"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Once there was a Hushpuppy...
Еххаа, нова тема Hug
Ринка - bouquet

Не смогвам да ви изчета.. Blush
Дано да се разпиша скоро с някакъв коментар и аз Wink

# 46
Здравейте! wavey wavey wavey

Мая, HugБлагодаря, за информацията по сериала. bouquetи доуточненията.

Стана ми смешно за тази кражба на парите от сета, но слава богу, че са били от реквизита, за разлика от нашите откраднати от инкасовия екип, които са истински. Турците ще намерят виновниците, но нашите надали.

В сериала Бюлент ще организира много интриги и то тихо и подмолно. Играе умно, информирано и много целенасочено. От фрага се вижда, че намира картините. Имаше две подсказки за това. Първо, когато не намириха Сю всички смятаха, че има някъде друг вход за гаража. Но в болницата, когато Сю каза на баща си, че е чула всички, което е казал за отвличането й, когато я попитаха откъде знае, тя каза , че ги е наблюдавала от тайник. Естествено Бюлент чу всичко.
Както каза и Мая Бюлент е проучил чрез Фейсбук/примерно/ миналото на Бану и е станал приятел с нейни състуденти. Затова предполагам , че е Фейсбук. Научил е, което му трябва, за да може да й намери слабо място. Хитър и опасен играч.
Сещам се за Тахсин колко слаб беше при научаване новината за Сю и направи нещо, с което помисли, че им разваля кефа - спря им тока и водата ще им спира.
Стана ми мъчно за Сюхан. Как всеки я ползва за собствени нужди. Най-мъчно ми стана от поведението на Джес при бракосъчетанието. Играе си с нея като котка с мишка.Невероятен манипулатор. Точно това, че й казва всичко  в очите и то с чувство на победител, което показа особено, когато й каза, че тя е неговата застраховка. Такова поведение поставя другия да се чувства в безизходица и Сю го показа, въпреки че на следващия ден отиде за разузнава при адвоката.
Сю е влюбена и е подвластна на чара на Джес.
Мисля си, че е имало консумация на брака, имайки предвид фрага. Края на серията я превъртях много  пъти.
В спомените на Джес, че Сю е дошла през нощта при него, за да се извинява,че му съсипва и неговото бъдеще с този брак, няма как това той да го знае, ако в действителност тя не му е казала  и кога да е станало това, освен в нощта след брака? Не твърдя, но така си мисля. Ще видим в четвъртък.

Джахидето ме отвращава тотално, но явно си върши добре работата щом предизвиква такива чувства у мен.И актрисата много добре ни я представя, но ми се струва, че има преиграване и то в повече.

Доста неща по действието ще си изясня, когато изгледам с превода.

Пожелавам ви приятен и топъл ден! Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 13:46 от Dimana-nova1

# 47
  • Сливен
                         Привет, Дръзки красавици! Hug

Едва ви хванах на с.4 ! Нямате спирка.  bouquet

Ринка,  Hug благодаря за новата тема!

Лили, Hug  Мишел, Hug  благодаря за преводите!

Майче, Hug  благодаря за някой пояснения по серията!
Добрю утро Момичета!
Звезди,
 тук съм, но само като четяща, защото ......просто нямам време
Благодарности .. на  всички, които споделят мненията си и правят темата приятна и интересна ...
Сериалът Дръзки и Красиви е точно по моя вкус..Много съм запленена
няма леща ,няма увивания ,пълна е с красота,любов , интриги и всичко що не е стрелба в челото и рязане на месо .
 Владетелят ни Тахсин е сладур аплодисменти за актьора Hug
 Епизода го изгледах 2пъти -онлайн и от тубето...
Ако искате да знаете моето мнение /което може и да не е така  /, но логиката и интуицията ми казват ,че нямаше халвет- нито след гасенето на тока ,нито предишния ден..всичко е с цел обърквация.
А ако случайно съм се излъгала .... това означава ,че целта на Сц-Едже  е да вкара бебе в играта ...

Не знам дали разбрахте ,но Бюлент е проучил Бану,чрез мейли с приятели и състуденти и й каза ,че след раздялата си с Джесур ,тя е била  направила опит за самоубийство.....
 Определено на мен не ми хареса емоционалното решение на Сюхан ,така да наказва баyа си..
Но явно и тя ще играе вече двойнствена роля..Каза на Джесур ,да не забрави, за нейното отмъщение към него ,след като стигна до извода ,че и той като Тахсин използва хората с цел постигане на целта  

И абсолютно съм съгласна с този блокър .....в сериал се върви в посока за възползването на способностите на Туба с лицето си да играе пъзел...бавно, тактично и нежно...Тя ще обяви тиха война на баща си и Джесур.

И нещо интересно ...
Крадец се намъкнал през нощта в банката изградена на  сета на сериала и отмъкнал 100хил тл фалшиви ,вчера са били в почивка заради това ...

Майче,  Hug на същото мнение съм като теб за текста в червено. Peace Да видим дали сме познали.

Трея е романтичен, но ми се струва, че после ще ни залеят със студена вода.

Приятна неделя, приятели! bouquet Hug Peace

# 48
Здравейте Момичета !
И аз съм фен на дръзките и красивите .
Цитат
Стана ми мъчно за Сюхан. Как всеки я ползва за собствени нужди. Най-мъчно ми стана от поведението на Джес при бракосъчетанието. Играе си с нея като котка с мишка.Невероятен манипулатор. Точно това, че й казва всичко  в очите и то с чувство на победител, което показа особено, когато й каза, че тя е неговата застраховка. Такова поведение поставя другия да се чувства в безизходица и Сю го показа, въпреки че на следващия ден отиде за разузнава при адвоката.
Сю е влюбена и е подвластна на чара на Джес.

Димана ,
Изобщо не ми е мъчно за Сю-базирам се от дотук изградения й образ/излиза ,че е овен и 0 положителна /пълно съвпадение с моята особаслаба при пиянство / . Тя ще съумее да се справи с атаката  и чара на Джес./имах гадже с такова поведение /отгоре на това и със сини очи но с тъмна коса/  -много е гадно / Надявам се Сю да обуздае Джес/макар ,че той й се закани в първата серия и до тук се справи отлично/
 За ПБН съм 50/50

# 49

Злати Hug
нищо не съм направила, всеки прави тук нещо, и допринася за да сме информирани.
Почти, никога не тегля нещата на кантар,просто всеки има различни източници за инфо.
Аз например, нямам фейсбук, и туитър,просто не искам.
Но, вие почти всички, имате и поствате неща , които аз например не мога да прочета.
И, така се допълваме. bouquet
Криси Hug
Мая Hug
минавай по често.
Ама ми стана смешно, с този,,обир,,
и се запитах, там ,няма ли охрана newsm78
Според мен, също няма ПБН, и това е може би във фантазиите на някой, ама ще видим.
Боби Hug
надявам се да си по-добре newsm78
Виждам, че
Вяра Hug е наминала
Пъпи Hug
нещо ми се губиш, като-5 лева от старите Joy Joy Joy Joy
Не се оправдавай, а пиши, чакаме те bouquet
Димана Hug

# 50
Привет на всички Hug
благодаря за интересните коментари!!

Тони Hug, на патерица, ЧРД и всичко най-добро!! bouquet

Мая Hug ще може ли да погледнеш какво пише тук Praynig
за някакви 50 серии става дума newsm78

# 51
Според този документ Сюхан е водолей /09.02.1987/и няма нищо общо с Овена......ако правилно разчитам рождения ден .

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 14:28 от Maya@

# 52
Привет на всички Hug

Мдаа..
преди малко го прочетох във фрДизи .тв . написано е месец декември ..
Пише ,че Продуцента и Стар тв са се договорили относно  Джесур и Гюзел за 50епизода и финал в края на Декември 2017г ...Но.....Ако след 20-30 епизода /както става по принцип при дизитата- сценария се запуши и рейтинга е много лош и се наложи финал ,актьорите ще получават част от  хонорарите си  до 50ти еп...... а ако се задържи в добра позиция, в началото на януари ще има друго споразумение да продължи до м.юни -2018г..
За сега и канала и продуцента са доволни 

# 53
Скрит текст:
Привет на всички Hug

Мдаа..
Пише ,че Продуцента и Стар тв са се договорили относно  Джесур и Гюзел за 50епизода и финал в края на Декември 2017г ...Но.....Ако след 20-30 епизода /както става по принцип при дизитата- сценария се запуши и рейтинга е много лош и се наложи финал ,актьорите ще получават част от  хонорарите си  до 50ти еп...... а ако се задържи в добра позиция, в началото на януари ще има друго споразумение да продължи до м.юни -2018г..

Мая,, благодаря за превода, на това което е публикувала Айра.

И така, ясно е, че ще продължи сериала до 2018 г. Рийтингът е добър и няма причини да не се удължи. Дано Еджето е готова с разтегнатия вариант  newsm78 Joy Ще ни късат нервичките до 75- -80 епизода. Joy Joy Joy

# 54
  • Сливен
Привет на всички Hug

Мдаа..
Пише ,че Продуцента и Стар тв са се договорили относно  Джесур и Гюзел за 50епизода и финал в края на Декември 2017г ...Но.....Ако след 20-30 епизода /както става по принцип при дизитата- сценария се запуши и рейтинга е много лош и се наложи финал ,актьорите ще получават част от  хонорарите си  до 50ти еп...... а ако се задържи в добра позиция, в началото на януари ще има друго споразумение да продължи до м.юни -2018г..

Майче, Hug  и ние сме доволни! Peace

Звезди,  Hug добре съм вече! Оздравях за три дни. Сега съм така с тетрадките- с чаша кафе и проверки....

Тони, Hug на патерица- честит рожден ден! Да си здрава и всичко, което искаш да ти се случи! bouquet Peace

# 55
Мая, благодаря за бързия превод bouquet
Димана Hug, аааа много бързо сложи тигана Laughing
нищо не се знае, май 39 серии са сигурни, продадени
но ме съмнява да изкара 70-80 епизода, а и не искам, защото мисля, че Едже няма да може да напише смислен сценарий за толкова много серии, все пак Мелек Генчоулу не е с нея Peace
мисля, че 50 серии, до края на 2017 е най добре Peace

Мая Hug, последно Praynig Praynig

# 56
Здравейте дръзки и красиви момичета и момчета!  Hug Приятна неделя!  Hug
Готови ли сте за кино?
 Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 16:58 от rina-rina

# 57
Готови ли сте за кино?
 Hug

Дръзки и красиви 11 епизод bg sub

https://www.youtube.com/watch?v=KThYlEO_YWc

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=9c79100 … bf6041487b771cbce

Приятно гледане!  Hug

Великолепие, имаме превод на серията!

Скъпи, Лили, Рина, Алекс , Асианита love001 txtloves

Златни сте! Благодаря за удоволствието, което ни създавате! newsm51 smile3525

# 58
Здравейте дръзки и красиви момичета и момчета!  Hug Приятна неделя!  Hug
Готови ли сте за кино?
  Hug

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=9c79100 … bf6041487b771cbce

Приятно гледане!  Hug

Благодаря много за превода!

# 59
Готови ли сте за кино?
 Hug

Приятно гледане!  Hug

БЛАГОДАРЯ!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Майя  Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт