой му го е "дал" newsm78.....
Ееее, до сега никой не е мътил водата в конака Корлудаа , сега още повече ,че и Тбей си показа "способностите" и той продължава да си трае....
Рискуван е животът на Сюхан,не само физически ,но и душевно  и той пак си трае ,че се съмнява и в чесноста на Джесур.....
Върви като пале след баща си ..."баба,баба" ..и реве като 3-годишен малчуган, на който не са му купили сладолед ooooh! ooooh!
Положението  е това ,което му пречи да бъде  честен. Лесно е да си на върха , но е страшно да се наредиш и ти на "рента" ,както всички жители на Корлудаа.
 Та те дори не са Корлудаа , те са някои си там неизвестни дори за тях самите ....
Време е брат и сестра да се събудят и да са последователни в живота си , естествено ,ако наистина са честни ...поне пред себе си ....хора!

Не  искам да се помиряват Корлудаа и Карахасаноолу!!!

Искам Тахсим Корлудаа да си получи заслуженото ,защото той сам се е отказал от семейството си , а на Джесур му е отнето по много жесток начин.    

# 97
Скрит текст:
И да ме  #Sniper smile3503аз ще си го напиша:love001: love001

Изобщо не съжалявам Сюхан . Ами на такъв баща , такава дъщеря и обратно ......умна ,проницателна , принципна ,не търпяща лъжите , а когато стане дума за баба ѝ ,от половин сричка вярва , а се ежи на Джесур за всяка скрита от него и разкрита от нея конспирация .
 Не го разбирам това !?!?! Баба ѝ е виновен ,стигнал до дъното ,даже се е окопал доста по-надолу-убиец ,лъжец,дебелоок лицемер ,манипулатор ,изнудвач,подъл ...амаааа...САКЪН !!!.......ЗАЩО?!?!?  О беним бабам!

Джесур има ли право да търси  истината и да я покаже ? Защо да е виновен и лъжец ???? Бил ли е някой невинен ,убил ли е някой заради целта си ?????
Използва я за да стигне до истината , а баба ѝ я ползва ,за да скрие истината .
Каза ѝ ,че баща ѝ е убиец ,каза ѝ че ще ѝ се наложи да бъде много смела ...

ТК е началото , а Джесур е следствие. Как, по  какъв начин Джесур да разбере  кой е виновен за случилото се .
Та нали в Корлудаа  всичката воня е капсулирана в бляскава опаковка ,той трябва да пробие макар и с игла ,за да завони .....
Съдбата  изпречи Сюхан на пътя му ,как да не я "ползва"за целите си ,въпреки че се влюби в нея .
А той е влюбен въпреки всичко и всички . Бану им "отвори" очите и на двамата със своята ревност ,защото те не искаха ,особено Сюхан , да си го признаят дори и пред себе си .
Знае какво е вършил баща ѝ ,чу го с ушите си в полицията,усети "обичта"му много драматично ...но не може или не иска да повярва .......Да повярва ,доста е пораснала .
Не иска да повярва на Джесур , а вярва на баща си .Да ! Баща ѝ е ,но ще си плати "данъка " ,друго не ѝ остава . Има си самочувствие /не ,че парадира с това / на умна ,чувствителна ,неприкрита, уверена жена , а така бързо се хваща ,като опре нещо до баба ѝ. Ами да се  замисли малко ,това поне го може .
Бракът ѝ с Джесур въобще не е наказание за Тбей ,ееее,дойде му малко шумничко ,но той им спря тока , а поръча и водата да спрат !!! Joy Joy
Ако нещо го е стреснала ,то това беше акцията на  полицията. Това вече е притеснение за личната му защита ,а той и там ...с "хайдут ханъм"се справиха ...отиде си Митхат бей.....

Корхан е нещастник , а не нещастен-с години е като рогозка ,на която Тбей си стърже калните цървули ...толкова е охлепан Корхан с кал  и не намира сили да се измие.
Станал мъж ,зрял ,създал семейство ,а дали той го е създал или някой му го е "дал" newsm78.....
Ееее, до сега никой не е мътил водата в конака Корлудаа , сега още повече ,че и Тбей си показа "способностите" и той продължава да си трае....
Рискуван е животът на Сюхан,не само физически ,но и душевно  и той пак си трае ,че се съмнява и в чесноста на Джесур.....
Върви като пале след баща си ..."баба,баба" ..и реве като 3-годишен малчуган, на който не са му купили сладолед ooooh! ooooh!
Положението  е това ,което му пречи да бъде  честен. Лесно е да си на върха , но е страшно да се наредиш и ти на "рента" ,както всички жители на Корлудаа.
 Та те дори не са Корлудаа , те са някои си там неизвестни дори за тях самите ....
Време е брат и сестра да се събудят и да са последователни в живота си , естествено ,ако наистина са честни ...поне пред себе си ....хора!

Не  искам да се помиряват Корлудаа и Карахасаноолу!!!

Искам Тахсим Корлудаа да си получи заслуженото ,защото той сам се е отказал от семейството си , а на Джесур му е отнето по много жесток начин.    

Уха, че остър пост, но ми хареса PeaceГледна точка и то много добре обоснована. smile3501

# 98
Здравейте!  wavey Успешна нова седмица!  Hug
Благодаря ви за споделените мнения, новини, колажи, гифчета, Hug Hug Hug
и най-вече за настроението, което създавате.  Hug Hug

Мишел,  Hug радвам се, че следиш сериала!  Hug Благодаря за превода на репортажа с Туба.  Hug

Честито на всички, родени под знака на петела!  Hug Да ви е здрава и успешна годината!  Peace

Тони,  Hug честит празник / със закъснение/!  Hug
Нека здравето и успеха да са винаги с теб и семейството ти!

Сериалът е много обсъждан през последните дни - в социалните мрежи, в магазинни предавания и в пресата. Объждат се ту рекорда, който са поставили в туитър феновете, ту "сватбата на годината", както четох да наричат сватбата на Сю и Джес, ту с интригата около това станало ли е нещо или не е станало...
Не се учудвам, че известни личности не крият че го гледат и се изказват ласкаво за него.  Peace
Посмях се с кражбата на фалшивите пари. Сценаристката сценария ли ще сменя или ще печатат нови банкноти.  Joy Joy Joy
Относно броя на епизодите мисля, че предварително обявените 39 епизода е един оптимален вариант. Естествено при голям интерес към сериала е очаквано епизодите да станат повече, но това при всички случаи ще е за сметка на темпото в развитието на действието. От изгледаните сериали съм си изградила мнение, че около 25-30 епизода е най-добрия вариант за да се спестят на зрителите многото пълнежи. Но в крайна сметка колкото епизоди ни предложат, толкова и ще гледаме.  Peace
Историята на Сюхан и Джесур е много интересна и ни е поднесена по страхотен начин от Туба и Къванч.  Peace Peace Двамата изграждат една запомняща се екранна двойка.  Peace Peace
11 епизод беше един много силен епизод. Скоростта, с която се развиваше действието беше много голяма. Героите вземаха решения и действаха екстремно.  Peace
За ПБН съм раздвоена, но ако трябва да избирам "имаше" ли или "нямаше" се спирам на "имаше"!

Харесаха ми коментарите ви по събитията и героите в тях.  Peace
Няма да повтарям написаното, само бих искала да спомена наглостта на бюлент в коридора пред моргата. Никога нямал да прости на Сю че е попаднала в капана на Джес.  Joy Joy Joy Добър ученик на учителя си - Тахсин.  Peace

относно рождения ден на Сю
Скрит текст:
имаме два документа- единият е копие на картата и, където е фиксирана дата 09.04.1987година
и документ, написан на ръка, където е фиксирана дата 09.02.1987 година, който Сю подписа на крак във фоаето на залата. Приемам за истина датата 09.04. , която е вписана в личната и карта.

за предстоящата среща на Корхан с Хюлия
Скрит текст:
Не вярвам Корхан да има 2 лаптопа. Може би вторият е на Джахиде. В него обаче бе личната поща на Хюлия и полученото писмо от консулството на САЩ с датата и часа на явяване относно американската и виза. Преди дни в кратко видео от сета видяхме как Корхан гони Хюлия по улицата. Сигурно ще я причака там. Дано Корхан се запита откъде накъде личната поща на Хюлия се чете в дома им, защото не вярвам консулството да пуска в интернет текста на писмата си до желаещите виза.

завещанието на Нурхан.

Скрит текст:
Дали наистина Сю ще предяви претенции към наследството си?

Дано очакваният днес трейлър ни подскаже повече неща Peace

операторите

още от сета:

това било от 12 епизод. 

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 16:12 от rina-rina

# 99
  • Сливен
           Здравейте, Дръзки красавици! Hug

Добро утро!
Успях и аз вчера да изгледам серията.С превод е много по-интересно и дори понякога само в една дума изкача зайчето,за което се чудя предварително.
Мислих си за нещата отзад на пред.Според мен финалът не беше колективна мечта,а колективен спомен Wink.Така ми се видяха нещата на мен,освен ако не са ме заблудили.На брачната маса Сюхан каза на брат си,че удря 2 заека-тоест и е влюбена и дразни баща си.След това обаче като и намекна за инцидента с коня каза,че не е.Чувстваше се изиграна и излъга.За мен Джесур е пределно честен с нея.Да,имал е план да се ожени и си го призна.Аз лично вярвам,че по средата на всичко това се е влюбил,защото по същия категоричен начин каза на Сюхан,че някой ден двамата ще направят хубава сватба каквато тя заслужава.Сватбата сигурно ще е в чифлика на Корлуда,може и там да си върне картините.Аз вече се обърках кои картини са менте и кои оригинал.Като нищо Бюлент може да попадне на някои копия.
Номерът с тока на Тахсин-такива неща правят част от филма много забавен.Осигури си тишина да не чува празненството,но пък обстановката стана много романтична Wink.
Адалет мисля,че й прилоша заради Тахсин.Тя без него се чувства несигурна.
Корхан тъкмо ми стана симпатичен и пак се върза на номерата на жена си.
Чакам да видим следващата серия.Джесур го очерниха и сигурно ще си седи сам в къщата за гости Laughing.

Честити празници на Боби и Тони!Още много рождени дни да посрещате със здраве!
 newsm51 за преведената серия.

Ети,  Hugчетох те с внимание. Благодаря за пожеланията!

Време е за следобедно кафе. Заповядайте!

И на мен много ми хареса серията с превода. Този романтичет трей ми се струва доста подвеждащ. Ще видим в четвъртък точно как стоят нещата.

Приятна вечер, приятели! Hug

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 16:41 от boyana05

# 100
Имаме си трейлър!  Peace Peace

Cesur ve Güzel 12. Bölüm 2. Fragman

# 101
  • Сливен
   Ринка,  Hug благодаря!
Имаме си трейлър!  Peace Peace

Cesur ve Güzel 12. Bölüm 2. Fragman

Ето ви сега кекс. Има ли , няма ли. Май, май, скоро няма да има.

# 102
Еха, ама трей , я #2gunfire
От кога чакам да видя ядосана Сю

И ,накрая , рече и отсече
аз съм дъщеря на Тахсин Корлуда. #2gunfire

# 103
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 12.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 104

Общи условия

Активация на акаунт