Успях и аз вчера да изгледам серията.С превод е много по-интересно и дори понякога само в една дума изкача зайчето,за което се чудя предварително.
Мислих си за нещата отзад на пред.Според мен финалът не беше колективна мечта,а колективен спомен

Номерът с тока на Тахсин-такива неща правят част от филма много забавен.Осигури си тишина да не чува празненството,но пък обстановката стана много романтична

Адалет мисля,че й прилоша заради Тахсин.Тя без него се чувства несигурна.
Корхан тъкмо ми стана симпатичен и пак се върза на номерата на жена си.
Чакам да видим следващата серия.Джесур го очерниха и сигурно ще си седи сам в къщата за гости

Честити празници на Боби и Тони!Още много рождени дни да посрещате със здраве!

Ети, Благодаря много!
За Адалет - след като дадоха, че Митхат умря, Адалет усети, че нейните думи бяха последната капка!
Какво ли не я изманипулира Таксин! Като зомбирана е.....
За Сю и Джес - Мисля, че той е честен само пред себе си. Дори на моменти сам се изненадва как лесно му се получават нещата! След чутото от Ширин признание, че Сю е влюбена, той е различен! Просто реши, че тя му е в кърпа вързана и само ускори събитията. Неотлъчно и методично я водеше към женитбата. Любопитна съм, след думите му в залата, че е мислел за брак, ако не беше се случила катастрофата, какво щеше да направи, за да я убеди!!! Нали с такава цел я изведе от Истанбул!