"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Какви 39, 50, 70-80 серии?????? Че аз искам да ги гледам до края на живота си!!!!!!!!!!!!!!!!

Joy   ох, бе, това е коментар!  Hug Hug Heart Eyes

Серията е трепач! С превод беше още по- екшън! Разбрах защо ми харесва този сериал.  Peace hahaha За първи път умна, чувствителна, неприкрита, съвременна и с чувство за хумор жена е ГГ!  Party Репликата и в полицейската кола след подписването  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чакам кога Сю ще прати на Адалет покана да освободи имението и!  hahaha  hahaha

Хубава вечер  Hug  Hug

# 76
 За преведения епизод

# 77

И ,накрая за ПБН,забелязах, 4е в стаята на Джес имаше ток, защото му светеше нощната лампа.
А, както всички знаем, тока го спря Тахсин.

Звезди, Hug така е, в стаята на Джес имаше ток, но забравяш, че Кемал отиде за гориво на бензиностанцията, за да зареди и  включи генератора за ток и е нормално лампата да свети.

# 78
Димана Hug
не , не съм забравила, ама с тази миниатюрна тубичка, от 5 литра,
силно се съмнявам newsm78
А, и не съм ,много запозната, но ми се върти нешо в главата, като 4е ли ,Кемал каза-няма мазут newsm78
Ако, някой е запомнил, нека да пише, може аз да греша...........
Интервю на Туба за арабски канал от Женева.
https://vk.com/video-63875573_456239140?list=8691c290543efb5b65

# 79
  • Бургас
Момичетаааааа!
 Благодаря на всички, които почетоха моя празник!

Лека нощ!

# 80
Гледате ли? Никакви ви няма.

Е, с превод на БГ е съвсем друго. Доста неща се проясняват.
Например ровенето на Корхан в един лаптоп, пък после да се прикрие във втори.
От това, което видях е ,че проследява някаква поща и ми се видя името на Хюлия Йълмаз.
Той ще продължи да я търси и ще проследява всичко, което е възможно за нея тихичко и тайничко.

Този мъж в затвора , който даваха е наверно някой от работниците в тези затворени мини. Защото когато вървеше информацията за смъртта на Митхат казаха, че е имало незаконно добиване на султанити от затворена мина, като те са изнасяни контрабандно в чужбина. Това може би ще е някой свидетел на тези дела на Тахсин и приятели.

Джахиде се сдоби с още една новина, която не знаеше, освен за наследството на Сю и за поръчаното похищение над колата на Джес от Тахсин.

Мехрибан за сега е смела и ще свидетелства, докато Бюлент не изиграе някаква ключова роля и осуети нейното желание да разобличи Тахсин. От фрага, който видяхме Бюлент намира картините в подземието и може точно заради бъдеща изгода да застави майка си да мълчи.

Корхан се сети да се проследят записите от камерите на пътя, по който е преманивал Джес и кога, за да разберат дали не е организирал някое от покушенията над Сю. Джахиде му вкара “червейчето“ на съмнението и той започва да разследва случващото се.

Адалет е чувствителна убийца, хем тя каза тежките думи на Митхат , а припадна при вида на умиращия . Дали е припаднала, когато уби двама човека newsm78 Joy, а може и да са повече, не се знае дали е информирана на тези находища и мината. Тя също има съмнения в Тахсин, особено когато реши в предходната серия да му провери телефона, набра номера и насреща й беше точно този Митхат, а после прикри факта с мъглявото обяснение, че е звънял телефонът и тя го е включила.
Нормално хитър ход, който ме кара да мисля, че тя не е знаеща на всичко случващо се около Тахсин.
Напротив тя е във вечно подчинение и притурка на Тахсин, за да не бъде предадена на властите.

Кемал е верен и обичащ млад мъж. Много га харесвам и външно и като характер.
Ширин  си е Ширин, няма управия с нейните уста, но пък е добронамерена и верна приятелка, доколкото може с тези уста. Joy

# 81

Димана Hug
аз мисля,4е затворника е братът на Адалет, и може би е време да се появи на сцената. newsm78

# 82

Димана Hug
аз мисля,4е затворника е братът на Адалет, и може би е време да се появи на сцената. newsm78

Звезди, Hug хубав колаж! bouquet bouquet
А това за затворника е само хипотеза, въз основа на съобщението, разбира се, че може да е братът на Адалет, а може и да е съвсем друг човек. Предполагам, че много хора от района са с опропастен живота от групата на Тахсин. Това, обаче са само предположения и ги споделих.
По повод агрегата, горивото, количеството му мисля, че съм права, защото на вилата имаме агрегат и знам как произвежда ток достатъчен за осветление. Но няма нужда да засягаме някакви физически закони. Просто обясних защо светят лампите и то, защото е задействан агрегата, следствие на доставено гориво.

# 83
Скрит текст:
Здравейте дръзки и красиви момичета и момчета!  Hug Приятна неделя!  Hug
Готови ли сте за кино?[/b][/i][/color]  Hug

[/spoiler]

Евет!  Popcorn Мерси!  newsm51

# 84
  • Бургас

Димана Hug

Прекрасен колаж, Звездиии!
Абе, как ги правите тези хубави колажи, бе!!!

# 85
Здравейте на всички гюзелчета и от мен. Изгледах още в петък епизода с руски суб, а днес го прегледах и с бг превода. Благодарности на потрудилите се. 💐💐💐 Започва полека лека да се разплита историята, липсват ми първоначалните закачки между двамата ни хубавци. Според мен на Сю никак не и лесно, не знам ако някой е на нейни място как би постъпил.. От една страна е баща и, който явно я е лъгъл за целия си живот и реално е някакъв друг човек, от друга страна Джес излиза най-върлия му враг и излиза, че тя е част от плана му.. Вярно, на моменти си мисля, че има вероятност да изпитва нещо дори малко към нея, но все още се замислям дали е така.. Може би скоро ще се изяснят чувствата му и на самия него. Сю не си признава, но е запленена от него още от самото начало, и как няма.. такъв кавалер, такъв чаровен джентълмен.. 😱😍😍😍 няма как да устоиш. Таксин сякаш започна да се размеква, представях си го по-страшен след като разбере кой е Дж, не знам, верно направи му клопки, но не ми е много страшен 😀😈,очаквах още по-брутални идеи, явно се чувства спокоен, че няма кой да проговори за тайната му.. Корхан е ключов елемент тук, той знае, но си трае, не се опълчва съвсем на баща си, но май това ще стане със сигурност. Джахидето само му мъти главата пуу, как пък не я разбраха, че  корема и е празен.. така де, буквално 😀 😕. Надявам се сериала да е с повече от 30-40еп,защото двете гълъбчета ми харесват много 💘💘, има и химия между тях, едни погледи, едни чудеса.. Ех.. 😄

# 86
  • AMS
Лили, Ринка, Ассианита, Алекс,
благодаря за превода!!!

Привет на всички!!!
Благодаря за написаното!!!
Тони, здраве и късмет!!!

Изгледах серията.
Исках да ми улегне и да прочета повече мнения, преди да споделя моето по съдържанието.  
Добре е да изчакам и фраговете, но започвам да пиша.

За мен, Дръзки и Красиви е сериал, който ме кара да мисля, да решавам ребуси,
да търся, да помня, да се връщам, да съпоставям и едва тогава да правия прогнози.
Финалът на 11-ти епизод, на който се връщах няколко пъти, ме накара
да погледна по друг начин на целия епизод.
Хаштагът  гюзеллик, дето го сложиха и който по принцип винаги присъства в заглавието,
като че ли искаше да  подскаже, че акцентът е красавицата, която става смела и дръзка.
Ами да - тя предложи брак смело. Фиктивен - дръзко.
А дръзкият се оказа, че подготвя тайно брак, но е влюбен. Много хубаво.
Влюбен и иска застраховка живот.
И като му се разкриха предварителните планове, за "застраховката", беше готов да се откаже.
Добре, че смелата красавица каза на длъжностното лице, да продължи.
Смело прие да са заедно от тук нататък и че не трябва тя да е причината,
той да забрави за отмъщението.
Ако пък забрави - смелата красавица ще му напомни задължително.
Много смела започва да става и това ми харесва.
Под предлог, че се извинява, отиде в стаята му. Дръзко.
Но той я предупреди, че един ден ще ѝ се наложи да бъде много смела и дръзка.
Това е началото.
Чакам следващите дръзки и смели разкрития от нея.
Джес, според мен, видя след тези капани, че може  да  навреди на невинните
и особено на Сюхан.
Така, че този брак го одобрявам!!!
Одобрявам и отмъщението, щом то цели Тасин  и виновните да са зад решетките.
Един ден всичко ще е истинско - и брака, и любовта,
и истинските картини ще са закачени на стените.
Обичам силните и смелите, дръзките и красивите.

За другите -
Хюлия ще заминава за Америка - иска виза.
Корхан разбра. Ще я намери.

Бюлент едва ли ще застави Михрибан да мълчи.
Той може да направи някоя глупост, като унищожи доказателствата,
като открадне, или скрие картината.

Този, който чете вестникът в килията може и да е някой,
които е там, заради самия Митхат и престъпленията му преди 30 години.
А може  и смъртта на Митхат  да е инсценировка.
Все пак не дадоха кой умира на пода и защо точно припадна Адалет.
Рафат, защо снима точно погребението.
Задържани са и тировете на  г-н Маден с маслините на Тасин и диаспората.

Изясниха ми се и някои дати -
1972 г Тасин е в Корлудаа и има картините.
Пожарът трябва да е станал в тази година.
Сюхан не намери документи преди 1972 г.
Картините Тасин продава до 1977г на един купувач.
Остава оригинал и копие на една картина.
1978 Тасин  се жени за Нурхан и окачва картината на стената.
След няколко години  Хасан вижда картините на една изложба
и разбира, че е ограбен и навързва нещата с казармата,
пожара и смъртта на родителите си.

Има още >>>

почти боса по асфалта

шофьор на такси

Но спирам, че стана утре.
Като се прибера, може вече и трей и някоя снимка да има.

Успешна седмица!!!

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 18:43 от *** Diva ***

# 87

За колажите,  е много лесно,в началото гледах ,като теле в аптека, но благодаря на Ринка Hug,
която имаше търпението да ми помогне.
Опитайте и вие.Лесно е. bouquet bouquet
------------------------------------------------------------------
Дали Джес, обича  Сю newsm78
https://pp.vk.me/c638126/v638126628/1b794/aTKYsvGP75o.jpg

# 88
  • Бургас
Да е хубав денят ви, момичета!

# 89
Добро утро!
Успях и аз вчера да изгледам серията.С превод е много по-интересно и дори понякога само в една дума изкача зайчето,за което се чудя предварително.
Мислих си за нещата отзад на пред.Според мен финалът не беше колективна мечта,а колективен спомен Wink.Така ми се видяха нещата на мен,освен ако не са ме заблудили.На брачната маса Сюхан каза на брат си,че удря 2 заека-тоест и е влюбена и дразни баща си.След това обаче като и намекна за инцидента с коня каза,че не е.Чувстваше се изиграна и излъга.За мен Джесур е пределно честен с нея.Да,имал е план да се ожени и си го призна.Аз лично вярвам,че по средата на всичко това се е влюбил,защото по същия категоричен начин каза на Сюхан,че някой ден двамата ще направят хубава сватба каквато тя заслужава.Сватбата сигурно ще е в чифлика на Корлуда,може и там да си върне картините.Аз вече се обърках кои картини са менте и кои оригинал.Като нищо Бюлент може да попадне на някои копия.
Номерът с тока на Тахсин-такива неща правят част от филма много забавен.Осигури си тишина да не чува празненството,но пък обстановката стана много романтична Wink.
Адалет мисля,че й прилоша заради Тахсин.Тя без него се чувства несигурна.
Корхан тъкмо ми стана симпатичен и пак се върза на номерата на жена си.
Чакам да видим следващата серия.Джесур го очерниха и сигурно ще си седи сам в къщата за гости Laughing.

Честити празници на Боби и Тони!Още много рождени дни да посрещате със здраве!
 newsm51 за преведената серия.

Общи условия

Активация на акаунт